رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
iTsOver

بن الکی مگه کشکه و تحمت به چیت؟!!!!

پست های پیشنهاد شده

کسی که شکایت دارد: pG]Dark.World]

از کسی که شکایت دارم: EvilNight. va Oxin.

رنک آنها: Helper 1 Oxin

اسکور: ۱۸۰۰ و ۱۹۰۰۰

ادمین مربوطه: @MaMaDNiGhT @MrHeSaM @MohammadReza @Death

توضیحات : آقای اکسین پستی در سایت گذاشته و فیلم چیت از من اپلود کرده و میبینید من دارم با اسلحه ی swan off پشت سر هم چیت میزنم و باید بدونید که این چیت نیست و c bug هستش همین الان شما هم تست کنید اسلحه رو روی نشونه و شلیک نگه دارید و نزارید تیر از اسلحه خارج بشه و پشت سر هم بشینید و پا شید بدون اینکه تیری از اسلحه خارج بشه و برای شما هیچ تیری خارج نمیشه ولی برای دیگران پشت سر هم تیر زدن نمایش داده میشه و فکر میکنید که این چیت هستش و اگر هم میخواهید همین الان میام نشونتون میدم و حتما این باگ رو تست کنید و اگر هم این باگ غیر مجاز هست فیکس کنید و حتما حتما اقای اکسین و اویل نایت رو مجازات کنید بخاطر ۵ روز بن بی دلیل با تشکر از مدیران خوب آرنا گیم.

با ادمین ساموعل برخورد شود بخاطر بن الکی و انرنک شود.

@MohammadReza

@MaMaDNiGhT

@MrHeSaM

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

این باگ جدید هست که خودم کشف کردم و این باگ قبلا با کلت انجام میشد که خیلی ها انجام دادند و حالا من این C bug رو با swan off انجام دادم که خیلی هم حال میده?

لینک به ارسال

الان در سایت دیدم که آقای samuel من رو بن داده لطفا برخورد جدی با آقای samuel شود و آنرنک شود

لینک به ارسال

اخه چرا بن الکی میدین بخاطر اینکه من برم پول بدم ان بن بگیرم این درسته آخه؟ من هیچوقت هیچوقت برای بن الکی ان بن نمیگیرم و منتظر میمونم تا خودم ان بن بشم و اگرم بی دلیل ادبن بشم هم دیگه در این سرور پلی نخواهم داد چون بعضی ادمین ها دارن از پلیر ها سو استفاده میکننده اخه اینم شد کار؟!!!!

@MrHeSaM

@MaMaDNiGhT

@MohammadReza

لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، [PG]Dark.World گفته است :

http://uupload.ir/view/bdmq_noreload.mp4/

بنظرتون این فیلمی که اکسین از من گرفته چیتی رو ثابت میکنه؟ یا دارم مثل بقیه با یکم C bug بهشون در Zone اتک میدم؟!!!

در این فیلم هم کاملا مشخصه که آقای Amir در زون afk میکنه تا kill نشه و این کار هم بار ها و بارها انجام داده و نکته ی دیگه هم مبینید که اقای Oxin در زون انیم /fallover 4 رو اماده کرده که در زون کمتر کشته بشه و این اقا بار اولش نیست و بارها و بارها در زون و درگیری ها از این انیم استفاده میکنه

لینک به ارسال

درود !

بن شما درست بوده و شما آنبن نمیشوید درصورت داشتن مشکل با HeSamLast_Bot در ارتباط باشید

برای Afk میتونید در پست دیگر شکایت کنید.

Closed

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...