MR.Babe ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Reza_Gangster نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: omid __gamerr نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : -- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 61 بود آخرین بار که دیدم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود): پلیر مدارک شکایت: yon.ir/cheatesh توضیحات: من رفتم tdm ولی ایشون اولین بار دمیج نخوردن وقتی afk کردم که bandicam روشن کنم آف کرد یه لحظه, بعد دوباره آن کرد. با تشکر از تیم مدیریت آرناگیم.
DrError مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 درود. فیلم ارسالی شما صدا ندارد و قابل پیگری نیست ! شما طی 12 ساعت اینده فرصت دارید فیلم با صدا رو اپلود کنید در غیر این صورت شکایت شما رد خواهد شد.
MR.Babe ارسال شده در 12 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 12 خرداد، 1398 در 8 دقیقه قبل، DrError گفته است : درود. فیلم ارسالی شما صدا ندارد و قابل پیگری نیست ! شما طی 12 ساعت اینده فرصت دارید فیلم با صدا رو اپلود کنید در غیر این صورت شکایت شما رد خواهد شد. جناب DrError, فیلم بنده بدلیل این صدا نداره که صدای بازی رو از تنظیمات کاملا قطع کرده بودم چون پشت صحنه موزیک داشت پخش میشد. و فیلمی که صدا داشته باشه ای ندارم که آپلود کنم. و اینکه صدای فیلم تاثیری نداره و اگه شما مدرک منو قبول ندارید میتونید از اعضای سرور بپرسین اونی میدونن که اون چیت زده. با تشکر از تیم مدیریت آرناگیم.
DrError مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 1398 ارسال شده در 12 خرداد، 1398 طبق قوانین ما برای رسیدگی به مدارک چیت پلیر، فیلم ارسالی باید دارای صدا باشد در غیر اینصورت رد میشود!
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری