amiralisasany ارسال شده در 22 آذر، 1398 ارسال شده در 22 آذر، 1398 ببخشید من نسخه فارسی gta رو دارم که متاسافانه بعضی وقتا کرش میشه یا یه ارور توی چت میاد و هنگ میکنه! مشکلی نداره کلو و سمپ فانس نصب کنم آنتی کرش بریزم>؟ حاضرم هرکاری بگین بکنم pcchekو.... فقط بتونم راحت پلی بدم دیگ ممنون
1 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 23 آذر، 1398 ارسال شده در 23 آذر، 1398 در 15 ساعت قبل، amiralisasany گفته است : ببخشید من نسخه فارسی gta رو دارم که متاسافانه بعضی وقتا کرش میشه یا یه ارور توی چت میاد و هنگ میکنه! مشکلی نداره کلو و سمپ فانس نصب کنم آنتی کرش بریزم>؟ حاضرم هرکاری بگین بکنم pcchekو.... فقط بتونم راحت پلی بدم دیگ ممنون انتی کرش نریز چون کلا خراب میشه سمپ فانس خالی بریز دیگه کرش نمیشی 1
0 amiralisasany ارسال شده در 23 آذر، 1398 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 1398 در هم اکنون، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : انتی کرش نریز چون کلا خراب میشه سمپ فانس خالی بریز دیگه کرش نمیشی در هم اکنون، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : انتی کرش نریز چون کلا خراب میشه سمپ فانس خالی بریز دیگه کرش نمیشی واردیا شیطون خخخ
0 HaDi ارسال شده در 23 آذر، 1398 ارسال شده در 23 آذر، 1398 درود از نسخه اورجینال بازی و انگیلسی بازی استفاده کنید تا کرش نخورید. استفاده از آنتی کرش مشکلی ندارد. موفق باشید.
سوال
amiralisasany
ببخشید من نسخه فارسی gta رو دارم که متاسافانه بعضی وقتا کرش میشه یا یه ارور توی چت میاد و هنگ میکنه!
مشکلی نداره کلو و سمپ فانس نصب کنم آنتی کرش بریزم>؟
حاضرم هرکاری بگین بکنم pcchekو....
فقط بتونم راحت پلی بدم دیگ
ممنون
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده