Stormy 368 ارسال شده در 15 فروردین 1399 با سلام بعد از آپدیت دیروز سرور مشکلات خیلی زیادی به وجود آورد من یک خونه رو به پلیر @.[M].Black_FiGhT فروختم و ایشون ۵۰۰ میل به حساب من واریز کردن الان این ۵۰۰ میل در جیب من نیست اما خونه دست ایشونه خواهشا پول منو برگشت بدید در ضمن سرور جوری شده که انگار برگشته به عقب طوری که حتی جای پارک ماشینم عوض شده ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 15 فروردین 1399 این عکس فروش خونه این عکس sts من بعد از فروش خونه اینم عکس sts من امروز به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 15 فروردین 1399 میتونید لاگ های Transfer ایشون @.[M].Black_FiGhT رو چک کنید که ۵۰۰ میل به من واریز کرده بودن @MohammadReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon_shadow_2019 0 ارسال شده در 15 فروردین 1399 والا منم دقیقا همین ط.ری شدم پولای تو دستم پریده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 15 فروردین 1399 قبلا بررسی شده. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Stormy 368 ارسال شده در 15 فروردین 1399 موضوع بدست mohammadreza حل شد درخواست بسته شدن موضوع به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر