رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):EzioAuditore
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت:Farbod
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:5000 ig 
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): no rank 
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): peace ,happy,Az,duelbaz
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): مدارک بعد از توضیحات 
توضیحات و شرح ماجرا: 

از ایشون شکایات بسیاری شده که به طور عجیبی رد شد  ولی خب وقتی در زون فرودگاه بودیم من پیشروی کردم که ایشون رو بکشم و به بالای سکوه رفتم و همونطور که مشاهده میکنید ایشون با ۴ شات به اندازه ۱۳۰ اچ پی از بنده رو کم میکنه ، ولی خب این رو باگ ساون پشت ماشین در نظر میگیریم 

وقتی به سمت ایشون رفتم به طور عجیبی ایشون پشتشون به من و وقتی از یوزی استفاده میکنن تیر های ایشون با اینکه اسکینشون روبه جلو هست تیر هاشون به پشت میره که درصد بالای ایم رو نشون میده 

درباره اینکه گان یوزی و ساون در فایت اینطور میشن باید بگم که ، درسته تا حدی 

شما حتی تا نصفه اسکینتون هم ممکنه چرخش داشته باشه و با این حال تیر بخوره ، ولی ایشون کاملا اسکینشون به پشت بوده 

بنظر من حتی اپلود مدرک لازم نیست 

مدرک https://uupload.ir/view/trim.d5d6fb8d-14cc-41dd-94fd-050f2f22b525_ht0f.mov/

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 2
arenagame_samp
ارسال شده در
51 دقیقه قبل، FarBod گفته است:

جهت اطلاع استف اومدم بگم که وقتی میگیم ایم ، منظورمون پرو ایمبات نیست 

شما سایلنت ایشون رو ببین ، هر جا که قراره تیر بزنه سایلنت یه کمک ریز میکنه ایم میاد رو پلیر

• Like 1
  • Haha 1
ارسال شده در
23 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است:

شما سایلنت ایشون رو ببین ، هر جا که قراره تیر بزنه سایلنت یه کمک ریز میکنه ایم میاد رو پلیر

خیلی شبیه شکایتیه که از من شده بوده من برداشتم خودمو جر دادم که اون چیت نبود خودم کشیدم رو طرف اگه چیت بود دو سه بار میس نمی‌دادم برداشتن سر همون منو اد بن زدن ایشون هم باید بن بشن ببخشید ببخشید مال خار داشت که برداشتین مار بن دادین ؟ ایشون هم پس ایم دارن باید بن بشن @ArenaGameTeam عادلانه برسی کنید اونایی که چیت نداشتن رو بن دادین اونایی هم که داشتن آزاد تو سرور می‌چرخنو شاخ میشن:24:

• Like 1
ارسال شده در
30 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است:

وای خدایا فقط میتونم بخندم به این جمله که سایلنت کمک میکنه ایم بیاد رو پلیر :24: اون چیزی که تو فکر میکنی چیته بخواطر روون بودن صفحست که تو عادت بهش نداری :24:

• Haha 2
ارسال شده در
13 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است:

خیلی شبیه شکایتیه که از من شده بوده من برداشتم خودمو جر دادم که اون چیت نبود خودم کشیدم رو طرف اگه چیت بود دو سه بار میس نمی‌دادم برداشتن سر همون منو اد بن زدن ایشون هم باید بن بشن ببخشید ببخشید مال خار داشت که برداشتین مار بن دادین ؟ ایشون هم پس ایم دارن باید بن بشن @ArenaGameTeam عادلانه برسی کنید اونایی که چیت نداشتن رو بن دادین اونایی هم که داشتن آزاد تو سرور می‌چرخنو شاخ میشن:24:

ایشون رو هم اخطار بدید تا جو سازی نکنن تو سایت :24:

• Haha 1
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، FarBod گفته است:

وای خدایا فقط میتونم بخندم به این جمله که سایلنت کمک میکنه ایم بیاد رو پلیر :24: اون چیزی که تو فکر میکنی چیته بخواطر روون بودن صفحست که تو عادت بهش نداری :24:

عزیز حتی دوستان خودت پشت سرت بهت میگن چیت ، انقدر شاخ نباش که 

خبرا میرسه 

• Haha 1
  • Sad 1
ارسال شده در
30 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است:

عزیز حتی دوستان خودت پشت سرت بهت میگن چیت ، انقدر شاخ نباش که 

خبرا میرسه 

یک اخطار جدی هم به ایشون بدید جهت جو سازی :24: شما بهتره رو اسکیلتون کار کنین :35:

• Haha 1
ارسال شده در
16 دقیقه قبل، FarBod گفته است:

یک اخطار جدی هم به ایشون بدید جهت جو سازی :24: شما بهتره رو اسکیلتون کار کنین :35:

اسکیل که دارم ، حداقل مثل شما چهار شات نمیزنم 

ریلود بلدم😂😂😂😂

• Haha 1
ارسال شده در
8 ساعت قبل، EzioAuditore گفته است:

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سایلنت کمک میکنه ایم بیاد رو پلیر؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من جات بودم بعد این جمله خودکشی میکردم مبین جان

• Haha 1
ارسال شده در
11 ساعت قبل، EzioAuditore گفته است:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
ارسال شده در
55 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است:

درخواست وارن به با نمک های این پست رو دارم 

داداش من دیگه تا اخر عمرم با تو کل کل نمیکنم، برم جایی بگم با همچین کسی یه زمانی کل داشتم مسخرم میکنن

اومده بودم ازت ریکورد اپلود کنم پشیمون شدم، خوش باش تو سرور دیگه کاری بات ندارم😂

• Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...