رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AmirSadra
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @OosTa @Nlma
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Communist 
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Server Admin 
  • مدارک شکایت:bhtz_photo_2020-12-09_21-10-15.jpg
  • توضیحات: با سلام ادمین @OosTa بدون دلیل و بی اجازه من را move می دهند  و پس از آن رنک هلپری من را میگیرند و پشت سر آن @Noah در poke خنده فشاری ارسال می کند!
  • پس از در میان گذاشتن این موضوع با فالکون @Communist ایشون رنک من را دوباره می دهند و باز @Nlma اقدام به گرفتن رنک هلپری من میکنند که در مدرک زیر مشخص هست!
  • 2k8g_photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0-%DB%
  • چند هفته گذشته مدیر محترم @MorPH رنک @Nlma و @OosTaرا در تیم اسپیک میگیرد...اما پس از چند روز بنده مشاهده کردم که این دو با اینکه کاره ای در سرور نیستند باز هم رنک دارند که جا داره مدیر محترم @MohammadReza این موضوع را رسیدگی بکند!
  • در ضمن @Noah چندین بار در تیم اسپیک و در سرور اقدام به ارسال پیامی که در مدرک زیر هست می کند!
  • d67v_sa-mp-092.png
  • nk1l_photo_2020-12-10_01-20-33.jpg
  • این موضوع دوم را @ShipMaster رسیدگی کنه
  • @MohammadReza عزیز لطفا با @Communist هماهنگ شید که این بی نظمی در سرور حل شود!
  • واقعا زشته فالکونی که لیاقت رنکشو نداشته و abuse میکرده الان در تیم اسپیک Server Admin و در سرور  owner داشته باشه....!
  • در ضمن بنده به دلایلی @Noah را با مدرک بن کردم! اما یک فوضولی بدون اجازه ایشون را آنبن کرده! من به @Nlma @OosTa شک دارم!
  • خیر پیش...
arenagame_samp
ارسال شده در

درود

t3mx_screenshot_(236).png

شما اقدام به میوت پلیر ها در چنل Full Adult کردین و @Noah رو بدون ارایه مدارکی از Team Speak بن کردین در صورتی که ایشون هیچ گونه توهینی به شما نکردن !!!

ضمنا شما میتوانید از CMD های /Nopm و /Ig استفاده کنید اگر با PM های ایشون مشکل دارین اگرنه @Noah هیچ توهینی در Team Speak و Game به شما نکردن

ارسال شده در

با سلام 

میوت امیرصدرا در چنل Full adult 24 ساعت انرنک تیم اسپیک شده بود ! پس موضوع میوت امیرصدرا تمام شده است !

اما امیرصدرا 24 ساعت انرنک شدند به دلیل اینکه فحاشی در سمپ چنل بن همیشگی ندارد !

در مورد اقای @Noah ایشون 100دقیقه میوت خواهد شد به دلیل بی احترامی مکرر به تیم استف !

Closed!

• Like 2
  • Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...