رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

رسیدگی کارکنان استف

Stormy

ارسال‌های توصیه شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:PriCe
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor
  • مدارک شکایت:
  • ukf_screenshot_2020-01-12-16-30-22.png
  • توضیحات:با سلام لطفا فقط و فقط @HeSaM رسیدگی کنه
  • آقای حسام میدونید همین الان که دارم این پلیر رو مینویسم تمام پلیر های سابق کلن paydar از سرور رفتن و کلن رو به سرور دیگه ای برای پلی دادن انتقال دادن؟؟؟؟؟؟
  • میدونید انتخاب کردن این افراد چه صدمه ای به سرور میزنه و باعث کاهش چندین نفر تا امروز شده؟؟
  • من چرا باید تو فیلمی که از شکایت از طرف دیگه ای میزارم باید خودم بن شم؟؟؟
  •  
  •  
  •  
  • واقعا نمیفهمم یعنی باید پیغمبر باشم و معجزه آسمونی نازل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ۲ ساله هم فیلم منو نگاه کنه میفهمه اون پلیر (@aminskyrym) نو دمیجه چون بعد از اتمام آرم اصلا دمیج نخورد !!
  • و مسخره ترین چیز تا الان این بوده که خودم بن شدم!!! این فیلم با تمام وضوحش نمیتونه اثبات کننده چیت ایشون باشه اما اثبات میکنه که من چیترم؟؟؟؟؟
  • واقعا جز تاسف کلمه ای برای توصیف این شرایط به ذهنم نمیرسه
  • همونطور که قبلا هم گفتم همه اینها بخواطر رفاقت های بین دوست چیتر و اعضای استف ( ممدنایت و...) هستش
  • خوهشا کمی به فکر پلیر هاتون باشید
  • بدرود
  • Like 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

درود. اقای Storm شما در حدی نیستیت که الان بخواین برای ما تایین تکلیف کنی بگی چی درسته چی خراب خوب ! درضمن به شما هم هیچگونه ربطی نداره کی به من و MaMadNight رنک داده. دفاعات بعد بخواین به تیم Staff سرور توهینی یا دخالتی انجام بدین. جریمه های سنگینی براتون  اعمال میکنیم. (پس لباس اندازه تنت بپوش) و مثل پلیر های دیگه سرگرم گیم خودت باش. این پست هم باز میزارم  تا هم حسام @HeSaM  ببینه هم محمدرضا @MohammadReza.بدرود

لینک به دیدگاه

سلام اولا قصد کل کل با شما تو سایت رو ندارم پس جواب توهین هاتو نمیدم!

رعیس جمهور هم باشی حق نداری قانون سرور رو زیر پا بزاری و شکایتو به نفع دوستاتون ببندید و به من تهمت بزنید و منو بن کنید اصلا هم واسم مهم نیست این رنک از کجا اومده.(موضوع رو به حاشیه نکشون)

من به هیچ عنوان چیت نزدم و فقط حق خودمو میخوام ! نکنه این هم ایراد داره؟

برای اثبات بی گناهیم پیسی چک هم میدم و در ضمن اگر فیلم رو نگاه کنین معلومه بین هر دفه که 2-2 میکنم فاصله یکسانی وجود نداره.و حتی اگه فرض رو بر چیتر بودن من بزارید auto2-2 چیتی نیست که یه فیلم بتونه اونو اثبات کنه( هر چند من به هیچ عنوان از این چیت استفاده نکردم!)

از همین لحن زورگویانه هم معلومه که منو الکی‌ بن دادی

و اگر عینکتو زده باشی و یا خوب شکایتو خونده باشی نوشتم جز @HeSaM کسی پست رو قضاوت نکنه! پس لطف کن اسپم الکی نکن

در ضمن با تگ کردن حسام نمیتونی ابیوزت رو بپوشونی

لینک به دیدگاه

حسام @HeSaM لطفا یکبار این فیلم رو نگاه کنید !

http://uupload.ir/view/snj7_gta_sa_2020-01-12_11-53-53-210.mp4/

فاصله بین عوض کردن گان من تو هر دفعه فرق میکنه و همین اثبات میکنه چیتی نزدم .

در ضمن پلیر @AminSkyrim. هم داخل این فیلم نو دمیج دارن که کاملا واضحه hp ایشون دمیج نمیخوره و این از خاصیت های چیت NoDmg‌هست که مانع کم شدن HP میشه

درخواست آن بن خودم و آنرنک ادمین PriCe به دلیل ابیوزشون و بن شدن AminSkrym بابت چیتشون رو دارم

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...