FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Communist شاهد: BlackPapu توضیحات: من و رفیقم داشتیم Jester رو میزدیم که وقتی داشت Jester فرار میکرد و من رو کاف کرده بود Communist رفیقم رو جیل داد و درخواست مدرک دارم! درخواست انرنک ! مدارک: http://uupload.ir/view/aaeq_abuse.mp4/
Communist ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره !
HaDi ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 در 2 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! لطفا مدرک BlackPapu رو قرار بدید.
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 در 2 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! فازت چیه؟ الان باید نصیحت تو رو بشنوم؟
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 این الان یعنی چی ؟ من از قبل AFK شدم و اصلا به این موضوع ربطی نداره !!!
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 AFK رو نوشته 16 یعنی از قبل بود و راستش یکی poke داده بود و من رفته بودم جواب بودم الان این به شما مربوط میشه؟ که من چرا باید afk کنم؟ اصلا تو درگیری نبود !!!!!
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 و اینک شما میبینید دمیج ماشین 1000 هست و اصلا درگیری نبود !
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1399 شما حق نداری جیل بدی ! درخواست انرنک دارم
[M]aTRi[X] ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 در 18 ساعت قبل، Communist گفته است : پلیرا از ابیوزها و AFK های شما خسته شدن شما توی درگیری با پلیر ALiReZa چندین بار AFK کردین و اینکار شما بعنوانِ Owner واقعا زشته. شما با رنکِ آونر باید الگو باشین برای بقیه... ولی خب تا الان فقط سواستفاده کردین از رنکتون. Gta بازیِ خیلی راحتیه! نیازی به ابیوز و چیت نداره ! ناموسن میفهمی چی میگی؟دمیج ماشین 1000 هست بعد 16 ثانیه اومدی ss گرفتی =)))))) اگه نیاز به چیت و ابیوز نداشته باشه, تو و هم کلنیات باید بای بدین یه مشت چیتر ریختید تو سرور = ))))) نیاز به ابیوز نداره چرا اونر فری گرفتی؟=)))))) تو هم یه روز خوب میشی ? =)))))))))) مدارک Black Papu کجاست راستی؟=)))))))))
Communist ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 در در 21 اردیبهشت 1399 در 20:47، FeshaRBaZ گفته است : این الان یعنی چی ؟ من از قبل AFK شدم و اصلا به این موضوع ربطی نداره !!!
Communist ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 همیشه دروغ میگی نه ؟ از قبل afk نبودی !!!! ماشینت داشت میترکید با ابیوز /OFIX زدی توی درگیری با ALAIREZA ! باید آنرنک بشی این لینک داره دروغای شمارو مشخص میکنه و ایکه ابیوزت رو برملا میکنه.
Communist ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 در 15 ساعت قبل، [M]aTRi[X] گفته است : ناموسن میفهمی چی میگی؟دمیج ماشین 1000 هست بعد 16 ثانیه اومدی ss گرفتی =)))))) اگه نیاز به چیت و ابیوز نداشته باشه, تو و هم کلنیات باید بای بدین یه مشت چیتر ریختید تو سرور = ))))) نیاز به ابیوز نداره چرا اونر فری گرفتی؟=)))))) تو هم یه روز خوب میشی ? =)))))))))) مدارک Black Papu کجاست راستی؟=))))))))) دمیج ماشین 1000 نبوده 1000 شده با Ofix و ابیوز
Communist ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1399 در 6 دقیقه قبل، Communist گفته است :
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 میشه فیلم بدی که من با Armin درگیر بودم؟!
[pG]JeSTeR ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 Hamin ss neshoon mide abuse kardi va afk naboodi darkhaste unrank . Inam madrake afk moghe cuff kasi ke gofti . @FeshaRBaZ @SaMueL
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 الان اینجا درگیر بودیم؟ ایشون از قبل AFK کردن . میشه فیلم درگیری رو بدین.
[pG]JeSTeR ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 Yaroo too mini map police mibine afk mikone filme chi mikhay in harfa alaki chie mizani alaki bahso tool midi
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 بحثو طول نمیدم . میگم فیلم میخوام
[pG]JeSTeR ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 منم ميكم بالاي سره طرف رو ببين 6 ثانيه afk كرده دليلي نميبينم به تو توضيح بدم خوده ادمين اينو تشخيص ميده توم برو فشارتو بخور
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1399 حالا چرا کل میکنی؟ D : چرا فیلم نمیدی؟!
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری