Stormy ارسال شده در 24 اسفند، 2020 ارسال شده در 24 اسفند، 2020 اکانتم باگ شده یه مدت به خواطر خرابی pc لاگین ندادم فقط هر دو سه روز با راک سمپ میومدم که خونه ریست نشه امروز که اومدم این خونه که برا من بوده ریست خورده علاوه بر اینا پولای داخل اکانتم هم نیست هم جیبم هم بانکم مکث بوده امروز که اومدم فقط داخل جیبم 130 میل بود در حالی که پولام +1.4 میلیارد بود @MohammadReza
Stormy ارسال شده در 24 اسفند، 2020 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2020 + رمز اکانت رو کسی نداشته و کسی واردش نشده
Nope ارسال شده در 24 اسفند، 2020 ارسال شده در 24 اسفند، 2020 فکر کردم بخاطر امتحانات نمیای :\ خدا صبر بده
HajMmd ارسال شده در 25 اسفند، 2020 ارسال شده در 25 اسفند، 2020 اره محسن برای منم ی بار اینجوری شده بود @MorPH . @MaMaDNiGhT درستش کردن
HaDi ارسال شده در 25 اسفند، 2020 ارسال شده در 25 اسفند، 2020 درود از اسپم کردن خودداری کنید تا رسیدگی شود.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 26 اسفند، 2020 مدیرکل ارسال شده در 26 اسفند، 2020 در مورد خانه ها، خانه به آخرین ورود به آن خانه است نه آخرین ورود به اکانت . در مورد پول اکانت، اکانت بررسی شد شما مقدار زیادی پول به اکانت .StoRm. انتقال داده بودید. چیزی به عنوان پریدن دارایی اکانت وجود ندارد.
Stormy ارسال شده در 26 اسفند، 2020 سازنده ارسال شده در 26 اسفند، 2020 در 10 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : در مورد خانه ها، خانه به آخرین ورود به آن خانه است نه آخرین ورود به اکانت . در مورد پول اکانت، اکانت بررسی شد شما مقدار زیادی پول به اکانت .StoRm. انتقال داده بودید. چیزی به عنوان پریدن دارایی اکانت وجود ندارد. ممنون بابت رسیدگیتون احتمالا فراموش کرده بودم چون یه مدت پلی ندادم
ارسالهای توصیه شده