Stormy ارسال شده در 5 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد :[.MzM.] نام کاربری کسی که از او شکایت دارید : mamadnight نام کاربری شاهدان : - رنک ادمین مورد نظر:supervisor ? مدارک : احتیاحی نیست توضیحات : این آقای نسبتا محترم به دلیل تحمتی که به من زده شده بود ( درمورد تبلیغ ) که البته بعدش آن بن شدم علاوه بر اینکه به من فحاشی کردن منو بن داعمی دادن . اول میخوام دوستان کمی ادب و شخصیت داشته باشن و حواسشون به نهوه برخوردشون با بقیه باشن چون ایشون هیچ حقی برای توهین ندارن و دوم خواستار آن بن اکانتم با اسم [.StoRm.] تو تیم اسپیک هستم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 7 دی، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2019 یه تشکری کنیم از مسعولان سایت گل که باید تا الان به شکایات رسیدگی میکردن ? اگر قرار بود حق پلیر ها همینجوری خورده بشه و کسی به واسطه پارتیشون رسیدکی کنه دیگه قوانین نوین و فرم چه نیاز بود ؟ ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 10 دی، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2019 @Stoic رسیدگی نمیشه؟؟ نزدیک به یه هفتس منتظریم! چرا به پست ها رسیدگی نمیشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMaDNiGhT ارسال شده در 11 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2019 شما 2 ماهه بنید حالا اومدید شکایت کردید سرور دیگه خوش نگذشت؟ :))) !~ @[.MzM.] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 12 دی، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2019 در 4 ساعت قبل، MaMaDNiGhT گفته است : شما 2 ماهه بنید حالا اومدید شکایت کردید سرور دیگه خوش نگذشت؟ :))) !~ @[.MzM.] اولا یه خورده بیشتر حواستون به تاریخ باشه و سعی کنید بیشتر ارزش وقت رو درک کنید .و در ضمن بنده بار ها این موضوع رو با استف در میون گذاشتم هر چند که رسیدگی مناسبی نداشتن و به همین دلیل شکایت کردم مدت بن من مال آخر شهریور هست که به خواطر شروع سال تحصیلی سرم شلوغ بود و مدتی پلی ندادم خلاصه این حرفا به ما نمیچسبه خود حسام هم منو آن بن کرد اما هنوز به خواطر ابیوز شما بنده تو تیم اسپیک بن هستم @MohammadReza @Stoic @WexyPow لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 12 دی، 2019 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2019 مدارک بن و فحاشی رو بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری