ArtinBesT ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MrArtin نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Flow رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @EzioAuditore مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: فحاشی اونر، دوستش هم تهدید به بن میکنه. در صورتی که من با لانچر ساخت آرنا اومدم و خود جناب محمدرضا هم میدونه که این لانچر چیتی نداره. @Amir 1
EzioAuditore ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت 32 دقیقه قبل، MrArtin گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MrArtin نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Flow رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @EzioAuditore مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: فحاشی اونر، دوستش هم تهدید به بن میکنه. در صورتی که من با لانچر ساخت آرنا اومدم و خود جناب محمدرضا هم میدونه که این لانچر چیتی نداره. @Amir این اقا حتی بنظرم باید بن بشه ، فقط خود ایشون دو بار به من فحاشی ناموسی کرده ( اونجای عزیزم تو اونجای عزیزت ) چیه اخه مردک ، مثلا اینطوری میگی میوت نشی ؟ مدرک اسکرین موجود عه اگر برای بن لازمه اپلود میکنم درخواست رسیدگی به این به اصطلاح ( اونر) 1
Heretic ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت 1 ساعت قبل، EzioAuditore گفته است: این اقا حتی بنظرم باید بن بشه ، فقط خود ایشون دو بار به من فحاشی ناموسی کرده ( اونجای عزیزم تو اونجای عزیزت ) چیه اخه مردک ، مثلا اینطوری میگی میوت نشی ؟ مدرک اسکرین موجود عه اگر برای بن لازمه اپلود میکنم درخواست رسیدگی به این به اصطلاح ( اونر) جالبه اعضای کلن خودش جلوی خودش به من فحش ناموسی میدن و ایشون میوت نمیده .. خودشون با هم کلنیاشون منو اسپان کیل میکنن ولی وقتی این حرکات روشون انجام میشه خودشون با جیل و میوت کارشونو راه میندازن .. واقعا به امید روزی که رنک دست هرکسی نیوفته 1 3
ArenaGameTeam ارسال شده در 25 اردیبهشت ارسال شده در 25 اردیبهشت درود. ادمین خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده