رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد:pdamir

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:fesharbaz

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ..

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :سوپروایزر

مدارک شکایت: 

fcae_img-20210123-wa0015.jpg

توضیحات: سلام به مدیریت محترم آرنا گیم این ادمین بی دلیل منو جیل دادن پلیر@[PD]Winter_Gamer در جلویه بانک به موتور من g کرد و من ایستادم تا این پلیر بندازم پایین حتی یه تیرم نزد درخواست مدرک از ادمین @FeShaRBAz میکنم که بی دلیل جیل داده

arenagame_samp
ارسال شده در

درود.

پلیر PD]WinterGamer] داخل درگیری بود که داشت کیل میشد سوار موتور شما شد که کیل نشه و شما به من دمیج دادید و شما ایشون رو بردید دور تر که ایشون پیاده شد و داخل درگیری Vcar کرد که ایشون مجازات شد و شما و WinterGamer به دلیل همکاری دزد و پلیس به مدت 5 دقیقه زندانی شدید.

شکایت شما بیخودی است و قصد آنرنک کردن بنده رو دارید. 

مدرک شما :

7eey_sa-mp-306.png

ih51_sa-mp-307.png

42nv_sa-mp-308.png

x4hm_sa-mp-309.png

• Like 1
ارسال شده در
در 19 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

درود.

پلیر PD]WinterGamer] داخل درگیری بود که داشت کیل میشد سوار موتور شما شد که کیل نشه و شما به من دمیج دادید و شما ایشون رو بردید دور تر که ایشون پیاده شد و داخل درگیری Vcar کرد که ایشون مجازات شد و شما و WinterGamer به دلیل همکاری دزد و پلیس به مدت 5 دقیقه زندانی شدید.

مدرک شما :

7eey_sa-mp-306.png

ih51_sa-mp-307.png

42nv_sa-mp-308.png

x4hm_sa-mp-309.png

@HaDi

ارسال شده در

درود 

شما این همه حرف زدین آیا مدرک فیلمی دارین؟ اپلود کنین حرف باشه من خیلی حرف میتونم اضافه کنم تا به انرانک برسین پس فقط مدرک حرفایی که میزنین اپلود کنین 

ارسال شده در

درخواست دارم تا رنک بالا رسیدگی کنن تشکر

@DrError 

از ادمین رنک پایین تر از ایشون خواهش دارم پست نبنده 

ارسال شده در
در 12 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است :

درود.

مدرک شما :

7eey_sa-mp-306.png

ih51_sa-mp-307.png

42nv_sa-mp-308.png

x4hm_sa-mp-309.png

بعدشم شما وسط درگیری اومده نشسته داری منو میزنی من نباید بزنم؟ @DrError

ارسال شده در
در 20 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است :

درود.

مدرک شما :

7eey_sa-mp-306.png

ih51_sa-mp-307.png

42nv_sa-mp-308.png

x4hm_sa-mp-309.png

سلام.

توضیحات رو دادم .

@HaDi

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، FeShaRBAz گفته است :

سلام.

توضیحات رو دادم .

@HaDi

توضیحات دادی فقط حرف بودن مدرک بزار از حرفات 

درخواست دارم تا مدیر کل بیاد و پست رسیدگی کنه 

@DrError

ارسال شده در

درود
@FeShaRBAz طبق مدارک ارسالی تان مشاهده نمیشود که فرد خاطی همکاری کرده باشد! زیرا شخص که G کرده است به شما تیر اندازی نکرده است و میتوان در هنگام درگیری باشما داخل خودرو این شخص G کرده باشد و شخص نمیتواند در هنگام درگیری شخص خاطی را پیاده کند! 
چنان چه مدرکی دارید که اثبات کند این شخص به صورت عمدی همکاری کرده است ( ریکورد ) قرار دهید.
مهلت 12 ساعت.

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...