The[K]iN[G] ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @The[K]iN[G] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 192 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @UnlimiTeD @Omid_Silent @Fascism @Hosein @SWAT مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aimbot_omen_vdpn.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: واضح ترین ایم لاک تاریخ سمپ از پشت دیوار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! محمدرضا نزار حق و نا حق کنن @MohammadReza 3 2
SWAT ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 10 دقیقه قبل، The[K]iN[G] گفته است: ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @The[K]iN[G] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 192 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @UnlimiTeD @Omid_Silent @Fascism @Hosein @SWAT مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aimbot_omen_vdpn.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: واضح ترین ایم لاک تاریخ سمپ از پشت دیوار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! محمدرضا نزار حق و نا حق کنن @MohammadReza به عنوان شاهد میگم چیتر به درستی بن میشه بعد آنبن میشه که دوباره بیاد چیت بزنه اعصاب 20 نفر خورد کنه خیلی عالیه این روند ادامه بدید 💖 2
JunKie ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 47 دقیقه قبل، The[K]iN[G] گفته است: ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @The[K]iN[G] نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 192 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @UnlimiTeD @Omid_Silent @Fascism @Hosein @SWAT مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/aimbot_omen_vdpn.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: واضح ترین ایم لاک تاریخ سمپ از پشت دیوار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! محمدرضا نزار حق و نا حق کنن @MohammadReza قصد دخالت ندارم ولی یه نکته جالب؛ اگه ایم بات داشت روی دیوار چپی ( جایی که پلیر هست) لاک میکرد نه روی دیوار کناریش ، این به باگ Sensitivity هست که با یه فایل sensfix.asi فیکس میشه @ArenaGameTeam 1
The.Omen ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 41 دقیقه قبل، SWAT گفته است: به عنوان شاهد میگم چیتر به درستی بن میشه بعد آنبن میشه که دوباره بیاد چیت بزنه اعصاب 20 نفر خورد کنه خیلی عالیه این روند ادامه بدید 💖 داداش این بخاطر سرعت موس بود نه ایم لاک ولی خوب تلاشتونو کردین
SWAT ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 13 دقیقه قبل، 0ld.man.of.mountain گفته است: داداش این بخاطر سرعت موس بود نه ایم لاک ولی خوب تلاشتونو کردین از خودت خجالت باید بکشی خیلی آدم ضعیفی هستی که چیت میزنی این چیتم میدونم چیه یه دکمه رو از رو موس میگیری لاک میشه دکمرو ول میکنی از لاک در میاد اومدی لاک کنی رو حسین شات بزنی از پشت دیوار گرفت رو آنلیمیتد و انقد برات عادی شده بدون توجه سوتی دادی و گذاشتی سایت چرا شما ها نمیتونید Fair بازی کنید؟ چرا این لذت رو از خودتون میگیرید به خدا یه بازیه ارزش نداره من حاضرم 1000 بار به خاطر اسکیل پایین بمیرم ولی 1 بار کسیو با چیت نزنم چون نامردیه بار 1001 قطعا یه مقدار بهتر شدم همون برام کافیه نه بهت توهین میکنم نه باهات دشمنی دارم سر یه بازی مسخره ولی یه چیتر نه فقط تو گیم بلکه تو دنیای واقعی هم بازندس فکر میکردم آدم اسکیلد و خوبی هستی اشتباه کردم.......... 3
SagMehraboon ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت سلام و درود! لازم دونستم که دخالت کنم چون به ناحق و دنبال زیربغل مار بودن و به هر طریقی قصد زیرکشی برخی پلیر ها را دارند! اگر چیتی که شما ادعا میکنید اینطور کار میکنه و لاک میشه رو پلیر پس چرا رو پلیر های دیگه(قبل از اون صحنه توی ویدیو) این اتفاق نیفتاد؟ حتی اگر کل ویدیو رو اسلو موشن کنید هیچ ایم و لاک شدنی رو نمیبینید! امیدواریم سرور بزرگ سمپ آرناگیم از پلیرهای نخاله ای که صرفا قصد تلخ کردن اوقات رو دارن پاک بشه و همه بتونیم کنار هم و دور هم توی این روز های سخت حال خوبی رو به هم انتقال بدیم! با تشکر از کسانی که با ناحقی مبارزه میکنند. 1
The.Omen ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، SWAT گفته است: از خودت خجالت باید بکشی خیلی آدم ضعیفی هستی که چیت میزنی این چیتم میدونم چیه یه دکمه رو از رو موس میگیری لاک میشه دکمرو ول میکنی از لاک در میاد اومدی لاک کنی رو حسین شات بزنی از پشت دیوار گرفت رو آنلیمیتد و انقد برات عادی شده بدون توجه سوتی دادی و گذاشتی سایت چرا شما ها نمیتونید Fair بازی کنید؟ چرا این لذت رو از خودتون میگیرید به خدا یه بازیه ارزش نداره من حاضرم 1000 بار به خاطر اسکیل پایین بمیرم ولی 1 بار کسیو با چیت نزنم چون نامردیه بار 1001 قطعا یه مقدار بهتر شدم همون برام کافیه نه بهت توهین میکنم نه باهات دشمنی دارم سر یه بازی مسخره ولی یه چیتر نه فقط تو گیم بلکه تو دنیای واقعی هم بازندس فکر میکردم آدم اسکیلد و خوبی هستی اشتباه کردم.......... به جان مادرم قصم از وقتی اومدم سرور از روز اول 1 بارم ایم بات نزدم ولی اینقدی که شما فشار روتونه داداش خودم میرم اصن نیاز نیست اینقد فشار به خودتون بیارین تموم شد دیگه اومدم 1 ماه پلی دادم جهت اشنایی دوستای خوبیم پیدا کردم ولی خب دیگه بسه داستان من اینجا تموم توی رکورد هایی که گذاشتم همش ایم خودم بوده و یک بارم ایم بات نزدم. قصم هم که خوردم بالاتر از این؟ دروغی در کار نیست ولی خب اومدیم بازی کردیم دور هم بودیم لذت بردیم ولی اخر کار دیگه منو خراب نکنین از روز اول با ایم خودم بودم تا اخرش. 2 1
ارسالهای توصیه شده