Shyon ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .[Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : head helper مدارک شکایت: توضیحات: در مدارک معلومه که این هلپر حتی یه سواله اسان هم نمیتونه جواب بده و بیش از 5 دقیقه بنده رو هی اینو اونور کرده و هیچ کمکی هم نکرده اخرشم انقد لفت داد و کله هم کلنی هاشو اورده جایی که من هستم تا راب و نفرین کنن که تو مدارک معلومه و در اخر که گفت بلد نیستم خودشو تایم اوت داده و چند لحظه بعد دوباره تو سرور حضور داشت درخواست انرنک این هلپره بی لیاقت رو دارم اینم بگم که ایشون گفت این جاب فعلا غیره فعاله در صورتی که این جاب در اصل چک پوینتش بغله کازینو است و فعال است و این هلپر از جزعی ترین چیز هایه سرور اطلاعی ندارن با تشکر 1
HajMmd ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 درود بله به دلیل هلپ های متعدد بنده گیج شدم کدوم شغل رو بگم در مورد این که چرا بات از جلوی بانک رفته رو میتونید از @MohammadReza بپرسید این شغل دارای باگ بود و به دلایلی قابل استفاده نبود در ضمن شما از اولین کسایی بودید که از این شغل در موقعی که باگ بود سو استفاده کرده بودید
HaDi ارسال شده در 17 دی، 1399 ارسال شده در 17 دی، 1399 این شغل به مکان کازینو انتقال یافته است. باگ این شغل رفع شده که به تازگی فیکس شده که هلپر اطلاع نداشته درصورتی که مدارک بیشتری از عدم اطلاع هلپر دارید در پست دیگری شکایت کنید. Closed!
ارسالهای توصیه شده