Omen ارسال شده در 11 اردیبهشت ارسال شده در 11 اردیبهشت اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): @Omen نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): هادی سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 19 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: تاریخ رو نمیدونم ولی بنده رو الکی بن دادن به دلیل چیت که به دلیل اشتباه در بن انبن شدم آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): توضیحی نیست. 1 ماه owneri داشتم که بعضیا... نزاشتن حتی یه هفتش هم بگذره منو الکی بن دادن اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): ----- دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): اینطوری که یادمه انگار دلیل: Cheats آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): 200%خیر ولی خب کاری هم از دستم بر نمیاد من که میدونم پاکم کی میخواد شمارو قانع کنه با این همه گیم پلی که سایت گذاشتم در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): هدف اول اینکه دوباره با هم کلنیام پلی بدم و از اون owneri که خریدم استفاده کنم چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ بازم میگم من چیت نزده بودم با اون همه حرفایی که زدم بازم بن دادید پس هرچی بگم بی تاثیره ولی سعی میکنم وقتی انبن شدم بهتر رکورد بگیرم که نشون بدم چیتر نیستم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): 10 آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: یکم منطقی فکر کنید توی اون همه گیم پلی که گذاشته بودم سایت کجاش چیت بود دیگه کاری سرم در اومده که باید noob بازی کنم از ترس اینکه بن نشم گناه اونایی که ایمشون و بازیشون خوبه اینه که بعضی از پلیرا کشش اینو ندارن که اینو قبول کنن پس دنبال راهی میگردن بن بدن طرفو من از سال 2019 سمپ بازی میکنم شما که به من میگین ایم بات میزنی من تو یه سرور 6 سال پلی دادم بازی اونا 10 برابر از منی که میگین ایم بات میزنی بهتر بود در صورتی که چیتی در کار نبود میخوام بگم بالادست بسیار زیاده توی سمپ دلیل نمیشه هرکی بازیش خوب باشه پس چیتره حالا من که با این همه گیم پلی سعی داشتم نشون بدم ولی کو چشم که ببینه اگه درخواست رد شد ک هیچ اگه قبول شد دفعه بعد سعی میکنم بهتر رکورد بگیرم که قانع کننده باشه 1
Amir ارسال شده در 11 اردیبهشت ارسال شده در 11 اردیبهشت درود درخواست شما تایید شد. این آخرین بخشش و آنبن برروی تمام اکانت های شما (چه اصلی چه مولتی) خواهد بود. قوانین سرور رو به درستی خوانده و رعایت کنید. 3
ارسالهای توصیه شده