ReDHooD ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ReDHooD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @HajMmd و @Viper نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Head Helper & Senior Helper مدارک شکایت:https://uupload.ir/view/xldj_bring_haj_mmd_abuser.mp4/ https://uupload.ir/view/8rib_bring_haj_mmd_abuser_(2).mp4/ توضیحات: سلام خدمت ادمین های محترم سایت!!! امروز داشتم میرفتم زون تا کسی که من رو کیل داده بود @Viper رو کیل کنم!!! که دیدم زون تمام شده و AFK کرده اما من پریدم پایین AFK بود تا از AFK در اومد @HajMmd برینگش کرد تو زون Ghate که در شکایت قبل مشاهده میشود!! در خواست انرنک این هد هلپر و در خواست وارن به سنیور هلپر را دارم!!! متهم: @HajMmd و @Viper از خودتان دفاع کنید !!! در خواست رسیدگی ادمین رنک بالا: @DrError و @MorPH کسانی که در شکایت دخالت کنند وارن سایت میگیرند لطفا بزارید ادمین برسی کنه!! JasonToDD 1 1
HajMmd ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 درود شکایت شما به دلیل منطقی نبودن بسته میشه دلایل 1- ادمین @Viper در موقعی که شما وارد زون کشتی شدید این ادمین AFK بوده ولی زونی در کار نبوده 2- بنده ایشون رو در زون قطعه برینگ دادم و این جلوی شما صورت نگرفته پس دلیل نمیبینم که شما شکایتی کنید
ReDHooD ارسال شده در 18 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 18 دی، 1399 در 8 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : درود شکایت شما به دلیل منطقی نبودن بسته میشه دلایل 1- ادمین @Viper در موقعی که شما وارد زون کشتی شدید این ادمین AFK بوده ولی زونی در کار نبوده 2- بنده ایشون رو در زون قطعه برینگ دادم و این جلوی شما صورت نگرفته پس دلیل نمیبینم که شما شکایتی کنید سلام اگه به حرف من دقت کنید میبینید گفتم زون نبوده ادمین @Viper هم پس از AFK توسط شما برینگ میشه!!!! پس خودتون هم میدونید که برینگ دادید زون قطعه!!!! این کار ابیوز حساب میشه!!! 2
HajMmd ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 شما مدرکی از اینکه بنده @Viper رو جلوی شما حین درگیری برینگ دادم قرار بدید
ReDHooD ارسال شده در 18 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 18 دی، 1399 در 3 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : شما مدرکی از اینکه بنده @Viper رو جلوی شما حین درگیری برینگ دادم قرار بدید حین در گیری در زون کشتی برینگ دادید!!!! در خواست چک کردن لاگ چت از مدیران گرامی!!! همچنین در زون Ghate برینگ دادید!!! @MorPH و @DrError لطفا چت لاگ رو چک کنید که هد هلپر @HajMmd در حین در گیری در زون کشتی @Viper به خودشان برینگ کردند!!! من دیگه حرفی ندارم 1
HajMmd ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 در هم اکنون، JasonToDD گفته است : حین در گیری در زون کشتی برینگ دادید!!!! در خواست چک کردن لاگ چت از مدیران گرامی!!! همچنین در زون Ghate برینگ دادید!!! @MorPH و @DrError لطفا چت لاگ رو چک کنید که هد هلپر @HajMmd در حین در گیری در زون کشتی @Viper به خودشان برینگ کردند!!! من دیگه حرفی ندارم دوست عزیز و محترم امکان نداره موقعی که زون بگیر با شه برینگ یا GOTO کرد پس لطفا شکایت بی مورد نکنید
ReDHooD ارسال شده در 18 دی، 1399 سازنده ارسال شده در 18 دی، 1399 در هم اکنون، HajMmd گفته است : دوست عزیز و محترم امکان نداره موقعی که زون بگیر با شه برینگ یا GOTO کرد پس لطفا شکایت بی مورد نکنید من شما رو کیل دادم زون متوقف شد تا یکی بگیر کنه شما سریعا برینگ کردید عیب نداره چت لاگ که چک شد مشحص میشه کی دروغ میگه
Viper ارسال شده در 18 دی، 1399 ارسال شده در 18 دی، 1399 با سلام در این ویدیویی که شما فرستادید . زون کشتی تموم شده بود و من با شما به هیچ عنوان درگیر نبودم پس نمیشه گفت ادمینی که منو برینگ داده ابیوز کرده
sfsdadad ارسال شده در 19 دی، 1399 ارسال شده در 19 دی، 1399 درود پس از برسی LOG متوجه شدیم که پلیر مربوطه @Viper توسط @HajMmd کنار ایشان Bring شده است. اما طبق مدارک شما Zone نبوده است و ایشان قبل از ورود شما به زون و درگیری AFK بوده است. هد هلپر محترم @HajMmd کار اشتباهی انجام نداده است، زیرا این پلیر قبل از درگیری AFK بوده است و ایشان از AFK بودن ایشان خبر نداشته اند. @HajMmd توجه داشته باشید که دیگر شخصی را در نزدیک زون Bring نکنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده