EzioAuditore ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد قضیه از این قراره که بعضی از اندروید پلیر ها بجا پلی دادن با پیسی ، میان به گوشی کیبورد و موس وصل میکنن و رسما با ساون شاتگان فایت میدن که اینطوری میشه دمیج اندروید پایین عه و انگاری که اندروید پلیر چیت less دمیج زده و در عین حال فایت میده با ساون که پیسی پلیر هیچ شانسی در برابر اندروید در این صورت نداره نمیدونم ابیوز حساب میشه یا مثلا پیشنهاد ولی خب اگه صلاح میدونین یک فکری به حالش بکنین. -EzioAuditore 1
BlooDFuRy ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 34 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: قضیه از این قراره که بعضی از اندروید پلیر ها بجا پلی دادن با پیسی ، میان به گوشی کیبورد و موس وصل میکنن و رسما با ساون شاتگان فایت میدن که اینطوری میشه دمیج اندروید پایین عه و انگاری که اندروید پلیر چیت less دمیج زده و در عین حال فایت میده با ساون که پیسی پلیر هیچ شانسی در برابر اندروید در این صورت نداره نمیدونم ابیوز حساب میشه یا مثلا پیشنهاد ولی خب اگه صلاح میدونین یک فکری به حالش بکنین. -EzioAuditore کیبورد با ماوس که باهم نمیتونی وصل کنی از اونطرف ۲ ۲ کردن با ساون آف تو اندروید ساده تر از اون چیزیه که فکرشو کنی این موضوع لس دمیج هم نمیشه کاریش کرد باگه آلین سمپه حالا اگه اون نبود، لانچری هم که خوده مدیر ساخته بازم این مشکل رو داره از نظر من میشد لانچر کاملا اختصاصی برای سرور ساخت اما...
DueLBaz ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 17 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است: کیبورد با ماوس که باهم نمیتونی وصل کنی از اونطرف ۲ ۲ کردن با ساون آف تو اندروید ساده تر از اون چیزیه که فکرشو کنی این موضوع لس دمیج هم نمیشه کاریش کرد باگه آلین سمپه حالا اگه اون نبود، لانچری هم که خوده مدیر ساخته بازم این مشکل رو داره از نظر من میشد لانچر کاملا اختصاصی برای سرور ساخت اما... میشه وصل کرد نیاز به قطعه (هاب 4 پورت USB-C) داره 2
Pa[R]TizaN ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد آفرین @DueLBazمن الان به خاطر همین فایت ها جیل شدم از همه تون تقاضا دارم بی گناهی منو ثابت کنید 48 دقیقه قبل، DueLBaz گفته است: میشه وصل کرد نیاز به قطعه (هاب 4 پورت USB-C) داره
EzioAuditore ارسال شده در 3 خرداد سازنده ارسال شده در 3 خرداد 2 ساعت قبل، Pa[R]TizaN گفته است: آفرین @DueLBazمن الان به خاطر همین فایت ها جیل شدم از همه تون تقاضا دارم بی گناهی منو ثابت کنید عزیز ، این فرم گذاشتم به دلیل ابیوز زیرش اومدی داری حمایت میکنی از فرم ؟ شما که خودتون یکیش هستی
GoLmoRaD ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 5 دقیقه قبل، EzioAuditore گفته است: عزیز ، این فرم گذاشتم به دلیل ابیوز زیرش اومدی داری حمایت میکنی از فرم ؟ شما که خودتون یکیش هستی عزیزم ابیوز نیس! ناراحتی Delete کن سمپو 1
BlooDFuRy ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 4 ساعت قبل، Pa[R]TizaN گفته است: آفرین @DueLBazمن الان به خاطر همین فایت ها جیل شدم از همه تون تقاضا دارم بی گناهی منو ثابت کنید دادا لااقل دروغ نگو چجوری با دیزرت ۴شات تو حرکت رو موتور ب من زدی بدون زرهای خطا
GoLmoRaD ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 3 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است: دادا لااقل دروغ نگو چجوری با دیزرت ۴شات تو حرکت رو موتور ب من زدی بدون زرهای خطا دادا دروغ نگو سان آف بود شانسی یه ۴ تایی زدم خورد بهت
BlooDFuRy ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد ۱ ساعت قبل، Pa[R]TizaN. گفته است: دادا دروغ نگو سان آف بود شانسی یه ۴ تایی زدم خورد بهت شانسی تو حرکت
ArenaGameTeam ارسال شده در 4 خرداد ارسال شده در 4 خرداد در ۱۴۰۵/۳/۳ در 15:44، EzioAuditore گفته است: قضیه از این قراره که بعضی از اندروید پلیر ها بجا پلی دادن با پیسی ، میان به گوشی کیبورد و موس وصل میکنن و رسما با ساون شاتگان فایت میدن که اینطوری میشه دمیج اندروید پایین عه و انگاری که اندروید پلیر چیت less دمیج زده و در عین حال فایت میده با ساون که پیسی پلیر هیچ شانسی در برابر اندروید در این صورت نداره نمیدونم ابیوز حساب میشه یا مثلا پیشنهاد ولی خب اگه صلاح میدونین یک فکری به حالش بکنین. -EzioAuditore gta sa برای موبایل قابلیت پشتیبانی از موس رو نداره به این منظور که اگه برای مثال موس وصل کنید به گوشی پوینتر آن معلوم خواهد بود و باید با نگه داشتن کلیک چپ دوربین رو بچرخوانید, نمیشه به راحتی با آن تجربه خوبی از بازی کسب کنید اگر پلیری هم با آندروید بود و در رابطه با چیت ایم بات به ایشان مشکوک بودید در انجمن میتونید بر علیه شان شکایت باز کنید و تیم مدیریت با در نظر گرفتن همه حالت ها و رخداد ها بررسی میکند. + در رابطه با less dmg مشکل از لانچر موبایلی است که پلیرا جدیدا بخاطر ملی شدن نت از آن استفاده میکنند پست جهت جلوگیری از کل کل و اسپم بسته شد.
ارسالهای توصیه شده