(_COBRA_) ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 گویا این پرو گیمینگ ها اومدن با اکانتم این کارو کردن مگه من مرض دارم این کارارئ بکونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چیکار کنم انبن شم ؟؟؟ حتا رمز اکانتم هم تغییر کرده اطفا رمز اکانتمو تغغییر بدید به اونی که بود 1
(_COBRA_) ارسال شده در 21 آذر، 1399 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 1399 من تو اون ساعت انلاین نبودم نمیدونم کی اینکارو کرده 1
.Hatef_Night. ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 درود!! برای آنبن شدن شما باید از کنترل پنل سایت پکیج آنبن بخرید. و لطفا از اسپم پست در سایت خودداری کنید.
(_COBRA_) ارسال شده در 21 آذر، 1399 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 1399 وقتی به خاطر کاری که نکردم بن شدم چرا انبن بخرم
.Hatef_Night. ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 شما میتونید از طریق برنامه ی Teamspeak با ادمین ها صحبت کنید و موضوع رو اطلاع بدین.
[Gc]ArThuR ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 در 3 ساعت قبل، $PARHAM_KING$ گفته است : گویا این پرو گیمینگ ها اومدن با اکانتم این کارو کردن مگه من مرض دارم این کارارئ بکونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چیکار کنم انبن شم ؟؟؟ حتا رمز اکانتم هم تغییر کرده اطفا رمز اکانتمو تغغییر بدید به اونی که بود درود احتمالا یک نفر شما هک کرده انبن شما تنها به وسیله ی مدیر کل امکان پذیر است برنامه تیم اسپیک رو نصب کنید با مدیر کل سرور حرف بزنید @MohammadReza درخواست رسیدگی 1
(_COBRA_) ارسال شده در 21 آذر، 1399 سازنده ارسال شده در 21 آذر، 1399 افراد یه سرور دیگه اینکارو کردن چون من همه جا پسوردم یکی هست 2
AmirSadra ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 درود بار ها در چت پابلیک نوشته شده!آرناگیم هیچ مسئولیتی در قبال اکانت دزدیده شده ندارد! لطفا از نام و پسورد اکانت خود در سرور های دیگر استفاده نکنید! اکانت شما توسط @MohammadReza برسی خواهد شد! پس از آن بن شدن به شما اطلاع داده خواهد شد!
aliazary ارسال شده در 21 آذر، 1399 ارسال شده در 21 آذر، 1399 در هم اکنون، arash__gamer گفته است : درود احتمالا یک نفر شما هک کرده انبن شما تنها به وسیله ی مدیر کل امکان پذیر است برنامه تیم اسپیک رو نصب کنید با مدیر کل سرور حرف بزنید @MohammadReza درخواست رسیدگی سمپ اکانتش هک نمیشه
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 21 آذر، 1399 مدیرکل ارسال شده در 21 آذر، 1399 بارها و بارها به پلیرها گفته شده در سرورهای دیگر پسورد اکانت آرناگیمشان را وارد نکنند. آرناگیم هیچ مسئولیتی در قبال اکانت دزدیده شده ندارد! لطفا به ما بگویید از چه طریق سرورشان را به شما معرفی کرده اند و توسط چه کسی صورت گرفته ؟ 2
ALiDyNaMiC ارسال شده در 22 آذر، 1399 ارسال شده در 22 آذر، 1399 درود ! آقای محمدرضا ایشون بار ها و یار ها به من گفته آند که فردی به نام @.Angel. به ایشون گفته که به اون سرور بیا و ظاهراً وقتی به اون سرور رفته رمزش یکی بوده و رمزش رو از اونجا برداشته روی این سرور امتحان کرده آمد !!!! من برای پیگیری به teamspeak این سرور مراجعه کردم و دلیل رو از مدیرکل پرسیدم و اونا گفتن که ما به هیچ وجه این کار رو نمیکنیم و این اتفاق رو انکار کردن اگر شما آقای محمد رضا میخواهید خودتان شخصا پیگیری کنید که به من اجازه بدهید آدرس TeamSpeak رو در همین پست بگذارم !!
AmirSadra ارسال شده در 22 آذر، 1399 ارسال شده در 22 آذر، 1399 درود @$PARHAM_KING$ عزیز لطفا جهت هماهنگی با @MohammadReza امروز در تیم اسپیک حضور داشته باشید! آی پی تیم اسپیک: agsamp.ir
(_COBRA_) ارسال شده در 22 آذر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 آذر، 1399 تیم اسپیک رو که راه انداختم حتما میام
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری