Demeter 59 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 شاکی: M].Oxin]. کسی که از او شکایت دارم: .Nima لول او: 1503 رنک او: Admin شاهد: M].Sobexter].ادمین مربوطه:@SaMueL@MrHeSaM@MohammadReza توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم ارنا گیم. همانطور که در مدارک معلومه این ادمین زمانی که پلیس بود و بعد از اینکه من و پلیر sobexter درحال رساندن کیف بانک بودیم و چون به حالت عادی نتونست جلومون رو بگیره دست به ابیوز کردن زد و به تعداد سه بار به فرودگاه تلپورت کرد. درخواست دارم که با ایشان با شدت برخورد بشه چون باعث تاپ منفی خوردن کلن و پولو اسکور بنده شد. این اولین ابیور ایشون نیست !!لطفا جهت معلوم شدن صحت مدارک به تایم کیل شدن ایشون و حضور ایشون در منطقه دقت کنید و یا چت لاگ ایشون رو در این زمان چک کنید. با تشکر.مدارک: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[sunrise] 7 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 در عکس اول مشاهده میکنید که من با این پلیر درگیر بودم بعد در عکس میبینید که zone jazire faal بوده من میخواستم tele 1 کنم و به طرف zone برم دستم به جای 1 خورد 5 من طرف اونا رفتم و خیلی سریع tele 1 کردم و این پلیر از من شکایت کرد لطفا رسیدگی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1399 درود ! زون بگیر نبوده در هر صورت Tele شما نادرست بوده به دلیل ابیوز Tele به مدت 8 ساعت آنرنک شد. Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر