رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

ام کاربری کسی که شکایت دارد : @The.YaZiD

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @Nexia

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود) : @Styx

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید : IDk

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید (در صورت وجود ) :

مدارک شکایت :

1. Less Damage [Nexia]

2. Less Damage [Nexia] (2)

3. Less Damage [Nexia] (3)

4. AimBot [Nexia]

5. DM [Nexia]

6. Tohin [Nexia]

توضیحات :

نقل قول

با سلام و درود.

همونطور که انتظار می رفت و پیشبینی میشد , پست قبلی بنده بسته شد و و از من خواهش کردند که تمامی مدارک موجود را دونه به دونه در تاپیک ها جدا از هم قرار بدم. هرچند که در فرم قرار داده شده در قسمت شکایات مربوط به نقض قوانین سرور , از عبارت '' نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد '' استفاده شده است ولی با اینحال با توجه به تاپیک های قبلی بنده و شناختی که پلیر ها از من کسب کردند , بنده آدم خیلی صبوری هستم و هیچ عجله ای برای هیچ اقدامی ندارم , لذا به درخواست شما گوش کرده ام و با نهایت ملایمت تمامی مدارک موجود را محکم تر , واضح تر و بیشتر از دفعه قبل آپلود کرده و خدمت شما در این تاپیک و تاپیک های بعدی که در حال آماده سازی است قرار داده ام.

همچنین با توجه به به قوانین انجمن از شما پلیر ها و هلپر های عزیزی که هیچ اسمی از شما در این تاپیک و تاپیک های بعدی درج نشده است , تقاضا دارم جهت رسیدگی به شکایات همانند سری پیش از هرگونه اظهار نظر , طرفداری و جبهه گیری خودداری کرده و از دخالت های بیمورد در پست هایی که به شما هیچ ارتباطی ندارد صرف نظر کنید.

_ بنده از هرگونه دخالت ها , تهمت ها و توهین ها و ... صورت گرفته قبلی چشم پوشی و سکوت کرده ام و اگر مجدد این اسپم های مکرر و بدون اخطار و برخورد رخ دهد , با اخطار ها و برخورد های بنده روبرو میشوید

با تشکر از شما عزیزان.

نقل قول

در خصوص مدارک و اسناد ارائه شده

_ باید عرض کنم که تمامی اتهام های زده شده به این پلیر به وضوح مشخص است و تمامی ریک های فایت های بنده نیز با اکثر اعضای این کلن موجود میباشد و بنده از هرگونه تهمت های بی دلیل و بدون مدرک معتبر عاجز خواهم شد و اگر صلاح باشد در همین تاپیک خدمت شما قرار خواهم داد.

( با توجه به قوانین عمومی سرور شما ملزم به ریکورد در زون های قابل تسخیر هستید و هرگونه بهونه در اتباط با این موضوع قابل قبول نمی باشد )

توضیحات این تاپیک صرفا فقط بخاطر اسپم های صورت گرفته در تاپیک های قبلی افزایش یافته است. ضمن عذرخواهی از شما عزیزان در تاپیک های بعدی این موضوع رفع خواهد شد.

_ درخواست رسیدگی و مجازات پلیر خاطی در صورت ارائه نکردن مدارک و توضیحات لازم رو دارم .

با تشکر از وقت و همیاری شما بدرود.

arenagame_samp
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...