Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMojtaba رنک : Falcon مدرک : توضیحات این ادمین روی من GOTO شد و داخل زون حواسم رو پرت کرد و باعث شد کیل بشم ! unskillful admin ! @Ali 1
Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 1399 چ ربطی داره چرا رو من Goto کرده و اینکه رنک شما از Falcon پایین تره بزارین مدیرکل بررسی کنه ! و .. شما منیجری بیش نیستید حتی Cmd Unrank هم ندارید پس بهتره بزارید مدیرکل رسیدگی کنه ! @Ali
sfsdadad ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 درود ادمین محترم @MrMojtaba دفاعیه خود را طی 12 ساعت اینده ارسال کنید.
MrMojtaba ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 با سلام و احترام بنده اصلا به ایشون Goto نشدم و ایشون فقط برا جو سازی این مدارک را قرار دادن و قصد اختلال در امور سرور را دارن! (در صورت داشتن فیلم از حضور بنده در کنار شما ارائه دهید) در ضمن بنده در تایم Goto به شما Spec بودم و اصلا نمی تونستم Goto بشوم. (تا وقتی که در بازی کردن Player مشکلی ایجاد نشود مشکلی ندارد) برای برسی ها بیشتر Log چک شود! بنده خواهان برخود برای استفاده از لحن غیر محترمانه ی ایشون دارم! @Ali
Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 1399 در هم اکنون، MrMojtaba گفته است : با سلام و احترام بنده اصلا به ایشون Goto نشدم و ایشون فقط برا جو سازی این مدارک را قرار دادن و قصد اختلال در امور سرور را دارن! در ضمن بنده در تایم Goto به شما Spec بودم و اصلا نمی تونستم Goto بشوم. (تا وقتی که در بازی کردن Player مشکلی ایجاد نشود مشکلی ندارد) برای برسی ها بیشتر Log چک شود! بنده خواهان برخود برای استفاده از لحن غیر محترمانه ی ایشون دارم! @Ali GOTO نشدی ؟ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD تو روز روشن دروغ ؟ xD داخل اسکرین شات ببین [Admin GOTO] Admin MrMojtaba khodash ra be shoma GOTO Kard.
MrMojtaba ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 لطفا متن فرستاده شده را به دقت برسی کنید!
Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 1399 و اینکه ادمین Hajmmd داخل 2 موضوع دخالت کردن درخواست Av @Ali
Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 1399 شما حق GOTO بدون هیچ دلیلی رو ندارید به اسکرین شات دقت کنید روی من GOTO شدید بعد اون من کیل شدم @Ali
sfsdadad ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 درود پس از برسی LOG انجام شده ادمین خاطی در آن لحظه Spec بوده است و اشتباها دستور Goto زده است و در اصل بر روی شما Goto نشده است! اگر که مطمعن هستید ادمین خاطی بر روی شما Goto شده است و درگیری شما را خراب کرده است، مدرک بهتری قرار دهید که ادمین خاطی جلوی شما Spawn شده باشد. مهلت ارسال مدرک 12 ساعت.
Black.FIght ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 با همین پارتی بازیتون بیشتر پلیر های سرور رو میپرونین مدرک کاملا واضح میگی goto نشده فازت چیه
sfsdadad ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 در 3 دقیقه قبل، Black.FiGhT گفته است : با همین پارتی بازیتون بیشتر پلیر های سرور رو میپرونین مدرک کاملا واضح میگی goto نشده فازت چیه به علت دخالت در شکایت اخطار فروم دریافت کردید!
sfsdadad ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 در 15 ساعت قبل، Ali گفته است : درود پس از برسی LOG انجام شده ادمین خاطی در آن لحظه Spec بوده است و اشتباها دستور Goto زده است و در اصل بر روی شما Goto نشده است! اگر که مطمعن هستید ادمین خاطی بر روی شما Goto شده است و درگیری شما را خراب کرده است، مدرک بهتری قرار دهید که ادمین خاطی جلوی شما Spawn شده باشد. مهلت ارسال مدرک 12 ساعت. شکایت به دلیل نداشتن مدرک کافی پلیر رد شد. با این حال به ادمین خاطی تذکر داده شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده