BaZuKa ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت نام شاکی : @BaZuKa نام کسی که از او شکایت دارید : @Niklaus رنک پلیر : .... مدارک : توضیحات : در فیلم هایی که بازیکن برای اثبات چیت های دو نفر ارسال کرده اتو ۲-۲ و ایم خودش واضح است تقاضای رسیدگی به این مورد رو دارم
ArenaGameTeam ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت درود @Niklaus برای بررسی بهتر لطفا از درگیری های دیگر خود ویدیو ارسال کنید.
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت وضعیت این یارو رو برم میگه اتو ۲-۲ آخه اصلا نیاز نیست سرعت ویدیو کم شه همون تو سرعت عادی هم معلومه میره روی یوزی اگه بالا سمت چپ رو ببینی کمی سطحت رو ببر بالا 3
HajFarHaN ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت بعد اون وسط تو ویدیو اول کلا ۱ ست ساون رو میس داد تو بقیشونم به زمین دقت کن معلومه میس داره ادمین مربوطه به نظرم نیازی به فیلم اضافی نیست ولی خب اگه نیازه بازم میزاره #سطح_خود_را_بالا_ببریم 1
BaZuKa ارسال شده در 8 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت روی ایم میشه صحبت کرد ولی auto 2-2ش واضحه هم نرخ برابر تعویض و سرعت بالاش و هم ریتم یکسانش
Niklaus ارسال شده در 8 اردیبهشت ارسال شده در 8 اردیبهشت سلام و درود. قبل از هر چیز تشکر میکنم از @HajFarHaN که این بالا ازم دفاع کرده و حقیقت رو گفته. حالا میریم سر اصل مطلب چند نکته درمورد این شکایت که از من شده باید روشن کنم اول از همه, این ویدیو که به عنوان مدرک اوردن خودش ویدیوی منه که برای ریپورت یه چیتر دیگه گرفتم! واقعا جای تاسف داری که من میام از یه چیتر شکایت میکنم و بعد همین فیلم های من رو برمیدارن بر علیه خودم استفاده میکنن. این وضعیت اصلا قابل قبول نیست. توی همین ویدیو هم کاملا واضحه که نه ایم بات دارم و نه Auto 2 2 اگر اتو 2 2 در کار بود اخر ویدیو گان باید روی sawn میرفت ولی روی یوزی به اشتباه change شده این خودش بهترین دلیل برای عدم وجود چیتی که ذکر کردید میباشد. بعد اینکه از من خواستین ویدیوهای بیشتری بدم. راستش رو بخواین , من به تازگی وارد سرور شده بودم و تایم کمی رو در سرور سپری کردم پس ریکوردی ندارم. قبلا هم سر همین مدل سوءتفاهم بن شدم و الان که میبینم داره همون داستان تکرار میشه, دیگه واقعا برام قابل هضم نیست. اگه قرار باشه با ویدیوهایی که خودم برای کمک به سرور گرفتم, بن بشم. دیگه عمرا پامو تو این سرور نمیذارم.وقتم رو برای جایی که اینقدر راحت و بی دلیل بازیکن هارو از دست میده, تلف نمیکنم. با تشکر. 1 1 1
BaZuKa ارسال شده در 9 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 9 اردیبهشت 8 ساعت قبل، Niklaus گفته است: سلام و درود. قبل از هر چیز تشکر میکنم از @HajFarHaN که این بالا ازم دفاع کرده و حقیقت رو گفته. حالا میریم سر اصل مطلب چند نکته درمورد این شکایت که از من شده باید روشن کنم اول از همه, این ویدیو که به عنوان مدرک اوردن خودش ویدیوی منه که برای ریپورت یه چیتر دیگه گرفتم! واقعا جای تاسف داری که من میام از یه چیتر شکایت میکنم و بعد همین فیلم های من رو برمیدارن بر علیه خودم استفاده میکنن. این وضعیت اصلا قابل قبول نیست. توی همین ویدیو هم کاملا واضحه که نه ایم بات دارم و نه Auto 2 2 اگر اتو 2 2 در کار بود اخر ویدیو گان باید روی sawn میرفت ولی روی یوزی به اشتباه change شده این خودش بهترین دلیل برای عدم وجود چیتی که ذکر کردید میباشد. بعد اینکه از من خواستین ویدیوهای بیشتری بدم. راستش رو بخواین , من به تازگی وارد سرور شده بودم و تایم کمی رو در سرور سپری کردم پس ریکوردی ندارم. قبلا هم سر همین مدل سوءتفاهم بن شدم و الان که میبینم داره همون داستان تکرار میشه, دیگه واقعا برام قابل هضم نیست. اگه قرار باشه با ویدیوهایی که خودم برای کمک به سرور گرفتم, بن بشم. دیگه عمرا پامو تو این سرور نمیذارم.وقتم رو برای جایی که اینقدر راحت و بی دلیل بازیکن هارو از دست میده, تلف نمیکنم. با تشکر. سلام ❤️ بحث های حاشیه ای رو وارد نمیشم چون این عبارت "من نمیام و من دیگه پلی نمیدم" اگه قرار بود مانع مجازات چیتر ها بشه نباید پلیری که صبح تا شب توی سروره بخاطر شکایت ( کاملا به حق و درست ) شمایی که هفته ای نهایتا یکی دو بار میای و پلی میدی بن بشه ولی بحث فنی؛ اونجایی که یوزی گیر میکنه دقیقا یکی از اصلی ترین مدارک این ویدئو هست. یعنی تنها باری که یوزی بیشتر از ۰.۳ یا ۰.۲ ثانیه روش نگه داشته میشه بعد از وقتیه که بدون شلیک با ساونآف شاتگان و به طور دستی میره روش. سرعت کاملا یکسان و نسبتا بالا، ریتم کاملا یکنواخت تغییر بعد از شلیک، پرت شدن یک دست اسلحه توی فیلم سیب و اون یوزی آخر رو اگه کنار هم بزاریم فکر میکنم راحت میشه تشخیص داد
HajFarHaN ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت یوزی آخر رو بزاریم کنار؟ پس ملاک تشخیص چیت بخشی از یه فیلمه پس پس شمام تو ۵ ثانیه همه تیراتون میس نرفت ایم بات هستین🤣🤣 بعد میگه اتو ۲ ۲ با ریتم یکسان اصلا با اتو ۲ ۲ آشنایی داری؟ طرف یوزی میکشه یعنی ریلود میکرده که بین ریلود دکمه رجیستر نمیشه و یوزی میکشه جدا از اون هر سری رو E-Q رو میزنه اگه آیکن اسلحه هارو ببینید برای تشخیص چیتم که واضحه ۲ تا فیلم کافیه 1
HajFarHaN ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت بعد اصلا ایم باتشم توضیح دادم تو پیامای بالا بخون بعد حرف بزن پیامشم ادیت میزنه بعد اینکن فهمید ریده🤣😂 1
Niklaus ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت درود مجدد. https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-16_05-47-27-165_fplh.mp4/ این هم یه نمونه از 2 2 کردن خودم, (آهسته) تا (سریع). اگر با این ریتم طبیعی و دستی باز هم فکر میکنید چیته, دیگه واقعا بحثی نمیمونه. اینکه شما فکر میکنید "منطقی" نیست, به معنی این نیست که بقیه هم چیت میزنن,صرفا اسکیل خودتونو ندارید.
ArenaGameTeam ارسال شده در 9 اردیبهشت ارسال شده در 9 اردیبهشت درود باتوجه به بررسی های مجدد چیتی در مدارک ارسالی مشاهده نشد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده