رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @SniPeR
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @AmirT0xic
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود)  
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): clan faze & unt
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): 
توضیحات و شرح ماجرا:

https://up.20script.ir/do.php?filename=b25e-amirt0xi.mp4

همینطور که میبینید از پشت اره میشن گیر میکنند اما هم ظاهرا less هستن هم چیت دارن که از زیر اره فرار میکنن با اینکه جلو ایشون مانع هست مابقی در فیلم.

یک چیتر گفته این مدل چیت رو داره اگه خواستن تست انجام میدن.

• Like 5
arenagame_samp
ارسال شده در

از شدت فشار خوردنت دارم لذت میبرم .

دقیقا از شانست من رکورد زون هایه اون روز رو دارم که عبارتی میکنه تا ساعت 23:06 . بعد از اونو ندارم

در رابطه با رکوردی که آپ کردی میخواستم بگم که مثله اینکه تو یه کلن همتون مواد توهم زا مصرف میکنید

من تند تند esc رو زدم بعدش یه اسپیس زدم پریدم بالا بعد از اونم کاری نداریم که شما مردی . منم راستشو بگم اصلا بلد نیستم رو سیستم چیت بریزم نسخه ای هم که استفاده میکنم r5 عه حالا تصمیم با استف  

• Thanks 1
  • in love 4
ارسال شده در
51 دقیقه قبل، AmirT0xic گفته است:

از شدت فشار خوردنت دارم لذت میبرم .

دقیقا از شانست من رکورد زون هایه اون روز رو دارم که عبارتی میکنه تا ساعت 23:06 . بعد از اونو ندارم

در رابطه با رکوردی که آپ کردی میخواستم بگم که مثله اینکه تو یه کلن همتون مواد توهم زا مصرف میکنید

من تند تند esc رو زدم بعدش یه اسپیس زدم پریدم بالا بعد از اونم کاری نداریم که شما مردی . منم راستشو بگم اصلا بلد نیستم رو سیستم چیت بریزم نسخه ای هم که استفاده میکنم r5 عه حالا تصمیم با استف  

اینجا جای قصه گفتن نیست باید با مدرک صحبت کنید.

• Like 1
ارسال شده در

آقای تاکسیک عزیز، همیشه در سرور با سمپ نسخه R-5 حضور پیدا میکنند. ( اگر از Tab لیست رو اسمش کلیک کنید، متوجه میشید. )

و روی سمپ نسخه R-5 هم نمیشه چیت زد.

فقط روی R1 یا همان 0.3.7 میشه چیت زد.

تیم استف عزیز هم یا عاقلانه به این موضوع نگاه میکنن، یا هم مثل دفعات قبل بهم بازم وارن انجمن میدن.

مثل اینکه چون زیادی میدونم، اذیت میکنه، به مولا یه رنک استف برازندمه!

• Like 3
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...