Warlord ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Warlord نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Hayula رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): - توضیحات و شرح ماجرا: بن کاملا بی دلیل، یارو خودش با سه تا شات پلیرترو کیل میده، بعد یه دور اگه کیل شه دست به دامان cmd ش میشه. 2
Hayula ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت ضعف خودتو با اسکیل داشتن پلیر های قدیمی مقایسه نکن فکرشم نکن اینجا قراره هرکار دلت خواست انجام بدی ما هم عین خیار تماشا کنیم دیگه از این خبرا نیست ! Click
Warlord ارسال شده در 12 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 12 اردیبهشت Pro Player نکشیمون Old player، کوری؟ پشت سرتو یه نگاه کن ببین من و هم کلنیم @AzTeX 2 به 1 داشتیم باهات فایت میدادیم و تو همین فیلمم مشخصه بیشتر دمیجو اصا من بهت ندادم، انتظار داشتی مثلا 2 به 1 هیچ اتفاقی نیفته؟ تو فیلم کاملا مشخصه، صحبتی ندارم تا رسیدگی ادمین مربوطه کل دمیجی که من تو این یه فیلم بهت دادم همون شات اول بود، حتی اگر چشاتو وا کنی کیل لیستو نگاه کنی میبینی اونی که کیلت داده من نبودم اصا، الان با استناد به اون منو بن کردی؟ 2
Fascism ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت هم اکنون، Warlord گفته است: Pro Player نکشیمون Old player، کوری؟ پشت سرتو یه نگاه کن ببین من و هم کلنیم @AzTeX 2 به 1 داشتیم باهات فایت میدادیم و تو همین فیلمم مشخصه بیشتر دمیجو اصا من بهت ندادم، انتظار داشتی مثلا 2 به 1 هیچ اتفاقی نیفته؟ تو فیلم کاملا مشخصه، صحبتی ندارم تا رسیدگی ادمین مربوطه کل دمیجی که من تو این یه فیلم بهت دادم همون شات اول بود، حتی اگر چشاتو وا کنی کیل لیستو نگاه کنی میبینی اونی که کیلت داده من نبودم اصا، الان با استناد به اون منو بن کردی؟ محسن جان بنظرم فیلمی که امیر آپلود کرده رو یه نگاهی بنداز 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 12 اردیبهشت ارسال شده در 12 اردیبهشت درود بن شما اشتباه بوده و آنبن خواهید شد. ادمین خاطی به دلیل بن اشتباه آنرنک خواهد شد. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده