MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Reza_Gangster نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:kwolf نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت:عکس هایی که گذاشتم توضیحات:من مثل خر کار میکنم تا اسکور جم کنم ولی ادمین ها به هرکی میاد داخل اسکور ست میکنن و این انصاف نیست که من باید مثل خر کار کنم که بتونم پلیس شم ولی اونی در عرض 1 ثانیه پلیس میشن الآن جناب Mp4Fast هفتاد تا اسکور گرفت ولی حتی نمیدونست چجوری باید دزدی یا کار های دیگه انجام بده. اگه اینجوریه بره منم 500 تا اسکور ست کنین دیگه!!
kwolf مهمان ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 من همونطور که از مدیرکل حسام اجازه دارم ! میتونم به پلیر های تازه وارد کمک کنم ! و این سی ام دی ها به من داده شده پس میتونم ازشون استفاده کنم ! و این موضوع به خودم مربوط میشه که به کیا ست اسکور میدم
MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 در 6 دقیقه قبل، kwolf گفته است : من همونطور که از مدیرکل حسام اجازه دارم ! میتونم به پلیر های تازه وارد کمک کنم ! و این سی ام دی ها به من داده شده پس میتونم ازشون استفاده کنم ! و این موضوع به خودم مربوط میشه که به کیا ست اسکور میدم من مثل خر برای اسکور هام زحمت کشیدم و با هزار جور بدبختی بدستشون آوردم آیا این انصافه که زحمات من اینجوری پایمال شه؟؟
MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 در هم اکنون، Reza_Gangster گفته است : من مثل خر برای اسکور هام زحمت کشیدم و با هزار جور بدبختی بدستشون آوردم آیا این انصافه که زحمات من اینجوری پایمال شه؟؟ هزار تا مغازه زدم و هزار بار مردم و جون کندم براشون!!
MR.Babe ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 در 12 دقیقه قبل، kwolf گفته است : من همونطور که از مدیرکل حسام اجازه دارم ! میتونم به پلیر های تازه وارد کمک کنم ! و این سی ام دی ها به من داده شده پس میتونم ازشون استفاده کنم ! و این موضوع به خودم مربوط میشه که به کیا ست اسکور میدم من اصلا حرفتو قبول ندارم من یک روز کامل بازی کردم تا اسکورم بشه 50 تا, حالا هرکی میاد سرور سریع 70 تا اسکور میگیره و پلیس میشه به همین راحتی!!!
MrHeSaM ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 باسلام. @Reza_Gangster شکایت شما دوست عزیز تایید شد. @kwolf شما مثل اینکه به صحبت های بنده در مورد رنکتون دقت کافی نکردید و تا اینجا موجب گرفتن 2/3 اخطار برای شما شده. شما حق اضافه کردم امتیاز یا گرفتن آن از کسی را ندارید. این دستور در شراط خاص استفاده میشود.(برای خودت آزاده - موارد دیگری هم هست که جز سیاست های سرور محسوب میشه) شکایت موردی بررسی قرار گرفت و مسدود شد!
ارسالهای توصیه شده