Stormy ارسال شده در 13 مهر، 1398 ارسال شده در 13 مهر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد :[.MzM.] نام کاربری کسی که از او شکایت دارید : mamadnight نام کاربری شاهدان : - رنک ادمین مورد نظر:supervisor ? مدارک : احتیاحی نیست توضیحات : این آقای نسبتا محترم به دلیل تحمتی که به من زده شده بود ( درمورد تبلیغ ) که البته بعدش آن بن شدم علاوه بر اینکه به من فحاشی کردن منو بن داعمی دادن . اول میخوام دوستان کمی ادب و شخصیت داشته باشن و حواسشون به نهوه برخوردشون با بقیه باشن چون ایشون هیچ حقی برای توهین ندارن و دوم خواستار آن بن اکانتم با اسم [.StoRm.] تو تیم اسپیک هستم 1
Stormy ارسال شده در 15 مهر، 1398 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 1398 یه تشکری کنیم از مسعولان سایت گل که باید تا الان به شکایات رسیدگی میکردن ? اگر قرار بود حق پلیر ها همینجوری خورده بشه و کسی به واسطه پارتیشون رسیدکی کنه دیگه قوانین نوین و فرم چه نیاز بود ؟ ? 1
Stormy ارسال شده در 18 مهر، 1398 سازنده ارسال شده در 18 مهر، 1398 @Stoic رسیدگی نمیشه؟؟ نزدیک به یه هفتس منتظریم! چرا به پست ها رسیدگی نمیشه؟؟ 1
MaMaDNiGhT ارسال شده در 19 مهر، 1398 ارسال شده در 19 مهر، 1398 شما 2 ماهه بنید حالا اومدید شکایت کردید سرور دیگه خوش نگذشت؟ :))) !~ @[.MzM.]
Stormy ارسال شده در 20 مهر، 1398 سازنده ارسال شده در 20 مهر، 1398 در 4 ساعت قبل، MaMaDNiGhT گفته است : شما 2 ماهه بنید حالا اومدید شکایت کردید سرور دیگه خوش نگذشت؟ :))) !~ @[.MzM.] اولا یه خورده بیشتر حواستون به تاریخ باشه و سعی کنید بیشتر ارزش وقت رو درک کنید .و در ضمن بنده بار ها این موضوع رو با استف در میون گذاشتم هر چند که رسیدگی مناسبی نداشتن و به همین دلیل شکایت کردم مدت بن من مال آخر شهریور هست که به خواطر شروع سال تحصیلی سرم شلوغ بود و مدتی پلی ندادم خلاصه این حرفا به ما نمیچسبه خود حسام هم منو آن بن کرد اما هنوز به خواطر ابیوز شما بنده تو تیم اسپیک بن هستم @MohammadReza @Stoic @WexyPow
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 20 مهر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 20 مهر، 1398 مدارک بن و فحاشی رو بفرستید
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری