رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @SWAT
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @M4A1
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 85
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): none
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): clan unity x @Hayula
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/less_damage_m4a1_33__6atw.mp4/
توضیحات و شرح ماجرا: در این ویدیو مشاهده میکنید که 7 عدد 2 تایی تیر ساون اف شات گان خوردن در مجموع 14 عدد که حتی 40 عدد از آرمور ایشون هم کم نشد! اسلحه ساون با 10 تیر حداکثر بازیکن رو از این فاصله کامل میکشه!پکت لاس نرمال و پینگ نرمال است تا کی رد الکی شکایات و پارتی بازی؟ Less damge از این واضح تر در یه دوره کامل استف و 10 سال بازی ندیدم! رنج فایت هم نزدیک است !

• Like 4
  • Sad 1
arenagame_samp
ارسال شده در

واسم سواله توی انجمن دقیقا چی داره میگذره! رسیدگی ها دست کیه و کی داره تاپیک هارو رسیدگی میکنه که انقدر نا عادلانه داره بررسی میشه 

مثلا این تاپیک چرا باید به دلیل عدم اثبات بسته بشه!؟ واقعا در این حد سطح بررسی استف اومده پایین؟ پلیر خاطی باید حتما با 2 تیر کارو تموم کنه که شما فکر کنید ایم بات داره؟ اصلا لس دمج رو فاکتور بگیرید ویدئو رو بچه 8 ساله هم ببینه متوجه ایم بات میشه!! 

درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع رو دارم 

@Viper @HaDi

دخالتی هم که کردم بخاطر اینه که جزو شواهد تاپیک هستم و اعضای غیرمرتبط به تاپیک باید اخطار بگیرن.! 

• Like 2
ارسال شده در
4 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

واسم سواله توی انجمن دقیقا چی داره میگذره! رسیدگی ها دست کیه و کی داره تاپیک هارو رسیدگی میکنه که انقدر نا عادلانه داره بررسی میشه 

مثلا این تاپیک چرا باید به دلیل عدم اثبات بسته بشه!؟ واقعا در این حد سطح بررسی استف اومده پایین؟ پلیر خاطی باید حتما با 2 تیر کارو تموم کنه که شما فکر کنید ایم بات داره؟ اصلا لس دمج رو فاکتور بگیرید ویدئو رو بچه 8 ساله هم ببینه متوجه ایم بات میشه!! 

@Viper @HaDi

دخالتی هم که کردم بخاطر اینه که جزو شواهد تاپیک هستم و اعضای غیرمرتبط به تاپیک باید اخطار بگیرن.! 

درود بازیکن @Fascism جزو افراد حاضر فایت و کلن یونیتی و جزو شواهد میباشد فلذا دخالتی نکردند و مورد تایید است.

همچنین در انتهای ویدیویی که ارسال کردم پکت لاس بازیکن ۰ است و پینگ ۷۱ و پینگ بنده ۱۶ و پکت ۰ 

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
هم اکنون، Fascism گفته است:

@Viper @HaDi

videoframe_20260419_210636_com.huawei.hi

فقط یجور منو قانع کنید که این ایم بات نیست حتی خود پلیر هم ریکورد نزاشته از فایت چرا باید به دلیل عدم اثبات بسته بشه؟ فقط یه دلیل میتونه این شکایتو رد کنه اونم پارتی بازی یا بررسی به شدت ضعیف توسط ادمین مربوطه س خواهشا این تاپیک رو مجددا بررسی کنید!! 

@MohammadReza

@HaDi

@Viper

• Like 4
ارسال شده در
45 دقیقه قبل، SWAT گفته است:

درود بازیکن @Fascism جزو افراد حاضر فایت و کلن یونیتی و جزو شواهد میباشد فلذا دخالتی نکردند و مورد تایید است.

همچنین در انتهای ویدیویی که ارسال کردم پکت لاس بازیکن ۰ است و پینگ ۷۱ و پینگ بنده ۱۶ و پکت ۰ 

به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم

تو خودت کی هستی که ضمانت یکی دیگه رو میکنی؟😂

• Haha 5
  • in love 1
ارسال شده در
36 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

فقط یجور منو قانع کنید که این ایم بات نیست حتی خود پلیر هم ریکورد نزاشته از فایت چرا باید به دلیل عدم اثبات بسته بشه؟ فقط یه دلیل میتونه این شکایتو رد کنه اونم پارتی بازی یا بررسی به شدت ضعیف توسط ادمین مربوطه س خواهشا این تاپیک رو مجددا بررسی کنید!! 

@MohammadReza

@HaDi

@Viper

شما واقعا یا مشکل بدنی داری یا خودتو به اون راه میزنی یا واقعا **** کلمه فیلتر شده ****،  وقتی دو دو میکنی دست ها پرت میشه اونور چجوری و با چه اثباتی میگی این ایم باته😂 خودت چیت زدی دکمت زده شد فشارشو سر کسی دیگه خالی میکنی؟😂 ناراحتی از ایران برو

• Like 2
ارسال شده در
هم اکنون، ..[guner].. گفته است:

شما واقعا یا مشکل بدنی داری یا خودتو به اون راه میزنی یا واقعا **** کلمه فیلتر شده ****،  وقتی دو دو میکنی دست ها پرت میشه اونور چجوری و با چه اثباتی میگی این ایم باته😂 خودت چیت زدی دکمت زده شد فشارشو سر کسی دیگه خالی میکنی؟😂 ناراحتی از ایران برو

اولا اینجا جای کل کردن و فشار خوردن نیست دوما در حدی نیستی بخوای از من جواب بگیری برو با بزرگترت بیا گل پسر شماها عادت کردید به چیت زدن هرکی هم دستتونو رو میکنه سریع دستپاچه میشید نمیدونید چیکار کنید مجبورید اینجوری خودتونو خالی کنید. 

میسپرمت به بزرگترات❣️

• Like 4
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

اولا اینجا جای کل کردن و فشار خوردن نیست دوما در حدی نیستی بخوای از من جواب بگیری برو با بزرگترت بیا گل پسر شماها عادت کردید به چیت زدن هرکی هم دستتونو رو میکنه سریع دستپاچه میشید نمیدونید چیکار کنید مجبورید اینجوری خودتونو خالی کنید. 

میسپرمت به بزرگترات❣️

😂😂کسی کل کل نکرد چرا جوسازی میکنی شبیه این دخترا

اونروز ریکورد گزاشتی سایت صدا ادوبی کانکت داشت میومد بزرگگگگگ کلاس انلاینارو شرکت میکنی؟ نمره بهت نمیدنا نکنی

ببین به کی میگه کوچیک که انقدر فشاریه سر چیت انرنک شده داره تو سایت ارنا گیم ۲۰ خط تکست میده🤣🤣

• Haha 5
ارسال شده در
22 ساعت قبل، ..[guner].. گفته است:

صحیح

ارسال شده در
12 ساعت قبل، Fascism گفته است:

@MohammadReza

@HaDi

@Viper

عزیزم از بس ۴ شات زدی دیگه  ۲ ۲ یادت رفته ، این که شما فکر میکنید این چیت عه مشکل از تجربه شما در مومنت قوی هست ، و البته تجربه خیلی کمتر پلی دادن با سیستم ران دیفالت که تمام کسانی که با اون سیستم فایت دادن میدونن که این اتفاق طبیعی است 

دخالت در این پست نکردم صرفا بی تجربگی شما رو اصلاح میکنم 

• Thanks 1
ارسال شده در

این بشر امروز صبحم لس دمیج بود

خوشم میاد هزارتا توضیع و فلسفه میبافین برای چیتتون😂

Less dmg عادی سازی نکنید با تشکر

• Like 2
  • Haha 2
ارسال شده در
18 ساعت قبل، Fascism گفته است:

@MohammadReza

@HaDi

@Viper

به عنوان هم کلنی دوست عزیزم @M4A1 وارد میشم ،

داش مطمعنی مواد توهم زا مصرف نمیکنی؟ تو همین رکورد تو همین ثانیه که این شاتو خورد داشت با ساو دنبالش میرفت بعد انتظار داری که از این فاصله بدونه موومنت با یه ۲-۲ کیل نشه xDDD 

در رابطه با انگ اِیم باتی هم زدید داخل همون رکورد تو ثانیه ۴ پلیر میس داد و تیری عملا به هیولا برخورد نکرد 

حالا اینکه شما فشارتون از جایه دیگس میخواین با تاپیک الکی باز کردن و اسپم و ۴ هزار خط شاهنامه نویسی تلاش کنید بنده خدارو بن کنید نشونه کم سن بودن از نظر مغزی شمارو میرسونه ، وسلام 

• Like 2
ارسال شده در
در ۱۴۰۵/۱/۳۰ در 18:49، ArenaGameTeam گفته است:

درود.

@M4A1طی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید.

پایان مهلت 24 ساعته برای دفاعیه و مدرک درخواست وک بن به دلیل سابقه بن 10 روزه واقعا مشخص است در فیلم!

• Thanks 2
  • Haha 2
  • Sad 1
ارسال شده در
در ۱۴۰۵/۱/۳۰ در 18:49، ArenaGameTeam گفته است:

درود.

@M4A1طی ۲۴ ساعت آینده مدارک و دفاعیه خودرا ارسال نمایید.

ریکورد ندارم ولی اگه قراره با این ویدئو بن شم ، همه‌ی شماره هامو میفرستم دایرکت بن بدید دیگه ارزش پلی نداره😂

@MohammadReza سیستم دمیج سرور رو Skin Shot میکنید ، بعدش کسایی رو مسئول رسیدگی به شکایات میکنید که آشنایی با این سیستم ندارن...

• Like 1
  • Sad 1
ارسال شده در

درود.

با توجه به مدارک ارائه شده پلیر خاطی مطابق با قوانین مجازات خواهد شد.

همچنین، افرادی که در این پست دخالت بی‌مورد داشته و باعث شلوغی آن شده‌اند اخطار (وارن) دریافت خواهند کرد.

لطفا از ایجاد حاشیه و نقض قوانین خودداری کنید!

بسته شد.

• Like 2
  • Haha 1
  • Sad 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...