blyat_man ارسال شده در 16 آذر، 1399 ارسال شده در 16 آذر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:boy_satan نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :کل آدمای اون تایم رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :headhelper مدارک شکایت:https://uupload.ir/files/hg1b_۲۰۲۰۱۲۰۶_۱۲۰۱۱۲.jpg توضیحات: با سلام مدیرت محترم آرنا گیم من در خواست آنرانک پلیر @HajMmd را دارم زیرا وسط درگیری با فرد دیگر دخالت کرد و کیل شد و تحمت چیت به من زد من چیزی هم بهش نگفتم منو میوت داد همه چی تو عکسا مشخصه این پلیر از رانک خودش abuse کرده درخواست آنرانک دارم رسیدگی شود با تشکر?
JasonToDD ارسال شده در 16 آذر، 1399 ارسال شده در 16 آذر، 1399 در 29 دقیقه قبل، boy_satan گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:boy_satan نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :کل آدمای اون تایم رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :headhelper مدارک شکایت:https://uupload.ir/files/hg1b_۲۰۲۰۱۲۰۶_۱۲۰۱۱۲.jpg توضیحات: با سلام مدیرت محترم آرنا گیم من در خواست آنرانک پلیر @HajMmd را دارم زیرا وسط درگیری با فرد دیگر دخالت کرد و کیل شد و تحمت چیت به من زد من چیزی هم بهش نگفتم منو میوت داد همه چی تو عکسا مشخصه این پلیر از رانک خودش abuse کرده درخواست آنرانک دارم رسیدگی شود با تشکر? سلام اقای boy_satan میوت ادمین درسته داری میگی فشار نخور این هم make kal و tohin محسوب میشه. خیلی شانس اوردی که 10 مین میوت شدی. فکر میکردم منیجر به بالا میتونه پیسی چک کنه ولی به هرحال پیسی چک که نشدی.
MrAmiN ارسال شده در 16 آذر، 1399 ارسال شده در 16 آذر، 1399 در 26 دقیقه قبل، JasonToDD گفته است : سلام اقای boy_satan میوت ادمین درسته داری میگی فشار نخور این هم make kal و tohin محسوب میشه. خیلی شانس اوردی که 10 مین میوت شدی. فکر میکردم منیجر به بالا میتونه پیسی چک کنه ولی به هرحال پیسی چک که نشدی. چرا تو هر مسئله ای تو باید دخالت کنی؟
ShipMaster ارسال شده در 16 آذر، 1399 ارسال شده در 16 آذر، 1399 با سلام اقای @boy_satan تا الان نزدیک 4 نفر از پلیر ها و استف پیش من شکایت شما رو کرده اند ! و ایشون هشدار دادن و حتی پیسی چک هم نمیکردند و به من گزارش شما رو داده اند! میوت هد هلپر @HajMmd نیز درست بوده ! شکایت شما بی مورد بوده و موضوع به نفع @HajMmd بسته میشود ! !Closed 1
ارسالهای توصیه شده