FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Communist شاهد: BlackPapu توضیحات: من و رفیقم داشتیم Jester رو میزدیم که وقتی داشت Jester فرار میکرد و من رو کاف کرده بود Communist رفیقم رو جیل داد و درخواست مدرک دارم! درخواست انرنک ! مدارک: http://uupload.ir/view/aaeq_abuse.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Demeter ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 @MrHeSaM @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 در 2 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! لطفا مدرک BlackPapu رو قرار بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 در 2 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! فازت چیه؟ الان باید نصیحت تو رو بشنوم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 این الان یعنی چی ؟ من از قبل AFK شدم و اصلا به این موضوع ربطی نداره !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 AFK رو نوشته 16 یعنی از قبل بود و راستش یکی poke داده بود و من رفته بودم جواب بودم الان این به شما مربوط میشه؟ که من چرا باید afk کنم؟ اصلا تو درگیری نبود !!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 و اینک شما میبینید دمیج ماشین 1000 هست و اصلا درگیری نبود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2020 شما حق نداری جیل بدی ! درخواست انرنک دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[M]aTRi[X] ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 در 18 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! ناموسن میفهمی چی میگی؟دمیج ماشین 1000 هست بعد 16 ثانیه اومدی ss گرفتی =)))))) اگه نیاز به چیت و ابیوز نداشته باشه, تو و هم کلنیات باید بای بدین یه مشت چیتر ریختید تو سرور = ))))) نیاز به ابیوز نداره چرا اونر فری گرفتی؟=)))))) تو هم یه روز خوب میشی ? =)))))))))) مدارک Black Papu کجاست راستی؟=))))))))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 @MrHeSaM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 در در 21 اردیبهشت 1399 در 20:47، FeshaRBaZ گفته است : این الان یعنی چی ؟ من از قبل AFK شدم و اصلا به این موضوع ربطی نداره !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 همیشه دروغ میگی نه ؟ از قبل afk نبودی !!!! ماشینت داشت میترکید با ابیوز /OFIX زدی توی درگیری با ALAIREZA ! باید آنرنک بشی این لینک داره دروغای شمارو مشخص میکنه و ایکه ابیوزت رو برملا میکنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 در 15 ساعت قبل، [M]aTRi[X] گفته است : ناموسن میفهمی چی میگی؟دمیج ماشین 1000 هست بعد 16 ثانیه اومدی ss گرفتی =)))))) اگه نیاز به چیت و ابیوز نداشته باشه, تو و هم کلنیات باید بای بدین یه مشت چیتر ریختید تو سرور = ))))) نیاز به ابیوز نداره چرا اونر فری گرفتی؟=)))))) تو هم یه روز خوب میشی ? =)))))))))) مدارک Black Papu کجاست راستی؟=))))))))) دمیج ماشین 1000 نبوده 1000 شده با Ofix و ابیوز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Communist ارسال شده در 11 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2020 در 6 دقیقه قبل، Communist گفته است : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 میشه فیلم بدی که من با Armin درگیر بودم؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG]JeSTeR ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 Hamin ss neshoon mide abuse kardi va afk naboodi darkhaste unrank . Inam madrake afk moghe cuff kasi ke gofti . @FeshaRBaZ @SaMueL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 الان اینجا درگیر بودیم؟ ایشون از قبل AFK کردن . میشه فیلم درگیری رو بدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG]JeSTeR ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 Yaroo too mini map police mibine afk mikone filme chi mikhay in harfa alaki chie mizani alaki bahso tool midi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 بحثو طول نمیدم . میگم فیلم میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG]JeSTeR ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 منم ميكم بالاي سره طرف رو ببين 6 ثانيه afk كرده دليلي نميبينم به تو توضيح بدم خوده ادمين اينو تشخيص ميده توم برو فشارتو بخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 12 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2020 حالا چرا کل میکنی؟ D : چرا فیلم نمیدی؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری