MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 ارسال شده در 8 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Reza_Gangster نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: کل سرور نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :همه رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ادمین و ممبر و ... مدارک شکایت: توضیحات: همونطور که از اسم موضوع معلومه بنده دیگه بریدم. کل سرور با هم متحد هستن تا منو بکشن ممکنه بعضیا بگن پلیس نشو برو کار کن ولی نمیشه بجای پلی دادن کار کنم چون میخوام پلی بدم ولی مشکل اینجاس که پلی نمیشه داد. الآن این عکسو ببینید! بنده 10 دقیقه میوت بودم که جناب kwolf اومد آن میوت کرد و 30 مین میوت داد!!!! و اما نظر آخر: بنظر من این سرور فقط گیم مودش ارزش داره. با تشکر از تیم مدیریت و ابوسر هاش.
[LS].MKA83 ارسال شده در 8 خرداد، 1398 ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سلام خدمت شما کاربر گرامی و مدیریت سرور و سایت همون طور که می دونید این سرور یک سرور دزد و پلیس است و زندگی در آن آزاد است (همون رول پلی خودمون) پس اگه شمارو کشتن نباید ناراحت شید چون این کار آزاد است . در شکایات قبلی شما که مربوط به همین موضوع بود مدیر سرور جواب شمارو داد و من تکرارشون کردم . این که دوست ندارید دزد یا شهروند عادی باشید دیگه ربطی به دیگران نداره . در مات هم من شاهدم که شما هی اسپم میکردید و غر غر میکردید و اعتراض می کردید و کل کل می کردید و .... پس ناراحت نشید. با تشکر 1
MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در 13 دقیقه قبل، MKA83 گفته است : سلام خدمت شما کاربر گرامی و مدیریت سرور و سایت همون طور که می دونید این سرور یک سرور دزد و پلیس است و زندگی در آن آزاد است (همون رول پلی خودمون) پس اگه شمارو کشتن نباید ناراحت شید چون این کار آزاد است . در شکایات قبلی شما که مربوط به همین موضوع بود مدیر سرور جواب شمارو داد و من تکرارشون کردم . این که دوست ندارید دزد یا شهروند عادی باشید دیگه ربطی به دیگران نداره . در مات هم من شاهدم که شما هی اسپم میکردید و غر غر میکردید و اعتراض می کردید و کل کل می کردید و .... پس ناراحت نشید. با تشکر اصلا حرف های شما درست. چرا مدیر(kwolf) میوت منو زیاد کرد؟؟؟ ار میوت بنده 6,7 دقیقه مونده بود که ایشون منو 30 دقیقه میوت کرد اونم بی دلیل.
MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در هم اکنون، Reza_Gangster گفته است : اصلا حرف های شما درست. چرا مدیر(kwolf) میوت منو زیاد کرد؟؟؟ ار میوت بنده 6,7 دقیقه مونده بود که ایشون منو 30 دقیقه میوت کرد اونم بی دلیل. و همین که میوتمو زیاد کرد کلیذ چت هم کرد!!
MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در هم اکنون، MKA83 گفته است : شما در این مورد مدرک دارید ؟ این عکس که در پست گذاشتم نشون میده که مدیر kwolf چت رو کلیر کرده و میوت منم واضحه که تازه شروع شده
MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، MKA83 گفته است : شما در این مورد مدرک دارید ؟ ایشون کسانی رو که فحش خار مادر میدن 2 مین میوت میده ولی من هرچی که بگم 30 مین میوت میده!!!
MR.Babe ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 عکسی هم دارم که فردا از کامپیوتر ارسال میکنم
kwolf مهمان ارسال شده در 8 خرداد، 1398 ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در 35 دقیقه قبل، Reza_Gangster گفته است : ایشون کسانی رو که فحش خار مادر میدن 2 مین میوت میده ولی من هرچی که بگم 30 مین میوت میده!!! شما مدرک بیارید کسی فحش داده باشه و 2 مین میوت شده باشه توسط بنده در ضمن دلیل تغییر میوت شما به 30 مین ! اسپم کردن فحش هستش ! که همین امشبم اینکارو کردین دوباره میوت شدین ! مدارک هم موجوده ! پس یاد بگیرید که فحاشی نکنید ! اونم با اسپم
MR.Babe ارسال شده در 9 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 9 خرداد، 1398 در 8 ساعت قبل، kwolf گفته است : شما مدرک بیارید کسی فحش داده باشه و 2 مین میوت شده باشه توسط بنده در ضمن دلیل تغییر میوت شما به 30 مین ! اسپم کردن فحش هستش ! که همین امشبم اینکارو کردین دوباره میوت شدین ! مدارک هم موجوده ! پس یاد بگیرید که فحاشی نکنید ! اونم با اسپم جناب kwolf شما که وارد سرور شدید بنده خودم هنوز میوت بودم که شما کردینش 30 مین!!
kwolf مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 1398 ارسال شده در 9 خرداد، 1398 در 4 ساعت قبل، Reza_Gangster گفته است : جناب kwolf شما که وارد سرور شدید بنده خودم هنوز میوت بودم که شما کردینش 30 مین!! بله چون به بنده خبر دادن شما فحاشی با اسپم میکنید ! برای همین اومدم سرور و میوت رو اعمال کردم !
MrHeSaM ارسال شده در 9 خرداد، 1398 ارسال شده در 9 خرداد، 1398 باسلام. شکایت شما با فرم ارسال شکایت مغایرت دارد ولی اینبار نادیده گرفته میشه و پاسخ میدم بهتون. مواردی در سرور هست که مربوط به تیم مدیریت هست و بعضی موارد به خود پلیر ها برمیگرده. وظیفه ی ما این هست که فضای تفریحی و جذابی رو برای پلیر ها فراهم کنیم و تا این زمان تلاش ما بر این امر بوده. اما بخش ارتباط شما با سایر پلیر ها به شکل برخورد شما با آنها برمیگرده... به اینصورت که اگر رفتارتون با بقیه خوب باشه بقیه هیچوقت سعی نمیکنن بهت آسیب برسونن. اینجور مشکلات عادی بوده و بخش زیادی از مشکل بر عهده ی خود شماست که برخورد مناسبی ندارید و بخش بسیار کوچک تری به ما برمیگرده و ما سعی در رفع این مشکلات داریم و اولین قدم این بوده که در آپدیت جدید کشتار، امتیاز و پول کمتری به پلیر میدهد. سعی کنید رفتار بهتری داشته باشید. سربلند باشید. 3 1 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری