AQ[A]LI ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Ali001 گفته است: پارسا جان ایشون بار اولش نیست همچین کاری میکنه، باز شما شانس اوردید بهتون ناموسی نداد این مال خیلی قبله که سر همین آن رنک شدم @Omid و @Amirهم شاهد هستن شما تاریخ عکس هارو هم بزار @Amirشما برای ایشون توضیح بده که این عکس ها مال کی هستش
AQ[A]LI ارسال شده در 7 اردیبهشت ارسال شده در 7 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Ali001 گفته است: پارسا جان ایشون بار اولش نیست همچین کاری میکنه، باز شما شانس اوردید بهتون ناموسی نداد عکس های خودتو نگاه کنی اون موقع @Fascism ادمین بود و پم های event هستن پس این عکس ها مال آلان نیستن دوست عزیز لطف کن عکس کامل با تاریخ رو آپلود کن @ArenaGameTeam این عکس هارو چک کنید مال آلان نیست
Ali001 ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت لطفا دقت کنید ایشون بارها به دلیل چیت بن شدن (حتی وک بن) ولی به دلیل بخشش آنبن شدن. در ضمن پست مربوط به درخواست آنبن ایشون هم موجوده که بن دائمی (وک) ایشون به دلیل بخشش به ۵ روز کاهش پیدا کرد. طبق قوانین در صورت تایید این پست ایشون باید آنرنک و وکبن بشن. @ArenaGameTeam لطفا این موارد رو در نظر بگیرید.
AQ[A]LI ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت 37 دقیقه قبل، Ali001 گفته است: لطفا دقت کنید ایشون بارها به دلیل چیت بن شدن (حتی وک بن) ولی به دلیل بخشش آنبن شدن. در ضمن پست مربوط به درخواست آنبن ایشون هم موجوده که بن دائمی (وک) ایشون به دلیل بخشش به ۵ روز کاهش پیدا کرد. طبق قوانین در صورت تایید این پست ایشون باید آنرنک و وکبن بشن. @ArenaGameTeam لطفا این موارد رو در نظر بگیرید. گفتم و باز هم میگم یک بار وک بن شدم بعد بخاطر اشتباه هاتی که صورت گرفته بود @HaDi بن بنده رو به ۵ روز بن به دلیل پک غیر مجاز تغییر دادن هنوز پستی درباره آن وک بن نزاشتم یک پست گذاشتم راجب این که اک اصلیم از محرومیت سایت بیاد بیرون آقای @SiLeNT شایعه درست نکنید لطفاً 1 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت درود هلپر خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد. 2 2
ارسالهای توصیه شده