iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 کسی که شکایت دارد: pG]Dark.World] از کسی که شکایت دارم: EvilNight. va Oxin. رنک آنها: Helper 1 Oxin اسکور: ۱۸۰۰ و ۱۹۰۰۰ ادمین مربوطه: @MaMaDNiGhT @MrHeSaM @MohammadReza @Death توضیحات : آقای اکسین پستی در سایت گذاشته و فیلم چیت از من اپلود کرده و میبینید من دارم با اسلحه ی swan off پشت سر هم چیت میزنم و باید بدونید که این چیت نیست و c bug هستش همین الان شما هم تست کنید اسلحه رو روی نشونه و شلیک نگه دارید و نزارید تیر از اسلحه خارج بشه و پشت سر هم بشینید و پا شید بدون اینکه تیری از اسلحه خارج بشه و برای شما هیچ تیری خارج نمیشه ولی برای دیگران پشت سر هم تیر زدن نمایش داده میشه و فکر میکنید که این چیت هستش و اگر هم میخواهید همین الان میام نشونتون میدم و حتما این باگ رو تست کنید و اگر هم این باگ غیر مجاز هست فیکس کنید و حتما حتما اقای اکسین و اویل نایت رو مجازات کنید بخاطر ۵ روز بن بی دلیل با تشکر از مدیران خوب آرنا گیم. با ادمین ساموعل برخورد شود بخاطر بن الکی و انرنک شود. @MohammadReza @MaMaDNiGhT @MrHeSaM
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 این باگ جدید هست که خودم کشف کردم و این باگ قبلا با کلت انجام میشد که خیلی ها انجام دادند و حالا من این C bug رو با swan off انجام دادم که خیلی هم حال میده?
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 این پست ماله ۲۲ ساعت پیش هستش. مدیران محترم اگر فکر میکنید دروغ میگم و میگید چیت هستش همین الان بیاید سرور تا بهتون نشون بدم با تشکر @MrHeSaM @MohammadReza @MaMaDNiGhT
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 الان در سایت دیدم که آقای samuel من رو بن داده لطفا برخورد جدی با آقای samuel شود و آنرنک شود
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 اخه چرا بن الکی میدین بخاطر اینکه من برم پول بدم ان بن بگیرم این درسته آخه؟ من هیچوقت هیچوقت برای بن الکی ان بن نمیگیرم و منتظر میمونم تا خودم ان بن بشم و اگرم بی دلیل ادبن بشم هم دیگه در این سرور پلی نخواهم داد چون بعضی ادمین ها دارن از پلیر ها سو استفاده میکننده اخه اینم شد کار؟!!!! @MrHeSaM @MaMaDNiGhT @MohammadReza
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 http://uupload.ir/view/bdmq_noreload.mp4/ بنظرتون این فیلمی که اکسین از من گرفته چیتی رو ثابت میکنه؟ یا دارم مثل بقیه با یکم C bug بهشون در Zone اتک میدم؟!!!
iTsOver ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 در 3 ساعت قبل، [PG]Dark.World گفته است : http://uupload.ir/view/bdmq_noreload.mp4/ بنظرتون این فیلمی که اکسین از من گرفته چیتی رو ثابت میکنه؟ یا دارم مثل بقیه با یکم C bug بهشون در Zone اتک میدم؟!!! در این فیلم هم کاملا مشخصه که آقای Amir در زون afk میکنه تا kill نشه و این کار هم بار ها و بارها انجام داده و نکته ی دیگه هم مبینید که اقای Oxin در زون انیم /fallover 4 رو اماده کرده که در زون کمتر کشته بشه و این اقا بار اولش نیست و بارها و بارها در زون و درگیری ها از این انیم استفاده میکنه
HaDi ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1399 درود ! بن شما درست بوده و شما آنبن نمیشوید درصورت داشتن مشکل با HeSamLast_Bot در ارتباط باشید برای Afk میتونید در پست دیگر شکایت کنید. Closed
ارسالهای توصیه شده