.Hatef_Night. ارسال شده در 8 آبان، 1399 ارسال شده در 8 آبان، 1399 سلام من امروز اشتباهی یکی از پوشه های بازیمو پاک کردم بعدش دوباره بازی رو ریختم وقتی اومدن هر نفری که کیل میکردم لیستشون نمیومد واسم به چند نفر گفتم اونا گفتن f9 رو بزن منم زدم ولی مشکلم رفع نشد چیکار کنم برام نمایش داده بشه؟
0 [Gc]SecreT ارسال شده در 9 آبان، 1399 ارسال شده در 9 آبان، 1399 در 18 ساعت قبل، .Hatef_Night. گفته است : سلام من امروز اشتباهی یکی از پوشه های بازیمو پاک کردم بعدش دوباره بازی رو ریختم وقتی اومدن هر نفری که کیل میکردم لیستشون نمیومد واسم به چند نفر گفتم اونا گفتن f9 رو بزن منم زدم ولی مشکلم رفع نشد چیکار کنم برام نمایش داده بشه؟ نسخه سمپ رو باید عوض کنی اگر با F9 درست نشدش !
0 mr.reza82 ارسال شده در 9 آبان، 1399 ارسال شده در 9 آبان، 1399 در 20 ساعت قبل، .Hatef_Night. گفته است : سلام من امروز اشتباهی یکی از پوشه های بازیمو پاک کردم بعدش دوباره بازی رو ریختم وقتی اومدن هر نفری که کیل میکردم لیستشون نمیومد واسم به چند نفر گفتم اونا گفتن f9 رو بزن منم زدم ولی مشکلم رفع نشد چیکار کنم برام نمایش داده بشه؟ F9 بزن شد شد نشد نشد ولش کن!!!
0 .Hatef_Night. ارسال شده در 10 آبان، 1399 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 1399 ممنون مشکلم حل شد دوستان.
سوال
.Hatef_Night.
سلام من امروز اشتباهی یکی از پوشه های بازیمو پاک کردم بعدش دوباره بازی رو ریختم وقتی اومدن هر نفری که کیل میکردم لیستشون نمیومد واسم به چند نفر گفتم اونا گفتن f9 رو بزن منم زدم ولی مشکلم رفع نشد چیکار کنم برام نمایش داده بشه؟
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری