OsTa_RahMan ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 شاکی : Aghay J :) نام کسی که ازش شکایت دارم : Troll مدارک : توضیحات: من به ایشون هیچ توهینی نکردم و منو میوت داد. درخواست برسی سریع و ان رنک این Manager vije poli رو دارم. BedRuD. :) #Aghay J
mr.reza82 ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 این مدرکی هست که مشاهده میکنید که بی دلیل نبوده !!
mr.reza82 ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 @_SecreT @ShipMaster این ها هم شاهد هستن!! که ایشون با من کل انداخته
ShipMaster ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 بنده کار ایشون را تایید میکنم به عنوان شاهد شاید ایشون میخواستند به دلیل کل با منیجیر شما رو میوت کنن و به اشتباه نوشتند توهین موفق باشید!
OsTa_RahMan ارسال شده در 31 آبان، 2020 سازنده ارسال شده در 31 آبان، 2020 با سلام کیفیت عکس شما خوب نیست و هیچ توهین یا کل کل در عکس دیده نمیشه. اگر مدرک دیگه ای دارید منتشر کنید. من هم بلدم به یکی از دوستام بگم بیاید شاهد بشه که این کل کل نیست و هیچ بی احترامی صورت نگرفته در ضمن کل کل وقتی تبدیل به کل کل میشه که دعوا صورت بگیره یا به کسی بی احترامی شده باشه. شما قبل از اینکه میوت بدی باید ببینی که چت چی بوده و وقتی که شما عصبانی هستی کاری رو انجام نده که دلیل رو اشتباه بنویسی و بعد از 8 ساعت تازه یه نفر دیگه بیاد بگه اها این میخواسته ی چیز دیگه بنویسه حواسش نبوده.
[Gc]SecreT ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 در 17 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : @_SecreT @ShipMaster این ها هم شاهد هستن!! که ایشون با من کل انداخته بله ایشون تویه چت پابلیک توهین کرد و قصد ایجاد کل داشت البته Mr. j منظورم بود که مقصر بود اشتباهی این پست رو نقل قول کردم و این پیامم رو ویرایش کردم 1
mr.reza82 ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 اولن دفه اخرت باشه که میگی Manager puli!!!
OsTa_RahMan ارسال شده در 31 آبان، 2020 سازنده ارسال شده در 31 آبان، 2020 در 13 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : اولن دفه اخرت باشه که میگی Manager puli!!! شما با تلاش کردن رنک رو بدست نیوردی که لایقش باشی رنک رو بهت بدن مثل هلپر پول دادی رنک گرفتی منم میتونم 3میل بدم حسام یه رنک به نامه moderator بزاره که از رنک falcon هم بالا تر باشه و 1میل دیگه هم بهش بدم رنکو بده به خودم ?
EmaM ارسال شده در 31 آبان، 2020 ارسال شده در 31 آبان، 2020 درود ! شما ایجاد کل کل کردید و میوت ادمین صحیح بوده ! Closed !
ارسالهای توصیه شده