Styx ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Styx نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: Clan Black Army | Clan BrotherHood | @Amir | @Sina امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ... رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Modir | Master Helper | Player .... نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Revenant | Clan Unity | @The.YaZiD | @HajFarHaN | @Niklaus | مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لاگ و ... توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و احترام در ایونت اخیر مثل یک پلیر عادی وارد ایونت شدم اما بدون هیچ توضیح و دلیل منطقی از ایونت حذف شدم. تنها واکنش من جملهی «سطح عقدت رو کاهش بده» بود. با این حال برای همین مورد، بدون ارائهی دلیل قانعکننده، برای من وارن ثبت شد. نقل قول چنین رفتارهایی متاسفانه بارها در سرور تکرار شده. کاملا قابل درک است که برخی افراد بدون نگرانی از عواقب، بهراحتی وارن میدهند چون به واسطهی جایگاه لیدر کلن Brother Hood و حمایتهایی که از ایشان میشود عملا احساس مصونیت دارن. به همین دلیل، بعید میدونم حتی پس از بررسی این شکایت اخطاری جدی برای ایشان در نظر گرفته بشه. کلکلهای مداوم، دخالتهای بیمورد و جملات تکراری «قصد دخالت ندارم» بارها از سوی اعضای کلنهای Brother Hood و Black Army تکرار شده و مستقیما باعث بر هم خوردن نظم سرور و ایجاد حاشیه شده. به دلیل بیتوجهی به شکایات و پارتیبازیهای مکرر تعداد زیادی از پلیرها سرور رو ترک کردن در حال حاضر، عملا فقط سه تا چهار پلیر جدید در سرور حضور دارند و به جز اعضای این دو کلن، فعالیت قابل توجهی از سایر بازیکنان دیده نمیشود. تمام شور هیجان و فضایی که قبلا در سرور وجود داشت از بین رفته و برای تعداد زیادی از بازیکنان تجربه ی بی عدالتی رقم خورده. مورد مهم دیگه، ابیوز های مکرر مدیر سرور است چه به شوخی و چه به صورت عمدی. نمونههای متعددی از این موارد در انجمن ثبت شده و قابل پیگیری است اما با وجود مستندات تا این لحظه توجه و برخورد جدی با آنها صورت نگرفته . نقل قول محمدرضای عزیز شخصا از سرور شما انتظار چنین وضعیتی رو نداشتم این حجم از بینظمی جانبداری و بیعدالتی برای خیلی از ما قابل قبول نیست. تعداد زیادی از اعضای کلن BH با سابقههای مختلف (از جمله بن موقت و وک شدن) همچنان همان رفتارهای قبلی را ادامه میدهند حتی برخی افراد با سابقهی بن در استف هنوز در سرور فعال اند. ایا این بخش از قوانین واقعا اهمیتی ندارد؟ حائز اهمیته که تمام پلیرهای سرور بدون استثنا و بدون توجه به کلن، دوستی یا جایگاه، تحت قوانین یکسان و منصفانه قرار بگیرند و برخوردها شفاف. مستند و قابل پیگیری باشد. در پایان، لازم به است ذکر است که بسیاری از شکایات و مستندات مرتبط با این موضوع در تاپیکهای بعدی و طی کمتر از ۴۸ ساعت اینده منتشر خواهد شد. درخواست بررسی توسط @MohammadReza تا زمان بررسی این پست ممنون میشم باز هم دخالت و تنشی صورت نگیره 9 2 1 4
HajFarHaN ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت من ۳ ۴ ماه پیش نزدیک ۶ ۷ تا مدرک ابیوز مدیر دادم ولی هیچی به هیچی ممدرضا اومد در یک عملیات پارتی گرفت هرچی بود تو پیوی رو پاک کرد عملا گفت ریموو نمیشه سرور با پا تیه چه انتظاری داری امیر مدیر سرور تا الان لیدر ۲ کلن رو تغییر دادن بعد ۲ شب پیش من گفتم برای من رو تغییر بده به مولتیم الکی از خودش قانون در آورد برگشتم مبگم همچین قانونی نیست میه اصلا تغییر لیدر وجود نداره قانونش گفتم پس لیدری ۲ تا کلنو پس بده یا لینکه قانونت من در آوردی و بخاطر مشکلت با منه برگشته میگه آره🤣🤣 سرور که نیست محل پارتیه من با این مدیریت ممدرضا انتظاری از ریمووی امیر ندارم🤣😂 4
HajFarHaN ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت الانم از کلن برادرهود میان میگن قصد دخالت نداریم ولی.... الان تاپیک مربوط به شما هست؟ آیدی شما تو تاپیک وجود داره؟ پس ساکت باشین و حرف نزنید 4
Peace ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت 6 ساعت قبل، Styx گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Styx نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: Clan Black Army | Clan BrotherHood | @Amir | @Sina امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ... رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Modir | Master Helper | Player .... نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Clan Revenant | Clan Unity | @The.YaZiD | @HajFarHaN | @Niklaus | مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لاگ و ... توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و احترام در ایونت اخیر مثل یک پلیر عادی وارد ایونت شدم اما بدون هیچ توضیح و دلیل منطقی از ایونت حذف شدم. تنها واکنش من جملهی «سطح عقدت رو کاهش بده» بود. با این حال برای همین مورد، بدون ارائهی دلیل قانعکننده، برای من وارن ثبت شد. چنین رفتارهایی متاسفانه بارها در سرور تکرار شده. کاملا قابل درک است که برخی افراد بدون نگرانی از عواقب، بهراحتی وارن میدهند چون به واسطهی جایگاه لیدر کلن Brother Hood و حمایتهایی که از ایشان میشود عملا احساس مصونیت دارن. به همین دلیل، بعید میدونم حتی پس از بررسی این شکایت اخطاری جدی برای ایشان در نظر گرفته بشه. کلکلهای مداوم، دخالتهای بیمورد و جملات تکراری «قصد دخالت ندارم» بارها از سوی اعضای کلنهای Brother Hood و Black Army تکرار شده و مستقیما باعث بر هم خوردن نظم سرور و ایجاد حاشیه شده. به دلیل بیتوجهی به شکایات و پارتیبازیهای مکرر تعداد زیادی از پلیرها سرور رو ترک کردن در حال حاضر، عملا فقط سه تا چهار پلیر جدید در سرور حضور دارند و به جز اعضای این دو کلن، فعالیت قابل توجهی از سایر بازیکنان دیده نمیشود. تمام شور هیجان و فضایی که قبلا در سرور وجود داشت از بین رفته و برای تعداد زیادی از بازیکنان تجربه ی بی عدالتی رقم خورده. مورد مهم دیگه، ابیوز های مکرر مدیر سرور است چه به شوخی و چه به صورت عمدی. نمونههای متعددی از این موارد در انجمن ثبت شده و قابل پیگیری است اما با وجود مستندات تا این لحظه توجه و برخورد جدی با آنها صورت نگرفته . محمدرضای عزیز شخصا از سرور شما انتظار چنین وضعیتی رو نداشتم این حجم از بینظمی جانبداری و بیعدالتی برای خیلی از ما قابل قبول نیست. تعداد زیادی از اعضای کلن BH با سابقههای مختلف (از جمله بن موقت و وک شدن) همچنان همان رفتارهای قبلی را ادامه میدهند حتی برخی افراد با سابقهی بن در استف هنوز در سرور فعال اند. ایا این بخش از قوانین واقعا اهمیتی ندارد؟ حائز اهمیته که تمام پلیرهای سرور بدون استثنا و بدون توجه به کلن، دوستی یا جایگاه، تحت قوانین یکسان و منصفانه قرار بگیرند و برخوردها شفاف. مستند و قابل پیگیری باشد. در پایان، لازم به است ذکر است که بسیاری از شکایات و مستندات مرتبط با این موضوع در تاپیکهای بعدی و طی کمتر از ۴۸ ساعت اینده منتشر خواهد شد. درخواست بررسی توسط @MohammadReza تا زمان بررسی این پست ممنون میشم باز هم دخالت و تنشی صورت نگیره درود وقتی تاپیک باز میکنید اول مدرک رو ارائه بدید. شما یه نگاه به لیست بن و بررسی شکایات بندازی متوجه میشی که پارتی بازی صورت میگیرد یا خیر، از هر دو کلن بن و آنرنک و تمام مدل برخورد ها به حق داشتیم پس هیچ پارتی بازی چه از طرف کلن های بزرگ یونیتی و فیض و نه از طرف کلن های بزرگ بلک آرمی و برادر هود رخ نداده است. در مورد اون شوخی هم که خود پلیر شاکی گفته مشکلی نیست شما، برداشتی شکایت داری ؟ دخالت هم نیست اسم کلنم آورده شده پس حق ورود به شکایت رو دارم ! فقط یچیزی خیلی نظرمو جلب کرده تمام چیز هایی که گفتی بجز وارنی که دریافت کردی که اون هم آقای سینا قطعا دلیل قانعه کننده ای براش داره، هیچ چیزی از اینا به شما مربوط نمیشه، عجیبه وکیل مدافع پلیر های دیگه ای ؟ هرکی شکایت داشته باشه میاد میکنه و با مدرک و دلیل توضیح میده. Black Army & BrotherHood For Ever 1 1 5
Styx ارسال شده در 10 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 10 اردیبهشت 17 دقیقه قبل، Peace گفته است: درود اولا وقتی پستی میزارید اول مدرک ارائه بدید. شما یه نگاه به لیست بن و بررسی شکایات بندازی متوجه میشی کی پارتی بازی میکنه از هر دو کلن بن و آنرنک و همه چیز داشتیم پس هیچ پارتی بازی چه از طرف کلن های بزرگ یونیتی و فیض و نه از طرف کلن های بزرگ بلک آرمی و برادر هود رخ نداده است. در مورد اون شوخی هم که خود طرف گفته مشکلی نیست شما برداشتی شکایت داری ؟ دخالت هم نیست اسم کلنم آورده شده پس حق ورود به شکایت رو دارم ! Black Army & BrotherHood For Ever 2 ساعت قبل، Styx گفته است: تا زمان بررسی این پست ممنون میشم باز هم دخالت و تنشی صورت نگیره با احترام درخواست بررسی این پست فقط با جناب محمدرضا هست و هیچ درخواست دفاعیه ای برای شما صادر نشده. قانونی هم برمبنای حرف شما در انجمن ذکر نشده. با دخالت های مکرر فقط صلاحیت شکایت بنده رو افزایش میدید پس سکوت کنید و تا پایان بررسی شکیبا باشید. 1 2
Rtin ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت با این وضعی که شما پیش گرفتید فردا از محمدرضا هم شکایت میکنید و طلبکار خواهید شد 2
BaZuKa ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، HajFarHaN گفته است: الانم از کلن برادرهود میان میگن قصد دخالت نداریم ولی.... الان تاپیک مربوط به شما هست؟ آیدی شما تو تاپیک وجود داره؟ پس ساکت باشین و حرف نزنید آره اسمشون به عنوان مشتکی عنه اومده این حرف ها رو میزنی آدم با خودش میگه این که توی سن کنکور و مطالعهست اینطوریه، ببین بقیهشون چقدر خرابن.
ArenaGameTeam ارسال شده در 10 اردیبهشت ارسال شده در 10 اردیبهشت درود شکایت شما رد شد. هیچ مدارکی ارسال نشده است. پست های ضمیمه شده رسیدگی خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده