JasonToDD ارسال شده در 16 بهمن، 2020 ارسال شده در 16 بهمن، 2020 سلام خدمت شما مدیران گرامی با توجه به اینکه هرکس رنک میگیره بالای 3 یا 4 خونه تو سرور میخره من پیشنهادی دارم مبنا بر اینکه یه قانون جدید بزارید که هرکس فقط حق خرید 2 یا 3 خانه در سرور رو داره تا پلیر های دیگه هم بتونن خونه بخرن حالا زیاد نمیدونم موافقت میکنید یا نه اما به احتمال زیاد میگید نه ولی اگه با این پیشنهاد موافقت کنید سرور بهتر میشه! @MorPH @MohammadReza 1
[Gc]HeSaM ارسال شده در 16 بهمن، 2020 ارسال شده در 16 بهمن، 2020 خیلیا رنک ندارن ولی خونه زیاد دارن رو هر اکانت هم میشه 3 خونه خرید نه بیشتر
JasonToDD ارسال شده در 17 بهمن، 2020 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 2020 در 9 ساعت قبل، .ShaRoR. گفته است : خیلیا رنک ندارن ولی خونه زیاد دارن رو هر اکانت هم میشه 3 خونه خرید نه بیشتر میدونم کلا بحث رنک دار و کسایی که رنک ندارن رو کار نداریم منظورم اینه که طرف تو سرور 10 تا خونه داره رو مولتیش رو اکانت اصلیش خب میخوایم قانون وضع شه خونه رو رو اکانت مولتی نزارن به جایی اینکه طرف 7 تا خونشو ببن اکانت مولتیش تقسیم کنه همشون ریست شن بقییه بتونن بخرن الان به فرض بخوایی خونه بخری قیمت بالا پیشنهاد میدن یا میگن نمیفروشیم
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 بهمن، 2020 ارسال شده در 17 بهمن، 2020 خب طرف دلش خواسته خریده نمیتونی جلوشو بگیری بگی خونه نخر
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 بهمن، 2020 ارسال شده در 17 بهمن، 2020 منم خودم خونه زیاد دارم ولی خب رو مولتیه
JasonToDD ارسال شده در 17 بهمن، 2020 سازنده ارسال شده در 17 بهمن، 2020 نمیدونم دیگه اگه خوب باشه موافقت کنند @Nima @PaHLeVooN
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری