Fascism ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @.mohsen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @WilliamBucher مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/nodmg_rq4j.mp4/ توضیحات : مجازات استفاده از تقلب: تقلبهای با برتری مطلق (Aimbot، Wallhack، Spread، Sobeit): بار اول: ۶ روز زندان + PC-Check اجباری تکرار یا مدرک قوی: بن دائم یا VAC BAN درود ایشون تازه از VACBAN برای بار دوم !! در اومده و همچنان همان آش و همان کاسه اس مثل اینکه سرور برای چیتر ها به یه جاذبه ی تفریحی تبدیل شده و هرکی دلش بخواد میاد چیت میزنه میره 1ماه بعد درخواست آنبن میزاره و دوباره میاد خیال راحت ادامه میده به چیت زدن !! مدرک از این قوی تر ؟ طبق قانون ایشون باید VACBAN بشه و بخشش دیگری بر روی اکانت اصلی و مولتی این پلیر اعمال نشه !! با تشکر از تیم مدیریت @MohammadReza 1 1 1 1
The.YaZiD ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت 34 دقیقه قبل، Fascism گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @.mohsen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @WilliamBucher مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/nodmg_rq4j.mp4/ توضیحات : مجازات استفاده از تقلب: تقلبهای با برتری مطلق (Aimbot، Wallhack، Spread، Sobeit): بار اول: ۶ روز زندان + PC-Check اجباری تکرار یا مدرک قوی: بن دائم یا VAC BAN درود ایشون تازه از VACBAN برای بار دوم !! در اومده و همچنان همان آش و همان کاسه اس مثل اینکه سرور برای چیتر ها به یه جاذبه ی تفریحی تبدیل شده و هرکی دلش بخواد میاد چیت میزنه میره 1ماه بعد درخواست آنبن میزاره و دوباره میاد خیال راحت ادامه میده به چیت زدن !! مدرک از این قوی تر ؟ طبق قانون ایشون باید VACBAN بشه و بخشش دیگری بر روی اکانت اصلی و مولتی این پلیر اعمال نشه !! با تشکر از تیم مدیریت @MohammadReza درود منم چند روز پیش شاهد چنین چیزی بودم دقیقاً مثل همین ویدیو ، وقتی ارره میگیری روش نو دمیج رو آن میکنه و ظاهراً با چیت ایر بریک از زیر ارره میاد بیرون اگر لازم باشه میتونم ریکوردشو بفرستم
The.YaZiD ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت جهت تکمیل شدن مدارک شما : https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-05-09_01-28-43-900_qt5u.avi/ 1 2 1
.mohsen ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت درود خدمت شما - من از صبح تا غروب که در محل کار هستم با پی سی دفتر وارد گیم میشم و خیلیای دیگه در کنار من از نت استفاده میکنن و پی ال من همیشه 5 به بالاهستش داخل اون تایم - من چون کامپیوتر محل کار هستش برنامه ای برای ریکورد نداشتم و اون لحظه ریک نبودم . مشکل از پی ال من بوده و من دقیقا 1 دقیقه بعد این موضوع از سرور کیک شدم و دیگه نتونستم وارد بشم در سخن پایانی هر تصمیمی هم تیم مدیریت بگیرن بهشون احترام میزارم و میپذیرم ولی واقعا اون لحظه از چیتی استفاده نمیکردم ( کسی که تازه از بن خارج شده چیت نمیزنه مگر مثل شما بخواد دوباره از اتو 2 2 استفاده کنه ) 1
Fascism ارسال شده در 20 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت 17 دقیقه قبل، .mohsen گفته است: درود خدمت شما - من از صبح تا غروب که در محل کار هستم با پی سی دفتر وارد گیم میشم و خیلیای دیگه در کنار من از نت استفاده میکنن و پی ال من همیشه 5 به بالاهستش داخل اون تایم - من چون کامپیوتر محل کار هستش برنامه ای برای ریکورد نداشتم و اون لحظه ریک نبودم . مشکل از پی ال من بوده و من دقیقا 1 دقیقه بعد این موضوع از سرور کیک شدم و دیگه نتونستم وارد بشم در سخن پایانی هر تصمیمی هم تیم مدیریت بگیرن بهشون احترام میزارم و میپذیرم ولی واقعا اون لحظه از چیتی استفاده نمیکردم ( کسی که تازه از بن خارج شده چیت نمیزنه مگر مثل شما بخواد دوباره از اتو 2 2 استفاده کنه ) 😂😂😂 آفرین خوب بلدی خوشم اومد از کی تاحالا بالا بودن پینگ یا پکت باعث در رفتن از زیر ارره (Antichain) و کم نشدن دمج در حین صدای دینگ رجیستر شده؟؟ حداقل خودتو بخاطر یه بازی انقدر کوچیک نمیکردی شاید شکایتمو پس میگرفتم😂😂
EzioAuditore ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت جهت راهنمایی بعضیا که از قصد نمیخوان بفهمن تا کی میخواید سر چیز های بی ارزش بن بدید ، دوستان از زمانی که پلی میدم چیت چین به گوشم نخورده در هیچ سروری بجز بجز ارناگیم ، کمی عجیب نیست ؟ شما جلوتون fpslimit 20 میزنن متوجه نمیشین چیت چین شکایت میکنید اخه ؟ و بله پینگ و پکت بد باعث از زیر چین در رفتن میشه شما وقتی لگ هستی به صورتی از بقیه شاید یک یا حتی دو ثانیه عقب تر هستید ، اینو میگم چون قبلا خودم تست کردم حتی با پکت ۲ یا ۱ درصد هم اتفاق میوفته و در مورد اقای یزید : عزیزم شما ایر بریک از نزدیک ندیدی دربارش حرف نزن ، ایر بریک حتی اینطوری کار نمیکنه 1
Fascism ارسال شده در 20 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت 8 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: جهت راهنمایی بعضیا که از قصد نمیخوان بفهمن تا کی میخواید سر چیز های بی ارزش بن بدید ، دوستان از زمانی که پلی میدم چیت چین به گوشم نخورده در هیچ سروری بجز بجز ارناگیم ، کمی عجیب نیست ؟ شما جلوتون fpslimit 20 میزنن متوجه نمیشین چیت چین شکایت میکنید اخه ؟ و بله پینگ و پکت بد باعث از زیر چین در رفتن میشه شما وقتی لگ هستی به صورتی از بقیه شاید یک یا حتی دو ثانیه عقب تر هستید ، اینو میگم چون قبلا خودم تست کردم حتی با پکت ۲ یا ۱ درصد هم اتفاق میوفته و در مورد اقای یزید : عزیزم شما ایر بریک از نزدیک ندیدی دربارش حرف نزن ، ایر بریک حتی اینطوری کار نمیکنه عزیزم حرفت تا حدودی درسته ولی حداقل فیلمو ببین واقعا کارتون به اینجا رسیده که یارو نودمج هم زده باشه شما میاید میگید نه نزده پینگش بد بوده ؟ اصلا نودمج چه ربطی داره به پینگ؟ اگه بخاطر پینگ و پکت بوده چرا همون لحظه دمج بهش ریجستر شده ؟ مگه پینگ یا پکت بالا باشه چند ثانیه طول نمیکشه و بعد ریجستر بشه؟ تعصب بدجوری کورتون کرده... 2
The.YaZiD ارسال شده در 20 اردیبهشت ارسال شده در 20 اردیبهشت 57 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: جهت راهنمایی بعضیا که از قصد نمیخوان بفهمن تا کی میخواید سر چیز های بی ارزش بن بدید ، دوستان از زمانی که پلی میدم چیت چین به گوشم نخورده در هیچ سروری بجز بجز ارناگیم ، کمی عجیب نیست ؟ شما جلوتون fpslimit 20 میزنن متوجه نمیشین چیت چین شکایت میکنید اخه ؟ و بله پینگ و پکت بد باعث از زیر چین در رفتن میشه شما وقتی لگ هستی به صورتی از بقیه شاید یک یا حتی دو ثانیه عقب تر هستید ، اینو میگم چون قبلا خودم تست کردم حتی با پکت ۲ یا ۱ درصد هم اتفاق میوفته و در مورد اقای یزید : عزیزم شما ایر بریک از نزدیک ندیدی دربارش حرف نزن ، ایر بریک حتی اینطوری کار نمیکنه نو دمیج ربطی به پینگ و پکت لاست نداره اگع دقت کنید تو این دوتا ویدیو صدای دینگ میاد ولی هیچ دمیجی نمیخوره که این خودش نشون میده پلیر از نو دمیج استفاده کرده اگه مشکل از پینگ باشه صدای دینگ نمیاد و تویی که فرق این دوتا رو نمیدونی لازم نکرده بیای به من طرز کارکرد ایر بریک رو یاد بدی ، تو این دوتا ویدیو کاملاً واضحه که پلیر از نو دمیج استفاده میکنه و با سرعت زیادی از زیر چین در میره که تنها دلیلشم چیت ایر بریک هستش.زمانی که تو اصلا رجیستر نکرده بودی انقدری با امثال تو سر و کله زدم که فرق این دوتا چیزو بفهمم پس به جای اینکه بیای از امثال خودت دفاع کنی برو یکم بازی یاد بگیر بدبخت تا کی میخوای چیت بزنی و هی دستمال به دست بقیه باشی تا بیان آنبنت بدن آخرسرش که گندش درمیاد ... 2
EzioAuditore ارسال شده در 21 اردیبهشت ارسال شده در 21 اردیبهشت 8 ساعت قبل، The.YaZiD گفته است: نو دمیج ربطی به پینگ و پکت لاست نداره اگع دقت کنید تو این دوتا ویدیو صدای دینگ میاد ولی هیچ دمیجی نمیخوره که این خودش نشون میده پلیر از نو دمیج استفاده کرده اگه مشکل از پینگ باشه صدای دینگ نمیاد و تویی که فرق این دوتا رو نمیدونی لازم نکرده بیای به من طرز کارکرد ایر بریک رو یاد بدی ، تو این دوتا ویدیو کاملاً واضحه که پلیر از نو دمیج استفاده میکنه و با سرعت زیادی از زیر چین در میره که تنها دلیلشم چیت ایر بریک هستش.زمانی که تو اصلا رجیستر نکرده بودی انقدری با امثال تو سر و کله زدم که فرق این دوتا چیزو بفهمم پس به جای اینکه بیای از امثال خودت دفاع کنی برو یکم بازی یاد بگیر بدبخت تا کی میخوای چیت بزنی و هی دستمال به دست بقیه باشی تا بیان آنبنت بدن آخرسرش که گندش درمیاد ... اولا ادبتو رعایت کن ، اینجا خونتون نیست دوما ویدیو بخاطر مشکلات سایت با مشکلات از من بدون صدا بود سوما از دوست تا دشمن تو ارنا فهمیده من پاک هستم ، شما هرچقدر که دوست داری زجه بزن ایشالا نتا اوکی میشه من از اینجا میرم ، شاید یکم فشار از روتون برداشته بشه. 1
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 اردیبهشت ارسال شده در 21 اردیبهشت درود. پلیر خاطی مجازات میشود. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده