رفتن به مطلب

GOTO Bi Dalil

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR

نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMojtaba

رنک  : Falcon

مدرک gta_sa_2021_01_31_22_21_44_36.png

توضیحات این ادمین روی من GOTO  شد و داخل زون حواسم رو پرت کرد و باعث شد کیل بشم !  unskillful admin !

@Ali

• Haha 1
arenagame_samp
ارسال شده در

چ ربطی داره چرا رو من Goto  کرده و اینکه رنک شما از Falcon  پایین تره بزارین مدیرکل بررسی کنه ! و .. شما منیجری بیش نیستید حتی  Cmd  Unrank  هم ندارید پس بهتره بزارید مدیرکل رسیدگی کنه ! 

@Ali

ارسال شده در

با سلام و احترام

بنده اصلا به ایشون Goto نشدم و ایشون فقط برا جو سازی این مدارک را قرار دادن و قصد اختلال در امور سرور را دارن! (در صورت داشتن فیلم از حضور بنده در کنار شما ارائه دهید)

در ضمن بنده در تایم Goto به شما Spec بودم و اصلا نمی تونستم Goto بشوم. (تا وقتی که در بازی کردن Player مشکلی ایجاد نشود مشکلی ندارد)

برای برسی ها بیشتر Log چک شود!

بنده خواهان برخود برای استفاده از لحن غیر محترمانه ی ایشون دارم!

@Ali

ارسال شده در
در هم اکنون، MrMojtaba گفته است :

با سلام و احترام

بنده اصلا به ایشون Goto نشدم و ایشون فقط برا جو سازی این مدارک را قرار دادن و قصد اختلال در امور سرور را دارن!

در ضمن بنده در تایم Goto به شما Spec بودم و اصلا نمی تونستم Goto بشوم. (تا وقتی که در بازی کردن Player مشکلی ایجاد نشود مشکلی ندارد)

برای برسی ها بیشتر Log چک شود!

بنده خواهان برخود برای استفاده از لحن غیر محترمانه ی ایشون دارم!

@Ali

GOTO  نشدی ؟  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   تو روز روشن دروغ ؟  xD  

داخل اسکرین شات ببین 

[Admin GOTO] Admin MrMojtaba khodash ra be shoma GOTO Kard.

ارسال شده در

شما حق GOTO  بدون هیچ دلیلی رو ندارید به اسکرین شات دقت کنید روی من GOTO  شدید بعد اون من کیل شدم

@Ali

ارسال شده در

درود
پس از برسی LOG انجام شده ادمین خاطی در آن لحظه Spec بوده است و اشتباها دستور Goto زده است و در اصل بر روی شما Goto نشده است!
اگر که مطمعن هستید ادمین خاطی بر روی شما Goto شده است و درگیری شما را خراب کرده است، مدرک بهتری قرار دهید که ادمین خاطی جلوی شما Spawn شده باشد.
مهلت ارسال مدرک 12 ساعت.

ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، Black.FiGhT گفته است :

با همین پارتی بازیتون بیشتر پلیر های سرور رو میپرونین مدرک کاملا واضح میگی goto نشده فازت چیه

به علت دخالت در شکایت اخطار فروم دریافت کردید!

ارسال شده در
در 15 ساعت قبل، Ali گفته است :

درود
پس از برسی LOG انجام شده ادمین خاطی در آن لحظه Spec بوده است و اشتباها دستور Goto زده است و در اصل بر روی شما Goto نشده است!
اگر که مطمعن هستید ادمین خاطی بر روی شما Goto شده است و درگیری شما را خراب کرده است، مدرک بهتری قرار دهید که ادمین خاطی جلوی شما Spawn شده باشد.
مهلت ارسال مدرک 12 ساعت.

شکایت به دلیل نداشتن مدرک کافی پلیر رد شد.
با این حال به ادمین خاطی تذکر داده شد.
بسته شد.

• Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...