Abdolssamad ارسال شده در 6 خرداد، 1398 ارسال شده در 6 خرداد، 1398 سلام من اسکین خریده بودم 4k طلا فکر کردم باگه با این اکانتم _iCraWzy که رمزش میزنم نمیاد انجمن من درخواست طلاهارو بک بدین و اسکین رو بگیرین اسکین باگ بگیرم ... این پست با هماهنگی @MohammadReza ایجاد شده مرسی
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 6 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 6 خرداد، 1398 در 53 دقیقه قبل، HajATa گفته است : سلام من اسکین خریده بودم 4k طلا فکر کردم باگه با این اکانتم _iCraWzy که رمزش میزنم نمیاد انجمن من درخواست طلاهارو بک بدین و اسکین رو بگیرین اسکین باگ بگیرم ... این پست با هماهنگی @MohammadReza ایجاد شده مرسی با اکانت اصلی پست ارسال کنید پسورد انجمن همان پسورد سرور است 1
Abdolssamad ارسال شده در 6 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 6 خرداد، 1398 این ارور رو میده ( نام کاربری یا ایمیل وارد شده به هیچ یک از حساب های کاربری تعلق ندارد، مطمئن شوید که به درستی تایپ شده است.)
DrError مهمان ارسال شده در 7 خرداد، 1398 ارسال شده در 7 خرداد، 1398 باسلام. ✔️ برای رفع این مشکل با اکانتی که میخواهید در انجمن وارد شوید باید یکبار حداقل در سرور لاگین کرده باشید.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 7 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 7 خرداد، 1398 اکانت فروم شما ریست شد مجدد مرحله زیر رو انجام بدید: ✔️ برای رفع این مشکل با اکانتی که میخواهید در انجمن وارد شوید باید یکبار حداقل در سرور لاگین کرده باشید.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری