رفتن به مطلب

Abuse Ban

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Warlord
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Hayula
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):Owner
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): -
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): -
توضیحات و شرح ماجرا: بن کاملا بی دلیل، یارو خودش با سه تا شات پلیرترو کیل میده، بعد یه دور اگه کیل شه دست به دامان cmd ش میشه.

• Like 2
arenagame_samp
ارسال شده در

ضعف خودتو با اسکیل داشتن پلیر های قدیمی مقایسه نکن فکرشم نکن اینجا قراره هرکار دلت خواست انجام بدی ما هم عین خیار تماشا کنیم دیگه از این خبرا نیست !

Click

ارسال شده در

Pro Player

نکشیمون Old player، کوری؟  پشت سرتو یه نگاه کن ببین من و هم کلنیم @AzTeX 2 به 1 داشتیم باهات فایت می‌دادیم و تو همین فیلمم مشخصه بیشتر دمیجو اصا من بهت ندادم، انتظار داشتی مثلا 2 به 1 هیچ اتفاقی نیفته؟ تو فیلم کاملا مشخصه، صحبتی ندارم تا رسیدگی ادمین مربوطه

کل دمیجی که من تو این یه فیلم بهت دادم همون شات اول بود، حتی اگر چشاتو وا کنی کیل لیستو نگاه کنی میبینی اونی که کیلت داده من نبودم اصا، الان با استناد به اون منو بن کردی؟

• Like 2
ارسال شده در
هم اکنون، Warlord گفته است:

Pro Player

نکشیمون Old player، کوری؟  پشت سرتو یه نگاه کن ببین من و هم کلنیم @AzTeX 2 به 1 داشتیم باهات فایت می‌دادیم و تو همین فیلمم مشخصه بیشتر دمیجو اصا من بهت ندادم، انتظار داشتی مثلا 2 به 1 هیچ اتفاقی نیفته؟ تو فیلم کاملا مشخصه، صحبتی ندارم تا رسیدگی ادمین مربوطه

کل دمیجی که من تو این یه فیلم بهت دادم همون شات اول بود، حتی اگر چشاتو وا کنی کیل لیستو نگاه کنی میبینی اونی که کیلت داده من نبودم اصا، الان با استناد به اون منو بن کردی؟

محسن جان بنظرم فیلمی که امیر آپلود کرده رو یه نگاهی بنداز 

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...