.ArnoLD. ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Samuel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات:با سلام شکایت من به دلیل بستن شکایات به نفع پلیری متخلف هستش https://arenagame.ir/forum/topic/2514-party-بازی-در-حد/ در این شکایت که توسط هم کلنی من نوشته شده بدون هیچ دلیلی شکایت بسته شد شما گفتید که صلاح دیدید هدهلپر برای یه مدت کوتا ه آنرنک بشه در صورتی که طبق مدارک زیر : ایشون به دلیل تخلفات زیاد آنرنک شد و وقتی شما رنکشو برگردوندید با این حرف خودتون رو توجیه کردید و مورد اینه گفتید شما Winston رو پیسی چک کردید باید بگم یا خواستید موضوع رو سرپوش بزارید یا ایشون تونسته شمارو فریب بده چون مدرکی که خودش داخل سایت گذاشته بود مود Cloe افتاده بود که همین برا آنرنکی + ۵ روز بن ایشون کافیه مدرک Cloe ایشون که توسط خودشون داخل سایت آپلود شده : حرف دیگه ای نمیمونه واقعا از ادمینی مثل شما توقع همچین چیزیو نداشتم @MrHeSaM 1
.ArnoLD. ارسال شده در 13 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 13 خرداد، 1399 بنده بخواطر بی دقتی خودم sampfunce رو اون پایین ندیده بودم! بر فرض که ایشون به دلیل مد هاش Cloe ریخته بود میشه بگین اون سمپ فانس اون پایین چیکار میکنه ؟
Rapist ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 داش دیکتاتوری همینه دیگه ، طرف اومده به پلیر ها خدمت کنه ولی پلیر ها راضی نیستن یارو هر حرکتی زده پشتش در اومدن چون تو Pub مینویسه wlc sexy . یاد این حرف Jester افتادم که میخواست برا پاچه مالی بره staff ?
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 درود هلپر مجازات شده. شکایت شما بی مورد و مدارک تکراری بوده.
ارسالهای توصیه شده