رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد : @The.YaZiD

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @UnitedState | @Amir | @_Edward | @Nexia | @BlooDFuRy | @[pG]MiRooo |

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود) : @Styx | @HajFarHaN | @Niklaus | Clan Revenant | Clan Unity |

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید : ...

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید (در صورت وجود ) : Modir

مدارک شکایت :

1. DM UnitedState & Nexia

2. DM BloodFury & Nexia

3. Less Damage Nexia

4. Less Damage Nexia (2)

5. Hamkari _Edward & NoReaload UnitedState

6. AimBot Rtin

7. Tohin Nexia

8. Tohin Dar Anjoman [pg]Mirooo

توضیحات :

خدمت BA فول اکسیل : 

نقل قول

با سلام و درود

به تازگی دیدم شکایتی علیه هم کلنی ام @Styx ثبت شده که با توجه به ناحقی های صورت گرفته و پارتی بازی های مکرر علیه ایشان و دیگر پلیر ها لازم دانسته ام یک شکایت از این دو کلن و آقای @Amir ثبت کنم هرچند که فکر نمیکنم توجهی بشه و بعید نیست عزیزانی که از خودشان شکایت میشود ریپلی بزنند و این تاپیک رو مانند تاپیک های قبلی ببندند ( به طوری که هنوز دوساعت از شکایت نگذشته بود ! ).قبل از شروع ذکر میکنم که ادمین مربوطه در این پست فقط و فقط @MohammadReza است و هیچگونه پاسخی غیر از اکانت ایشان قابل قبول نیست و نمونه ی بارز یک بی انصافی و بی عدالتی کامل را نشان میدهد.

نقل قول

کلن BA عزیز 
در رابطه با DM و DB های @Styx، باید عرض کنم , چیز دیگه نداشتید برای شکایت؟ :24: حداقل یه فیلم از فایت هاتون آپلود میکردید یکم بخندیم :21:
 ما که ادعای
فول اسکیل بودن نکردیم ولی مثل اینکه اسکیل شما خیلی بالاتر از ماست  چون به جای  یه نفر پنج نفری DM میکنید که واقعا تو فیلماتون سطح بسیار بالا و انصافی که ازش حرف میزنید موج میزند:1:.حتی بعضی از دوستان نیز تو ویدیو های خودتون که آپلود کردید ایم بات پیدا کرده اند که درست و غلط بودن این موضوع رو میسپارم به خودتون.

نقل قول

sa-mp-364_z9x9.png  sa-mp-365_g48.png

خیلی تلاش کردید بیام کلنتون , ولی واقعا الان پشیمونم و احساس میکنم وقتم رو تلف کردم , ای کاش میومدم تو کلنتون تا منم ازین تریک های فول اسکیلتون بهره مند شوم :21:

دلیلی نمیبینم کلنی که پر از نیو پلیر با اسکور های ۱۰۰ ۲۰۰ ۵۰۰ و با تایم پلی های کمتر از ۲۰ روز و سابقه های بن چیزی از اسکیل سر در بیاره. :24:

خیییلی ببخشید:109:

در رابطه با اعضای کلنتون سر وقتتون میرسم در تمامی مدارک موجود اسناد و مدارک مربوط به استفاده از چیت و تقلب همچون ( AimBot & LessDamage & NoDamage & NoReload ) و همچنین همکاری های صورت گرفته در زون ها توسط اعضای کلن BHتوهین های مکرر اعضای کلنتون چه با اکانت اصلی و چه با اکانت مولتی در سرور و به خصوص انجمن به وضوح مشخص است. نگران نباشید تا وقتی عزیزانی روی کار هستند  که شکایت هایی که ازشون میشود را خودشون ریپلی میزنند فکر نمی کنم شکایتی از سوی بنده قابل رسیدگی باشد پس با تمام و کمال از چیت زدن هایتان لذت کافی رو ببرید. :1:

خیلی راحت چیت میزنید , توهین میکنید  و ... اما نگران نباشید چون دیگه از این تاپیک به بعد راحتید و میتونید خیلی راحت سر وقت تاپ جمع کردانتون و زون گرفتناتون بدون درگیری و سر و کله زدن با هیچگونه پلیری در سرور مشغول شوید. ( فکر نمیکنم  دیگر پلیری غیر از کلن شما دوتا تو سرور باقی مانده باشد  ) 

و در آخر جناب اقای محمدرضا ی عزیز
این سطح از برخورد و پارتی بازی علیه پلیر های قدیمی سرورتان که وقتی شما هنوز کامل شناخته نشده بودید , تلاش های لازم رو جهت بهبود و پیشرفت سرور شما (چه در تیم استف ) و چه به ( گونه های دیگر ) انجام داده اند , درست نیست. غیر از من خیلی های دیگر از این موضوع گلایه داشتند که فکر نمیکنم که حتی به یکی از آنها رسیدگی شده باشد پس دلیلی هم ندارد که به این شکایت بنده رسیدگی کنید و بنده را محروم نکنید. من و دیگر پلیر ها درخواست خود را جهت بهبود و پیشرفت سرور شما با احترام کامل گفتیم ولی مثل اینکه شما هنوز هم میل به توجه کردن انتقاد هایی که درباره ی سرور شما صورت میگیرد ندارید و فکر میکنید ما جز جو سازی کار دیگه ای بلد نیستیم که واقعا این سطح از طرز فکر از سوی مدیریت این سرور تاسف بار است. گفتنی ها گفته شده است , اگر واقعا میخواهید سروری دور از حاشیه همراه با پلیر های خوب و کادر مدیریت منصف داشته باشید , حائز اهمیت است به انتقاد های که درمورد سرور شما صورت میگیرد گوش داده و اقدامات لازم رو جهت برطرف کردن و بهبود مشکلات انجام دهیددر غیر این صورت چه من و چه دوستانم دیگر پامونم تو این سرور نخواهیم گذاشت ! 

همچنین از شما پلیران گرامی و منصفی که چیزی از معنای واقعی عدالت میدانند , تقاضا دارم که در مقابل این ظلم و بی عدالتی های پیش آمده سکوت اختیار نکرده و اگر نظر و انتقادی دارند چه در این تاپیک و چه در تاپیک های بعدی جهت داشتن سروری خوب و بدون حاشیه اقدامات لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است از دخالت های بیمورد در تاپیک هایی که به شما مربوط نمیشود خودداری کنید ! 

با آرزوی پیشرفت و موفیقت برای سرور شما بدرود.

ادمین مربوطه : @MohammadReza

• Like 2
  • Thanks 8
  • Sad 1
arenagame_samp
ارسال شده در

درود
اولا در مورد دث مچ هایی که شکایت کردی که مجازاتش معلومه 10 دقیقه زندان لازم نیست همچنین جو سازی هایی کنید و بخواید اسم کلن هارو بد نام کنید.
و حتی معلومه که اون زمان ادمین هم آنلاین بوده شما کافی بود ریپورت بدید و از ادمین درخواست حضور در صحنه یا اسپکت شدن میکردید ادمین هم مجازات میکرد.

https://uupload.ir/view/less_damage_nexia_id3k.avi/
تو این ویدیو که ایم بات خودتون به وضوح مشخصه لاک کردنش، و اینکه چندین بار هم یجا دیگرو میزدید اون پلیر دمیج میشد که نشونه سایلنت داشتن  شماست و همچنین مشکوک به داشتن اتو 2-2 چون بدون کوچیک ترین اشتباه و روی یک گان و با یه ریتم یکسان گان شما سویچ میشد.

https://uupload.ir/view/hamkari_edward_amp_no_reload_united_state_l0xu.avi/
تو این یکی ویدیو هم 4 نفر هم زمان در حال فایت بودند و 3 نفر در حال استفاده از ساون آف بودند و شما دمیج آن چنانی هم نخوردید از سمت اون پلیر اندازه یه 2 شات معمولی ساون آف خوردید و این مورد هم بگم که شما صدای بازی خود را تغییر دادید و صدای اصلی بازی نیست و مدرک معتبری حساب نمیشه اگه بخوان از روی صدا نو ریلود رو تشخیص بدن.

و متن آخر که از همه مهم تر هستش 
@MohammadReza شما کافیه رکورد ها رو ببینید نه توش @HajFarHaN رو میبینید نه @Niklaus رو و نه کسی از کلن Unity رو از کلن خودشونم Revenant یکی خودشون بوده و یکی هم @Styx پس اینجور که بزرگ نمایی میکنه و اسم افراد دیگری رو برای بزرگ کردن قضیه به کار میبره این معلومه فقط برای جوسازی این کار را کرده تا اسم استف را بدنام کنند و نظم سرور را بهم بزنند.
و از طرفی دیگر هر رکوردی رو ببینید حتی اصن به @Amir نه تنها مربوط نمیشود و داخل اون درگیری ها حضور نداشته بلکه اون تایم احتمال داره اصلا سرور نبوده باشند.

و اینکه اصلا شکایت های سایت به عهده امیر نیست !
یه مورد دیگه، فکر نکنید با شکایت های مکرر با مولتی و اکانت اصلی اونم بدون مدرک و با آوردن اسم این شخص میتونید زیرکشی کنید زیرا که امیر چندین ساله مدیر این سرور هست و بسیار زحمت کشیده برای سر بلندی سرور حالا که سرور داره به سکو های موفقیت میرسه با کمک های فراوان همین شخص، شما قصد زیر کشی آن را دارید ولی خب (
زهی خیال باطل ! )

کسانی هم که لایک میکنند یا حمایت میکنن کافیه شما تایم پلی شون رو چک کنید ببینید تو ماه روهم به 24 ساعت هم میرسه یا نه :24:

• Like 7
  • Thanks 3
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، The.YaZiD گفته است:

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @UnitedState | @Amir | @_Edward | @Nexia | @BlooDFuRy | @[pG]MiRooo |

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود) : @Styx | @HajFarHaN | @Niklaus | Clan Revenant | Clan Unity |

مدارک شکایت :

2. DM BloodFury & Nexia

3. Less Damage Nexia

4. Less Damage Nexia (2)

6. AimBot Rtin

7. Tohin Nexia

توضیحات :

خدمت BA فول اکسیل : 

با سلام و درود

به تازگی دیدم شکایتی علیه هم کلنی ام @Styx ثبت شده که با توجه به ناحقی های صورت گرفته و پارتی بازی های مکرر علیه ایشان و دیگر پلیر ها لازم دانسته ام یک شکایت از این دو کلن و آقای @Amir ثبت کنم هرچند که فکر نمیکنم توجهی بشه و بعید نیست عزیزانی که از خودشان شکایت میشود ریپلی بزنند و این تاپیک رو مانند تاپیک های قبلی ببندند ( به طوری که هنوز دوساعت از شکایت نگذشته بود ! ).قبل از شروع ذکر میکنم که ادمین مربوطه در این پست فقط و فقط @MohammadReza است و هیچگونه پاسخی غیر از اکانت ایشان قابل قبول نیست و نمونه ی بارز یک بی انصافی و بی عدالتی کامل را نشان میدهد.

کلن BA عزیز 
در رابطه با DM و DB های @Styx، باید عرض کنم , چیز دیگه نداشتید برای شکایت؟ :24: حداقل یه فیلم از فایت هاتون آپلود میکردید یکم بخندیم :21:
 ما که ادعای
فول اسکیل بودن نکردیم ولی مثل اینکه اسکیل شما خیلی بالاتر از ماست  چون به جای  یه نفر پنج نفری DM میکنید که واقعا تو فیلماتون سطح بسیار بالا و انصافی که ازش حرف میزنید موج میزند:1:.حتی بعضی از دوستان نیز تو ویدیو های خودتون که آپلود کردید ایم بات پیدا کرده اند که درست و غلط بودن این موضوع رو میسپارم به خودتون.

خیلی تلاش کردید بیام کلنتون , ولی واقعا الان پشیمونم و احساس میکنم وقتم رو تلف کردم , ای کاش میومدم تو کلنتون تا منم ازین تریک های فول اسکیلتون بهره مند شوم :21:

دلیلی نمیبینم کلنی که پر از نیو پلیر با اسکور های ۱۰۰ ۲۰۰ ۵۰۰ و با تایم پلی های کمتر از ۲۰ روز و سابقه های بن چیزی از اسکیل سر در بیاره. :24:

در رابطه با اعضای کلنتون سر وقتتون میرسم در تمامی مدارک موجود اسناد و مدارک مربوط به استفاده از چیت و تقلب همچون ( AimBot & LessDamage & NoDamage & NoReload ) و همچنین همکاری های صورت گرفته در زون ها توسط اعضای کلن BHتوهین های مکرر اعضای کلنتون چه با اکانت اصلی و چه با اکانت مولتی در سرور و به خصوص انجمن به وضوح مشخص است. نگران نباشید تا وقتی عزیزانی روی کار هستند  که شکایت هایی که ازشون میشود را خودشون ریپلی میزنند فکر نمی کنم شکایتی از سوی بنده قابل رسیدگی باشد پس با تمام و کمال از چیت زدن هایتان لذت کافی رو ببرید. :1:

خیلی راحت چیت میزنید , توهین میکنید  و ... اما نگران نباشید چون دیگه از این تاپیک به بعد راحتید و میتونید خیلی راحت سر وقت تاپ جمع کردانتون و زون گرفتناتون بدون درگیری و سر و کله زدن با هیچگونه پلیری در سرور مشغول شوید. ( فکر نمیکنم  دیگر پلیری غیر از کلن شما دوتا تو سرور باقی مانده باشد  ) 

این سطح از برخورد و پارتی بازی علیه پلیر های قدیمی سرورتان که وقتی شما هنوز کامل شناخته نشده بودید , تلاش های لازم رو جهت بهبود و پیشرفت سرور شما (چه در تیم استف ) و چه به ( گونه های دیگر ) انجام داده اند , درست نیست. غیر از من خیلی های دیگر از این موضوع گلایه داشتند که فکر نمیکنم که حتی به یکی از آنها رسیدگی شده باشد پس دلیلی هم ندارد که به این شکایت بنده رسیدگی کنید و بنده را محروم نکنید. من و دیگر پلیر ها درخواست خود را جهت بهبود و پیشرفت سرور شما با احترام کامل گفتیم ولی مثل اینکه شما هنوز هم میل به توجه کردن انتقاد هایی که درباره ی سرور شما صورت میگیرد ندارید و فکر میکنید ما جز جو سازی کار دیگه ای بلد نیستیم که واقعا این سطح از طرز فکر از سوی مدیریت این سرور تاسف بار است. گفتنی ها گفته شده است , اگر واقعا میخواهید سروری دور از حاشیه همراه با پلیر های خوب و کادر مدیریت منصف داشته باشید , حائز اهمیت است به انتقاد های که درمورد سرور شما صورت میگیرد گوش داده و اقدامات لازم رو جهت برطرف کردن و بهبود مشکلات انجام دهیددر غیر این صورت چه من و چه دوستانم دیگر پامونم تو این سرور نخواهیم گذاشت ! 

همچنین از شما پلیران گرامی و منصفی که چیزی از معنای واقعی عدالت میدانند , تقاضا دارم که در مقابل این ظلم و بی عدالتی های پیش آمده سکوت اختیار نکرده و اگر نظر و انتقادی دارند چه در این تاپیک و چه در تاپیک های بعدی جهت داشتن سروری خوب و بدون حاشیه اقدامات لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است از دخالت های بیمورد در تاپیک هایی که به شما مربوط نمیشود خودداری کنید ! 

دیدم تاپیک من نقل قول شده پس حق دخالت رو دارم فردا پسفردا نشینی گریه کنی که چرا دخالت کرد.

چه خبره ناموسا انشا نوشتی؟ رنگین کمونیه چرا یاد جزوه های اون پسر خوشگلا افتادم که با هفت رنگ خودکار مینوشتن:24:

چقدر وقت گذاشتی که این همه انشا بنویسی برامون؟ چشات کور نشد؟ کمرت خشک نشد؟ انقدری که زحمت و وقت سر این چیزا میذاری شک دارم در ازاش چیزی دریافت نکنی:39:

بعد یه چیزی این همه خود محمدرضا گفته کسی حق انتخاب ادمین برای رسیدگی به پست هاش نداره پس انقدر از ناعدالتی حرف نزن که چرا پست منو رسیدگی نمیکنن، جا اینکه انشا بنویسی هی سر و صدا کنی دست پر بیا تا ببینیم چند مرده حلاجی خوشگل پسر جزوه رنگی رنگی:11:

بعد یه چیز دیگه این لیدر فول اسکیلتون خودش بلد نیست از خودش دفاع کنه؟ تیمتون کلا به جزوه رنگی رنگیا میخوره مشکوک میزنید:39::24:

نمیدونم این تلاش های بیهودتون برای زیرکشی امیر تا کی قراره ادامه پیدا کنه؛ میدونی چرا بیهودس؟ چون هیچی جز چرندیات و انشا نویسی برای ارائه ندارین دیگه همه شناختنتون:33:

برای حال خوبت و درست کار کردن عقلت دعا میکنم و امیدوارم که دست از این کارای مسخره بردارین.

درضمن حواستو جمع کن ببخشید و خیلی ببخشید برا تو و امثالت کپی رایت داره:32:

• Like 4
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، The.YaZiD گفته است:

مدارک شکایت :

2. DM BloodFury & Nexia

3. Less Damage Nexia

4. Less Damage Nexia (2)

6. AimBot Rtin

7. Tohin Nexia

توضیحات :

خدمت BA فول اکسیل : 

با سلام و درود

کلن BA عزیز 
 ما که ادعای

اولن ادبو رعایت کن

دومن درست حرف بزن

سومن لحنتو درست کن

آخه کی برای توعه ترسو دستو پا بزنه با کلنت از ترس رفتید نو وانتد کردید، آخرشم حقتون بود دی‌ام کردم میخوای چیکار کنی نهایتش جیله ب ب چپمم نی از اونور انقدی سرور پر چیتر شده ب هیجام نی

از خودت ک لس دمیج میزنی یا از اون لوسیفر اونر استف ک میاد لس دمیج ایم اتو ۲ ۲ میکنه

انقدی رکورد از چیترای سرور دارم تا صب میتونم برات بزارم بخصوص خودت

حالا هم زودتر منو جیل بدید فردا میخوام بازی کنم حوصله ندارم

درضمن آزادی بیانو این شرو ورا تو رسما تو ی تاپیک تیکه بارون کردی کل سرورو 

• Like 4
ارسال شده در
1 ساعت قبل، The.YaZiD گفته است:

مدارک شکایت :

2. DM BloodFury & Nexia

3. Less Damage Nexia

4. Less Damage Nexia (2)

6. AimBot Rtin

7. Tohin Nexia

توضیحات :

خدمت BA فول اکسیل : 

با سلام و درود

کلن BA عزیز 
 ما که ادعای

عزیزم چه ربطی به امتیاز پلیر داره ، پلیر هایی مثل شما تجربه گیم رو برای تازه وارد ها خراب میکنن . 

من خودم یادمه وقتی 402 با اولین اکانتم وارد ارنا شدم بعد از کمی فایت با اقای فاشیسم گل ، یک فحش ناموسی در w/ خوردم و بنده رو وک بن کردند، چون صرفا ازشون بهتر بودم 

شما مدرکی از کل کلن نداری اومدی جو سازی با Dm اخه برادر عزیز ، بنظرت  نیم ساعت جیل چه اثری میزاره 

هیچ پارتی بازی هم صورت نمیگیره در سایت و گیم ، اگر هم بگیره دو طرفس ، من خودم تا دیروز به دست لیدر کلن خودم بن بودم تا اینکه انبن شدم 

خلاصه که لطفا از جو سازی خودداری کنید و البته 

.

.

.

داش ناموسا دفعه بعد انقد رنگی رنگی ننویس ، کور شدیم بخدا 

• Like 1
  • in love 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، The.YaZiD گفته است:

مدارک شکایت :

2. DM BloodFury & Nexia

3. Less Damage Nexia

4. Less Damage Nexia (2)

6. AimBot Rtin

7. Tohin Nexia

توضیحات :

درود داداش این کجاس لس دمیجه دارم 10- میخورم بعد میگی لس دمیج ؟

• Like 2
ارسال شده در

درود 

کاری به شکایت دوست عزیزمون ندارم

منم عصر کلا سرور بودم

این دوستان کلا aim&less dmg بودن

متاسفانه حوصله نداشتم حتی ریک بگیرم ازشون

دیگه چیت براشون یه روال ساده شده ،

والا قدیما دمیج اصلا اینطوری نبود 

• Like 1
ارسال شده در
5 دقیقه قبل، OMiD_SilenT گفته است:

درود 

منم عصر کلا سرور بودم

قدیما سرور لگ شات بود

حالا هم یبار میگی کامپیوتر شرکته نمیتونم رکورد بگیرم چون میبینن

الانم در اومدی میگی حوصله رک نداشتم؟

از دست شما:24:

• Haha 3
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است:

قدیما سرور لگ شات بود

بهونه واسه اینکه مدرکی ارائه نده:24:

• Haha 1
ارسال شده در
24 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است:

قدیما سرور لگ شات بود

والا به اندازه ای دیگه برامون این چیتاتون عادی شده ک چیز جدیدی نیست ، جزوی از بازی شده براشون

اصلا بلند نیستن بدون چیت پلی بدن ، هیچن

همه چی کامل واضع هست ! همه چی رو به چشم دیدم حتی خودشم میدونه

حق پلیر های پاک داره ضایع میشه !

توعم عادی سازی نکن، بگیر بخواب شبا قاطی عروسکات 😘❤️ 

• Like 1
ارسال شده در

همین که آنقدر تلاش برای اومدن به کلن ما کردی و کسی گردن نگرفتت خودش خیلیه بعد الان اومدی داری به کلن و پلیر های اون توهین میکنی بعد هم به بی عدالتی های ادمین نشد که! 

حداقل یه جوری بگو بفهمیم از چی شاکی هستید چون نیاوردیمت کلن:20:

یا بی عدالتی ادمین؟:24:

هروقت مدرک آوردی از چیت! اون وقت بیا این حرف هارو پشت سر بچه های ما بزن!

• Like 1
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، OMiD_SilenT گفته است:

والا به اندازه ای دیگه برامون این چیتاتون عادی شده ک چیز جدیدی نیست ، جزوی از بازی شده براشون

اصلا بلند نیستن بدون چیت پلی بدن ، هیچن

همه چی کامل واضع هست ! همه چی رو به چشم دیدم حتی خودشم میدونه

حق پلیر های پاک داره ضایع میشه !

توعم عادی سازی نکن، بگیر بخواب شبا قاطی عروسکات 😘❤️ 

شما الان حقت ضایع شده آنقدر فشار میخوری؟🤣

• Like 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، Peace گفته است:

درود
اولا در مورد دث مچ هایی که شکایت کردی که مجازاتش معلومه 10 دقیقه زندان لازم نیست همچنین جو سازی هایی کنید و بخواید اسم کلن هارو بد نام کنید.
و حتی معلومه که اون زمان ادمین هم آنلاین بوده شما کافی بود ریپورت بدید و از ادمین درخواست حضور در صحنه یا اسپکت شدن میکردید ادمین هم مجازات میکرد.

https://uupload.ir/view/less_damage_nexia_id3k.avi/
تو این ویدیو که ایم بات خودتون به وضوح مشخصه لاک کردنش، و اینکه چندین بار هم یجا دیگرو میزدید اون پلیر دمیج میشد که نشونه سایلنت داشتن  شماست و همچنین مشکوک به داشتن اتو 2-2 چون بدون کوچیک ترین اشتباه و روی یک گان و با یه ریتم یکسان گان شما سویچ میشد.

https://uupload.ir/view/hamkari_edward_amp_no_reload_united_state_l0xu.avi/
تو این یکی ویدیو هم 4 نفر هم زمان در حال فایت بودند و 3 نفر در حال استفاده از ساون آف بودند و شما دمیج آن چنانی هم نخوردید از سمت اون پلیر اندازه یه 2 شات معمولی ساون آف خوردید و این مورد هم بگم که شما صدای بازی خود را تغییر دادید و صدای اصلی بازی نیست و مدرک معتبری حساب نمیشه اگه بخوان از روی صدا نو ریلود رو تشخیص بدن.

و متن آخر که از همه مهم تر هستش 
@MohammadReza شما کافیه رکورد ها رو ببینید نه توش @HajFarHaN رو میبینید نه @Niklaus رو و نه کسی از کلن Unity رو از کلن خودشونم Revenant یکی خودشون بوده و یکی هم @Styx پس اینجور که بزرگ نمایی میکنه و اسم افراد دیگری رو برای بزرگ کردن قضیه به کار میبره این معلومه فقط برای جوسازی این کار را کرده تا اسم استف را بدنام کنند و نظم سرور را بهم بزنند.
و از طرفی دیگر هر رکوردی رو ببینید حتی اصن به @Amir نه تنها مربوط نمیشود و داخل اون درگیری ها حضور نداشته بلکه اون تایم احتمال داره اصلا سرور نبوده باشند.

و اینکه اصلا شکایت های سایت به عهده امیر نیست !
یه مورد دیگه، فکر نکنید با شکایت های مکرر با مولتی و اکانت اصلی اونم بدون مدرک و با آوردن اسم این شخص میتونید زیرکشی کنید زیرا که امیر چندین ساله مدیر این سرور هست و بسیار زحمت کشیده برای سر بلندی سرور حالا که سرور داره به سکو های موفقیت میرسه با کمک های فراوان همین شخص، شما قصد زیر کشی آن را دارید ولی خب (
زهی خیال باطل ! )

کسانی هم که لایک میکنند یا حمایت میکنن کافیه شما تایم پلی شون رو چک کنید ببینید تو ماه روهم به 24 ساعت هم میرسه یا نه :24:

دس خوش ضایع شدن جوری که دیگه تهمت نزنن!🤣

ارسال شده در

درود

1.از شخص @Peace هیچ شکایتی صورت نگرفته با این حال پیامشون رو برای طرفداری از دیگر افراد گذاشتند و دخالت محسوب خواهد شد .

2. از شخص @Rtin هیچ شکایتی صورت نگرفته و دخالت محسوب خواهد شد و با لحنی خارج از چارچوب قوانین انجمن رفتار کرده است.

3. شخص @BlooDFuRy با لحنی خارج از چارچوب قوانین انجمن رفتار کرده و مدرکی ارائه نشده

4. شخص @ExpiraNN باز هم دخالت از سمت ایشون صورت گرفته علاوه بر پست های دیگر افراد انجمن 

5. شخص @Nexia هیچ مدرکی اپلود نکرده 

6 از شخص @[O]MID هیچ شکایتی صورت نگرفته و دخالت محسوب خواهد شد.

وضعیت به وضوح قابل رویت هست و نیاز به حرف زدن ما نیستی 

قصد توهین ندارم ولی استفی که همه‌ جز 2 3 نفر یک سمت باشن و بخوان طرفداری ممبر های کلن خودشون رو بکنن نتیجش میشه این. شاید اگه قوانینی بر مبنای اینکه رنک استف الایت به بالا حق ورود به کلنی رو نداشت وضعیت به اینجا کشیده نمیشد

Peace : زیرا که امیر چندین ساله مدیر این سرور هست و بسیار زحمت کشیده برای سر بلندی سرور حالا که سرور داره به سکو های موفقیت میرسه با کمک های فراوان همین شخص، شما قصد زیر کشی آن را دارید ولی خب ( زهی خیال باطل ! ) 

زیر کشی؟:21: با حضور 2 کلن در سرور که به نوبت ممبر های کلن رو عوض میکنید برای گرفتن تاپ کلن؟

دیگه تصمیم با شماست : @MohammadReza

سایر پلیرها فقط در صورتی مجاز به ارسال پست در شکایت هستند که شاهد ماجرا بوده یا مدرک مرتبط (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) داشته باشند.

• Like 1
ارسال شده در
6 ساعت قبل، OMiD_SilenT گفته است:

درود 

منم عصر کلا سرور بودم

جوجه کوچولو توی فایت های بدون فیلمت خیلی شات های سنگین میزنی 

ولی توی فایت های دارای رکورد نمیتونی حتی ۲-۲ کنی جامپ میزنی این حرفارو نزن پسر

یکم از ارمین بح یاد بگیر یا فایلشو بگیر بریز تا بتونی حداقل یک ۲-۲ ناز بکنی الگوتون شده۲-۲:103:

(الان میاد میگه من نردبونم)😂

• Haha 2
ارسال شده در
24 دقیقه قبل، Styx گفته است:

درود

1.از شخص @Peace هیچ شکایتی صورت نگرفته با این حال پیامشون رو برای طرفداری از دیگر افراد گذاشتند و دخالت محسوب خواهد شد .

2. از شخص @Rtin هیچ شکایتی صورت نگرفته و دخالت محسوب خواهد شد و با لحنی خارج از چارچوب قوانین انجمن رفتار کرده است.

3. شخص @BlooDFuRy با لحنی خارج از چارچوب قوانین انجمن رفتار کرده و مدرکی ارائه نشده

4. شخص @ExpiraNN باز هم دخالت از سمت ایشون صورت گرفته علاوه بر پست های دیگر افراد انجمن 

قصد توهین ندارم ولی استفی که همه‌ جز 2 3 نفر یک سمت باشن و بخوان طرفداری ممبر های کلن خودشون رو بکنن نتیجش میشه این. شاید اگه قوانینی بر مبنای اینکه رنک استف الایت به بالا حق ورود به کلنی رو نداشت وضعیت به اینجا کشیده نمیشد

Peace : زیرا که امیر چندین ساله مدیر این سرور هست و بسیار زحمت کشیده برای سر بلندی سرور حالا که سرور داره به سکو های موفقیت میرسه با کمک های فراوان همین شخص، شما قصد زیر کشی آن را دارید ولی خب ( زهی خیال باطل ! ) 

زیر کشی؟:21: با حضور 2 کلن در سرور که به نوبت ممبر های کلن رو عوض میکنید برای گرفتن تاپ کلن؟

سایر پلیرها فقط در صورتی مجاز به ارسال پست در شکایت هستند که شاهد ماجرا بوده یا مدرک مرتبط (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ) داشته باشند.

جالبه برام واقعا
اسم اسامی که تو دخالت کنندگان قرار داده این شخص :
@Peace : لیدر کلن بلک آرمی که تو این شکایت چندین بار برای بد نام کردن نام برده شده است.
@Rtin : کسی که از او شکایت شده است و ایشون میگه این داره دخالت میکنه ( حتی styx رکورد هارم نگاه نکرده و حمایت او کاملا بی دلیل است :21: )
@BlooDFuRy : از این شخص شکایت شده و حق دفاعیه گذاشتن دارد و شما میگید مدرکی ارائه نداده است. ( ارائه دفاعیه فقط قرار دادن رکورد نیست )
@ExpiraNN : ایشون هم از شون شکایت شده @_Edward مولتی همین شخص هست و باز هم ایشون گفته دخالت کرده.
@Nexia: ایشون هم اسمشون تو شکایت هست و دفاعیه خودشو گذاشته برای بار دوم میگم دفاعیه این نیست که فقط رکورد آپلود بشه و این اصن چیزی نیست که بخواد رکورد آپلود کنه مثلا لس دمیج خودش میخواد تو رکورد خودش بیوفته ؟ چیزیه که واضحه طرف هم دمیج کم خورده هم زیاد 10-
فقط از شخص @[O]MID دخالت صورت گرفته 

اما شما 6 مورد نام بردید که عملا 5 مورد اون الکی بود اما بنده نمیبینم اسمی از @OMiD_SilenT و @ArshiaTiger گفته باشید و بگید این ها هم دخالت کردند ( آها راستی چون به نفع شما بوده پستشون )

نقل قول

قصد توهین ندارم ولی استفی که همه‌ جز 2 3 نفر یک سمت باشن و بخوان طرفداری ممبر های کلن خودشون رو بکنن نتیجش میشه این. 

در مورد این حرفت هم باید بگم آقای هادی و وایپر و بلادی ( که به تازگی استعفا داده ) با رنک های مدیر، فالکن، چف هلپر 
اون سمت بوده است
و اینور هم آقای امیر، سینا، مهدی ( خودم ) با رنک های مدیر، مستر هلپر، الایت 3
الان من نمیبینم همه استف ها به یک سمت باشن و اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم بیشتر داره به ما ناحقی میشه :21: ( اینم صرفا گفته شد که بگم استدلال اشتباهی داره میاره ) ( کار آقای هادی و بلادی و وایپر عالیه مرسی از زحماتشون ) 

• Like 2
ارسال شده در
49 دقیقه قبل، Peace گفته است:

جالبه برام واقعا
اسم اسامی که تو دخالت کنندگان قرار داده این شخص :
@Peace : لیدر کلن بلک آرمی که تو این شکایت چندین بار برای بد نام کردن نام برده شده است.
@Rtin : کسی که از او شکایت شده است و ایشون میگه این داره دخالت میکنه ( حتی styx رکورد هارم نگاه نکرده و حمایت او کاملا بی دلیل است :21: )
@BlooDFuRy : از این شخص شکایت شده و حق دفاعیه گذاشتن دارد و شما میگید مدرکی ارائه نداده است. ( ارائه دفاعیه فقط قرار دادن رکورد نیست )
@ExpiraNN : ایشون هم از شون شکایت شده @_Edward مولتی همین شخص هست و باز هم ایشون گفته دخالت کرده.
@Nexia: ایشون هم اسمشون تو شکایت هست و دفاعیه خودشو گذاشته برای بار دوم میگم دفاعیه این نیست که فقط رکورد آپلود بشه و این اصن چیزی نیست که بخواد رکورد آپلود کنه مثلا لس دمیج خودش میخواد تو رکورد خودش بیوفته ؟ چیزیه که واضحه طرف هم دمیج کم خورده هم زیاد 10-
فقط از شخص @[O]MID دخالت صورت گرفته 

اما شما 6 مورد نام بردید که عملا 5 مورد اون الکی بود اما بنده نمیبینم اسمی از @OMiD_SilenT و @ArshiaTiger گفته باشید و بگید این ها هم دخالت کردند ( آها راستی چون به نفع شما بوده پستشون )

در مورد این حرفت هم باید بگم آقای هادی و وایپر و بلادی ( که به تازگی استعفا داده ) با رنک های مدیر، فالکن، چف هلپر 
اون سمت بوده است
و اینور هم آقای امیر، سینا، مهدی ( خودم ) با رنک های مدیر، مستر هلپر، الایت 3
الان من نمیبینم همه استف ها به یک سمت باشن و اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم بیشتر داره به ما ناحقی میشه :21: ( اینم صرفا گفته شد که بگم استدلال اشتباهی داره میاره ) ( کار آقای هادی و بلادی و وایپر عالیه مرسی از زحماتشون ) 

برای مورد @Rtin به اشتباه دخالت نوشته شده

اما مدرکی ارائه نشد.

اگه مدرک دارید و شکایت به نفع شما باشه دلیلی نیست که باعث ایجاد تنش و اسپم های مکرر بشید که تهش پست بسته شه 

دخالت مجدد @Peace 

یادم نمیاد هلپری با رنک الایت اجازه دخالت و بررسی پست رو داشته باشه ولی با این حال بازم بعد از این پیام بنده مجدد پیام جدیدی میزارید

@ArshiaTiger و @OMiD_SilenT از کلن Unity به عنوان شاهد ذکر شده و اجازه گذاشتن پست در این تاپیک رو دارن 

و پیام @OMiD_SilenT بر مبنای شهادت داشتن چیت حضور داشتن در این تاپیک

۶ مورد نام برده شده واضحه نیازی به توضیح مجدد نیست.

باعث تاسفه که این تاپیک مطابق قوانین پیش نمیره 

• Like 1
  • Haha 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، Styx گفته است:

درود

باز دوباره انشا نوشتی؟ رکورد ایم آرتین کیه پس؟ شکایت نشده؟ حاجی چیمیگی ناموسا

قوانین جدید چرا مینویسی واس خودت بعد لحنم بهت برخورده دلیل نمیشه من اخطار بگیرم چون هیچ توهینی نکردم و بی ادبی نکردم با لحنی حرف زدم چون فقط اینطوری حالیتون میشه وگرنه ماکه ندیدیم زبون خوش حالیتون باشه.

رکورد ایم هم گذاشته که فقط گذاشته باشه حتی انقد🤏هم چیز مشکوکی توش نیست هم تو میدونی هم من😂 از دیشبه دارم میخندم سرش

ارسال شده در

آقا خواهشا هرچه زودتر بیاید این پست رو ببندید دیگه واقعا ته خندس طرف با رفیق خودش هماهنگ نیست رفته نشسته جا قاضی داره حکم تعیین میکنه برا ما😂کلا موضوع تاپیک از ایمو چیتو دی ام و کلی بهونه چرند بدون مدرک تبدیل شده به دخالت های ما

که حقمون هم هست چونکه از اسم ما استفاده شده توی این تاپیک، کل کلن BH و BA حق دخالت دارن چون اسمشون آورده شده و اتهام زده شده بهشون!

پس دیدی صرفا دنبال زیرکشی هستی؟ :24:

• Like 1
  • Haha 1
ارسال شده در

اسم من تو شکایت هست ولی مدرکی نمیبینم :7:

در صورت تکرار این مورد و استفاده از تایتل های بی مورد جهت جوسازی علیه تیم مدیریت و استف با شما برخورد میشود

در یک پست از 40 نفر شکایت نکن (مجموع دو کلن بلک ارمی و برادر هود)

برا هر نفر جداگانه پست بزن تا دفاعیه ارسال کنن و اینجور یک پست شلوغ نشه !

@Styx @The.YaZiD

بسته شد.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 7
  • in love 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...