Taha021sh ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username):@Taha021sh نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر):طاها سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید):22 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ خیر آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ خیر اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع):دیروز دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید):Full cheat درصورتی که همش کیل شدم و یک کیلم نداشتم آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ خیر در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید):پلی دادن و گذراندن اوقات خوش با باقی پلیر هایی که عاشق سرور Cnr هستن چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟کیل بگیرم تا بن نشم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰):5 آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است:بنده بعد از پابجی بن شدم حتی بدون یک کیل و فایت اخر با ادمین و نفر دیگه ای بود بصورت خیلی راحت بندرو کیل کردن و بعد بن کردن
FarBod ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Taha021sh گفته است: سلام درود به اعضای تیم آرنا گیم بنده دیروز در پابجی به دلیل چیت بن شدم حتی توضیحی نداشتن براش و نوشتن Full cheat اسم چیتی که بنده بخاطرش بن شدم هم توضیح ندادن در صورتی که من حتی یک کیلم نداشتم میخواستم بدونم اگه بنده Full cheat هستم چرا یک کیل نداشتم و برنده پابجی نشدم در صورت نیاز حتی بنده pc check هم میزارم بکنید درخواست unban دارم طبق فرم شکایت کنی سریع تر بررسی میشه 1
Taha021sh ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 1 اردیبهشت هم اکنون، FarBod گفته است: طبق فرم شکایت کنی سریع تر بررسی میشه حقیقت نیو پلیرم اینجارم یهو دیدم چشم 1
Amir ارسال شده در 11 اردیبهشت ارسال شده در 11 اردیبهشت درود درخواست شما تایید شد. این آخرین بخشش و آنبن برروی تمام اکانت های شما (چه اصلی چه مولتی) خواهد بود. قوانین سرور رو به درستی خوانده و رعایت کنید.
ارسالهای توصیه شده