Shyon 81 ارسال شده در 22 فروردین 1399 نام شاکی : shyonjr نام کسی که از ان شکایت دارین: samuel رنک کسی که از او شکابت دارین supervisor مقدار امتیاز کسی که از ان شکایت دارین :idk مدارک شکایت: توضیحات: با سلام بنده مدتیه که از سرور بای دادم و دیگه نمیام پلی بدم فقط در انجمن فعالیت میکنم من امروز که اومدم سر بزنم دیدم این وارن رو گرفتم ولی من موندم من کی کجا کل کل کردم که شما الکی به من وارن میدین @SaMueL درخواست گذاشتن مدرک دارم چون من هیچ گونه کل کل در سایت نکردم از مدیران گرامی @MaMaDNiGhT @MohammadReza @MrHeSaM درخواست دارم بررسی کنند چون از این ادمین بار ها بخاطر وارن بی دلیل شکایت شده با تشکر از تیم بزرگ ارنا گیم موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 22 فروردین 1399 سلام قصد دخالت در موضوع رو ندارم. شما در این بالا در موضوع من کل کل و دخالت کردید. که به شما هیچ ربطی نداشت. لطفا الکی شکایت نکنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 22 فروردین 1399 در ۱ ساعت قبل، FeshaRBaZ گفته است : سلام قصد دخالت در موضوع رو ندارم. شما در این بالا در موضوع من کل کل و دخالت کردید. که به شما هیچ ربطی نداشت. لطفا الکی شکایت نکنید. من کل کل کردم؟ الان اون کل کل بود؟ کل کل یعنی مثلا وقتی طرف میاد باهات شروع میکنی بحث کردن و گیر الکی دادن و این جور چیزا من اومدم چیزی که دیدم رو گفتم این الان کجاش کل کل بود؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 22 فروردین 1399 داری با من کل کل میکنی بعد میگی کل کل نیست؟! NewFace به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shyon 81 ارسال شده در 22 فروردین 1399 در 42 دقیقه قبل، FeshaRBaZ گفته است : داری با من کل کل میکنی بعد میگی کل کل نیست؟! NewFace الان من هیچ کل کل نکردم و الان شما دارین تو این پست با تیکه انداختن به من کل کل رو شروع میکنید من هیچ گونه قصدی ندارم پس توهین نکنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 22 فروردین 1399 درود ! در این موضوع کل کل و دخالت شما مشاهده میشود. کسی که باید رسیدگی کند رسیدگی میکند نیاز نیست شما زیر پست نظر دهید. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر