Fascism ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری ادمین مورد شکایت: @AQ[A]LI رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Unity مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: استفاده مجدد ایم بات توسط هلپر بی لیاقت ایشون تازه از VACBan در اومده بود و مثل اینکه بازم عبرت نشده واسش درخواست آنرنک و VAcBan 6 1
AQ[A]LI ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت درود کلیک کنید 1. من سر چیت vacban نشدم عزیز دل vacban به 5 روز بن به خاطر پک غیر مجاز عوض شد 2. من شمارا با روش خودتون 4-4 زدم فکر نکنم 4-4 مشکلی داشته باشه توی فیلم معلومه چند تا میس هم میدم قبل 4-4 و بعد 4-4 3. از زیرکشی و شکایت های الکی پرهیز کنید با تشکر🙏🏻 بدرود 1 1
Fascism ارسال شده در 5 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت 17 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: درود کلیک کنید 1. من سر چیت vacban نشدم عزیز دل vacban به 5 روز بن به خاطر پک غیر مجاز عوض شد 2. من شمارا با روش خودتون ۴_۴ زدم فکر نکنم ۴_۴ مشکلی داشته باشه توی فیلم قبل ۴_۴ یه تیر میس دادم 3. از زیرکشی و شکایت های الکی پرهیز کنید با تشکر🙏🏻 بدرود حداقل ایم میزنی اپلودش نکن تو انجمن @ArenaGameTeam درخواست بن دقت کنید توی فیلم خود ایشون ایم کلا لاک هست 2 1
BlooDFuRy ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت 15 دقیقه قبل، Fascism گفته است: حداقل ایم میزنی اپلودش نکن تو انجمن @ArenaGameTeam درخواست بن دقت کنید توی فیلم خود ایشون ایم کلا لاک هست آرمین ۲ ۲ لابد تو لیاقت رنک استف داشتی؟یا علی وایشیر؟ حداقل رامین چیت نمیزنه(اتو ۲ ۲) 1 1
Fascism ارسال شده در 5 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت هم اکنون، BlooDFuRy گفته است: آرمین ۲ ۲ لابد تو لیاقت رنک استف داشتی؟یا علیتون؟ تورو که نمیشناسمت همیشه ی خدا داری خودتو تیکه پاره میکنی بهت توجه کنم اینجوری فایده نداره پسر جان 1 1
BlooDFuRy ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، Fascism گفته است: تورو که نمیشناسمت همیشه ی خدا داری خودتو تیکه پاره میکنی بهت توجه کنم اینجوری فایده نداره پسر جان من نیازی ب توجه تو ندارم، خوشم نمیاد ی چیتر بیاد توجه کنه بهم برو ب کلنت برس (س.پ.ن)
Fascism ارسال شده در 5 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت 3 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است: من نیازی ب توجه تو ندارم، خوشم نمیاد ی چیتر بیاد توجه کنه بهم برو ب کلنت برس (س.پ.ن) منم علاقه ای به توجه کردن به بچهایی که تو رنج 12تا 14 سال هستنو ندارم (پدوفیل نیستم) 1 2 1
BlooDFuRy ارسال شده در 5 اردیبهشت ارسال شده در 5 اردیبهشت 2 دقیقه قبل، Fascism گفته است: منم علاقه ای به توجه کردن به بچهایی که تو رنج 12تا 14 سال هستنو ندارم (پدوفیل نیستم) سن منو ک حتی نزدیک هم حدس نزدی همین که ریپلای کردی فقط خودتو کوچیک کنی؟ حرفات منطقی نی باهم نمیخونه😂 2
UnlimiTeD ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت قصد دخالت ندارم و فقط بعنوان شاهد نظرمو میگم از کی تا حالا با یه 4-4 یکی با هیل پر با ارمور نصف میمیره ؟ متاسفانه از شدت فشار وارد شده بر کلنتون نه تنها شما بلکه سایر اعضای کلنتون هم امشب دوباره خودشون رو ثابت کردن و باعث بهم ریختن نظم سرور شدن 2 1
AQ[A]LI ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت Link1 Link2 @ArenaGameTeam فاصله هم مهمه که ایشون چسبیده بود به من انتظار هم داره کم دمیج بشه
Cheater_Azam ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت 6 ساعت قبل، Fascism گفته است: منم علاقه ای به توجه کردن به بچهایی که تو رنج 12تا 14 سال هستنو ندارم (پدوفیل نیستم) تو خودت 19 سال بیشتر نداری نهایتش صدا ادوبی کانکتم که تو ریکورد ها خودت اومده کلاس انلاینات نگاه میکنی؟ 1 5
Saint ارسال شده در 6 اردیبهشت ارسال شده در 6 اردیبهشت پشمام الان میاد میزنه هیچ چیز مشکوکی پیدا نشد xDDD اینجا سطحش خیلی بالاس 3 1
Fascism ارسال شده در 6 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 6 اردیبهشت 7 ساعت قبل، Cheater_Azam گفته است: تو خودت 19 سال بیشتر نداری نهایتش صدا ادوبی کانکتم که تو ریکورد ها خودت اومده کلاس انلاینات نگاه میکنی؟ Dont Cry 1
ExpiraNN ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت تخ داش تو علی کلنسی نیستی که بخوای هلپر انرنک یا بن کنی شما فعلا رو ریلود تمرین کن ، انقد وسط فایت چهار شات نزن 🤣 1 2
GoDaBoL ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت در ۱۴۰۵/۲/۶ در 01:00، Fascism گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری ادمین مورد شکایت: @AQ[A]LI رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Trial 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Unity مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: استفاده مجدد ایم بات توسط هلپر بی لیاقت ایشون تازه از VACBan در اومده بود و مثل اینکه بازم عبرت نشده واسش درخواست آنرنک و VAcBan سلام تو ویدیو شما هیچی میس نداره ولی ویدیو خودش چندتا جا میس داده این دوتا ویدیو کلا به شک میندازه آدمو که حرف شما قبوله یا کسی که ازش شکایت شده. اگر چنان چه که فرد که توسط شما شکایت شده ایم بات داشته باشه هیچ وقت نمیاد ویدیوشو آپلود کنه انجمن. قبلا هر شکایت قشنگ دقت کنید وقت کلی آدم گرفته نشه الکی دوست عزیز 1
Cheater_Azam ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت 20 دقیقه قبل، GoDaBoL گفته است: سلام تو ویدیو شما هیچی میس نداره ولی ویدیو خودش چندتا جا میس داده این دوتا ویدیو کلا به شک میندازه آدمو که حرف شما قبوله یا کسی که ازش شکایت شده. اگر چنان چه که فرد که توسط شما شکایت شده ایم بات داشته باشه هیچ وقت نمیاد ویدیوشو آپلود کنه انجمن. قبلا هر شکایت قشنگ دقت کنید وقت کلی آدم گرفته نشه الکی دوست عزیز خودش اوپی هکسو جوری تنطیم کرده بتونه فیلم بگیره وقتی نتونه نزنه بایدم فشار بخوره سایت پست بزاره دیگه 🤣
AdminstratoR ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت @Cheater_Azam @GoDaBoL @ExpiraNN @BlooDFuRy من نمیدونم داستان چیه - داخل هر شکایت شما دخالت میکنید - طرف یا بن یا وک میشه 😂 6
Fascism ارسال شده در 7 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت 6 دقیقه قبل، AdminstratoR گفته است: @Cheater_Azam @GoDaBoL @ExpiraNN @BlooDFuRy من نمیدونم داستان چیه - داخل هر شکایت شما دخالت میکنید - طرف یا بن یا وک میشه 😂
BlooDFuRy ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت 37 دقیقه قبل، AdminstratoR گفته است: @Cheater_Azam @GoDaBoL @ExpiraNN @BlooDFuRy من نمیدونم داستان چیه - داخل هر شکایت شما دخالت میکنید - طرف یا بن یا وک میشه 😂 سینا با اکانت اصلیت بیا پاچه خواری کسیم نکن 1
BlooDFuRy ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت 1 ساعت قبل، GoDaBoL گفته است: سلام تو ویدیو شما هیچی میس نداره ولی ویدیو خودش چندتا جا میس داده این دوتا ویدیو کلا به شک میندازه آدمو که حرف شما قبوله یا کسی که ازش شکایت شده. اگر چنان چه که فرد که توسط شما شکایت شده ایم بات داشته باشه هیچ وقت نمیاد ویدیوشو آپلود کنه انجمن. قبلا هر شکایت قشنگ دقت کنید وقت کلی آدم گرفته نشه الکی دوست عزیز دقیقا، هیچکسی مثل آرمین ۲ ۲ نیست که بیاد فیلم چیت خودشو آپلود کنه
Saint ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت بابا سریع اینو ببنید یه مشت بچه سال حرف میزنن اگه اینقد گوز حالیتونه برید ادمین شید دیگه تو این پست **** کلمه فیلتر شده **** خوری کسی هم نکنید
MrTakPar ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت من نمیفهمم این یعنی چی که این هلپر @AQ[A]LI دائما داره دستور چت کلن مثلا اشتباه تایپ میکنه به ما توهین میکنه و تیکه میندازه بعد میگه اشتباه تایپ کردم میخواستم تو چت کلن بنویسم عزیز من میخوای کل کل کنی برو رنک ادمینی بخر رنک هلپر برای این کارا نیست ، شما داری استف رو هم با خودت میاری پایین الان شرایط جوری شده که خیلیا جدید اومدن بعدا میگن استف سرور کل کل میکنه . 3
AQ[A]LI ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت 20 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: من نمیفهمم این یعنی چی که این هلپر @AQ[A]LI دائما داره دستور چت کلن مثلا اشتباه تایپ میکنه به ما توهین میکنه و تیکه میندازه بعد میگه اشتباه تایپ کردم میخواستم تو چت کلن بنویسم عزیز من میخوای کل کل کنی برو رنک ادمینی بخر رنک هلپر برای این کارا نیست ، شما داری استف رو هم با خودت میاری پایین الان شرایط جوری شده که خیلیا جدید اومدن بعدا میگن استف سرور کل کل میکنه . ببخشید این حرفو میزنم اما شما راه دیگه برای زیرکشی پیدا نمیکنید ؟ آخه عزیزه من یک بار دستم خورده /c رو c. فرستادم از این موضوع ناراحت میشین شرمنده دیگه حواسمو جمع میکنم که اشتباه نشه لطفاً لطفاً از زیر کشی خودداری کنید🙏🏻
Ali001 ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، MrTakPar گفته است: من نمیفهمم این یعنی چی که این هلپر @AQ[A]LI دائما داره دستور چت کلن مثلا اشتباه تایپ میکنه به ما توهین میکنه و تیکه میندازه بعد میگه اشتباه تایپ کردم میخواستم تو چت کلن بنویسم عزیز من میخوای کل کل کنی برو رنک ادمینی بخر رنک هلپر برای این کارا نیست ، شما داری استف رو هم با خودت میاری پایین الان شرایط جوری شده که خیلیا جدید اومدن بعدا میگن استف سرور کل کل میکنه . پارسا جان ایشون بار اولش نیست همچین کاری میکنه، باز شما شانس اوردید بهتون ناموسی نداد 1
ارسالهای توصیه شده