Rapist ارسال شده در 14 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: LJ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AmirSalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ---- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین بدون هیج دلیلی من رو بن کرده من نه در PM و نه در Public به ایشون توهین کردم . درخواست unrank این ادمین رو دارم ، با تشکر @MrHeSaM و @MohammadReza و @MaMaDNiGhT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNoOne ارسال شده در 14 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 رسیدگی این موضوع فقط مدیر کل عزیز ممد نایت. @MaMaDNiGhT تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rapist ارسال شده در 14 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 مدرک Upload کن!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNoOne ارسال شده در 14 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 در 1 دقیقه قبل، Adolf_Hitler گفته است : مدرک Upload کن!!! به تو مربوط نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rapist ارسال شده در 14 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 مدرک توهین Upload کن fast !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rapist ارسال شده در 14 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 درخواست دارم تایم cmdgun و Rank من برگردونده شه و ادمین خاطی Unrank بشه!!! با تشکر!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNoOne ارسال شده در 14 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 پلیر unban شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rapist ارسال شده در 14 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 مشکل حل شد ، شکایت رو پس میگیرم . درخواست بسته شدن پست رو دارم!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 14 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2020 Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده