رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: $[P]aRHaM_[K]InG$
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: hajmmd
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود): shyonjr
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :head helper
مدارک شکایت: https://uupload.ir/files/ooyr_sa-mp-050.png توضیحات: این هلپر از بنده باج گیری میکنه و همش من رو میزنه و میگه باید کمپت رو بدی به من و من نمیخوام اینکارو بکنم و اگر قراره همیجوری ادامه پیدا کننه من از این سرور میرم یعنی چی هلپر بجای کمک به پلیر اونو فقط بزنه و میگه باید کمپت رو بدی بمن باج گیری استف غیره مجازه درخواسته انرنک دارم و در غیره این صورت من ترجیح میدم سروری پلی بدم که ارامش داشته باشم

• Like 4
arenagame_samp
ارسال شده در

درود.

1-شما که بنده رو تهدید به باج گیری می کنید لطفا مدارک کامل رو ارایه کنید.

2- من تهدید نکردم شما رو به کلن دعوت کردم تا با هم در یک کلن باشیم شما نیومدین منم چون سرور CNR هست شما رو کیل میدادم ابیوز نکردم که کیل کردم و این خلاف قوانین نیست

• Like 1
ارسال شده در

نه خواستم بگم اگه منظورمو اشتباه فهمیدید عذر میخوام من قصد آزار کسی رو ندارم

• Haha 1
ارسال شده در

من از این بدم اومد که رفتار که شما میکردید تهدید امیز بود و میخواستید که کمپ رو بگیرید.

اما من از این ناراحت شدم که گویا شما در تیم اسپیک به من توهین کرده بودید و این منو اینجا کشونده.

• Like 2
  • Sad 1
ارسال شده در
در 10 دقیقه قبل، HajMmd گفته است :

درود.

1-شما که بنده رو تهدید به باج گیری می کنید لطفا مدارک کامل رو ارایه کنید.

2- من تهدید نکردم شما رو به کلن دعوت کردم تا با هم در یک کلن باشیم شما نیومدین منم چون سرور CNR هست شما رو کیل میدادم ابیوز نکردم که کیل کردم و این خلاف قوانین نیست

در 23 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است :

سرور cnr هستش میتونه کیل بده میتونستید سفید کنید تا کیل نشید

سلام و درود وخسته نباشید خدمت ادمین های زحمت کش سرور!

اول اینکه من قصد دخالت ندارم اما دیدم که بعضی ها خودشون رو نخود هر اشی میکنن گفتم منم جوابشون رو بدم.

خب اول اینکه اقای @_SiLeNT شما اگر ادمین استف هستید باید بدونید دخالت در موضوع جرمیه داره.

یکم یاد بگیر.

. پلیر @HajMmd شما باید مدارک بدید نه ایشون اقای پرهام مدارک خودشون رو دادند و فالکون سرور تایید کردند.

پس اگر مدرکی ندارید باید صبر کنید تا مجازات شوید.

JasonToDD

• Like 3
ارسال شده در

من هم میدونستم که با شوخی داریم با هم میجنگیم اما انگار در تیم اسپیک به من توهین شده بوده.

وگرنه من ادم کینه ای نیستم

• Like 4
ارسال شده در

من گفتم قصدم آزار کسی نیست هدفم این بود بیاد کلنم پرهام من باهات مشکلی ندارم

تو تی اس هم بی ادبی نکردم حتی خواستم موو بدم حرف بزنیم ولی وقت نشد

• Haha 1
  • Confused 1
ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، $[P]aRHaM_[K]InG$ گفته است :

من هم میدونستم که با شوخی داریم با هم میجنگیم اما انگار در تیم اسپیک به من توهین شده بوده.

وگرنه من ادم کینه ای نیستم

پرهام شکایت بسته بشه بازم کیلت میده خودت میدونی 

:113:

• Like 3
ارسال شده در
در هم اکنون، JasonToDD گفته است :

پرهام شکایت بسته بشه بازم کیلت میده خودت میدونی

خب من از این موضوع ناراحت نیستم

بازیه یا میکشم یا کیل میشم.

دلیل شکایت من چیز دیگریست.

• Thanks 1
ارسال شده در

1_مدارک قبول شده

2_طبق قوانین تهدید ادمین استف انرنک دارد 

3_شما به شوخی این کار رو کردید وقتی طرف مقابلتون رو جوری زدین و بهش فحاشی کردین که تو سرور ای اف کی میشد چون شما همش اون رو میزدین 

4_چند ساعت دیگه وقت براتون مونده پس مدرک بزارین که تهدیدش نکردین یا مجازات بشین (انرنک) 

5_این کامنت بی مربوط به من نیست چون ایشون بنده رو به عنوان شاهد نوشته است 

بنده چندین و چند شکایت از شما کردم و همه ش رو پیچوندین با این کامنت ها نمیتونین این یکی رو هم بپیچونین 

با امیده انرنک این هلپره بی لیاقت 

با تشکر

• Thanks 2
ارسال شده در

نکته: تحدید به کشتار یا Kill List کردن شخص مانعی ندارد ولی در صورت ایجاد کل کل با متخلف طبق قوانین زبان ناپسند برخورد خواهد شد.

2- ایشون گفتند از این ناراحت هستند که من بهشون توهین کردم تو تبم اسپیک و من این کارو نکردم

3-  @.[Jr].  شما به خاطر بی ادبی و توهین میوت شدید در صورت تکرار هم بن میشید  

4- بنده نیازی نمیبینم با پرهام سر کمپ دعوا کنم چون خودم کمپ دارم . تگر خواستی بیا تیم اسپیک تا حرف بزنیم

• Haha 1
ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، HajMmd گفته است :

نکته: تحدید به کشتار یا Kill List کردن شخص مانعی ندارد ولی در صورت ایجاد کل کل با متخلف طبق قوانین زبان ناپسند برخورد خواهد شد.

2- ایشون گفتند از این ناراحت هستند که من بهشون توهین کردم تو تبم اسپیک و من این کارو نکردم

3-  @.[Jr].  شما به خاطر بی ادبی و توهین میوت شدید در صورت تکرار هم بن میشید  

4- بنده نیازی نمیبینم با پرهام سر کمپ دعوا کنم چون خودم کمپ دارم . تگر خواستی بیا تیم اسپیک تا حرف بزنیم

من میوت شم؟ 

تو اومدی تهدیدش کردی عکَ هست و قبول شده من نبای  میوت شم تو باید انرنک شی چن تا پست دیگه رو همینجوری پیچوندیبا اطنکارا نمیتونی کاری که کردی رو بپیچونی از مدیر کل @DrError درخواست دارم تا به این مورد پاسخ دهند 

ارسال شده در

درود
هد هلپر خاطی +1Av دریافت کرد.
@HajMmd شما حق باج گیری از شخصی را ندارید، چه به صورت شوخی باشد چه به صورت جدی!
بسته شد.

• Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...