رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

پلیری که شکایت دارد : @MrMarlBoro

ادمینی که ازش شکایت دارم : @HajMmd

شاهدان : @.Ar[M]iN. All

مدارک و توضیحات شکایت :

طبق گفته Falcon قبلی سرور : @HaDi 

Pc Check توسط مدیر کل محترم : @Ali انجام می گردد. 

ادمین @HajMmd منو Freeze کردن که Pc Check انجام بدن منم گفتم باید علی بیاد پی سی چک کنه ایشون ام منو به دلیل عدم همکاری بن دادن !!!! من نه /Q زدم نه چیز دیگه درخواست مدرک از @HajMmd که بنده چه چیتی استفاده کردم که منو بن دادن !

اندکی توضیحات کوچک : 15 دقیقه قبل از بن شدن در زون بانک من سوار قایق شدم و سمت زون رفتم و با اسنایپ در حال کیل دادن پلیر ها بودم که وقتی نشونه رو ول کردم دیدم قایق نیست و این مبنی بر این نیست که بنده از چیت استفاده کردم . درخواست مدرک معتبر از سوی ادمین @HajMmd رو دارم .

ادمین های مربوطه:

@Ali

@MrMojtaba

مدارک لازم :

xxsd_sa-mp-293.png

[12:47:00] {0033cc}[OWNER] {FF3A00}[.BN.] MrMarlBoro(10):{FFFFFF} Harvaqt Ali DJ Omad Manam Miam T.s

arenagame_samp
ارسال شده در
در 7 دقیقه قبل، MrMarlBoro گفته است :

پلیری که شکایت دارد : @MrMarlBoro

ادمینی که ازش شکایت دارم : @HajMmd

شاهدان : @.Ar[M]iN. All

مدارک و توضیحات شکایت :

طبق گفته Falcon قبلی سرور : @HaDi 

Pc Check توسط مدیر کل محترم : @Ali انجام می گردد. 

ادمین @HajMmd منو Freeze کردن که Pc Check انجام بدن منم گفتم باید علی بیاد پی سی چک کنه ایشون ام منو به دلیل عدم همکاری بن دادن !!!! من نه /Q زدم نه چیز دیگه درخواست مدرک از @HajMmd که بنده چه چیتی استفاده کردم که منو بن دادن !

اندکی توضیحات کوچک : 15 دقیقه قبل از بن شدن در زون بانک من سوار قایق شدم و سمت زون رفتم و با اسنایپ در حال کیل دادن پلیر ها بودم که وقتی نشونه رو ول کردم دیدم قایق نیست و این مبنی بر این نیست که بنده از چیت استفاده کردم . درخواست مدرک معتبر از سوی ادمین @HajMmd رو دارم .

ادمین های مربوطه:

@Ali

@MrMojtaba

مدارک لازم :

xxsd_sa-mp-293.png

[12:47:00] {0033cc}[OWNER] {FF3A00}[.BN.] MrMarlBoro(10):{FFFFFF} Harvaqt Ali DJ Omad Manam Miam T.s

بله درسته پیسی چک توسط @Ali انجام میگردد اما فقط تیم استف نه پلیر یا ادمین خریداری شده

بنده نیازی نمیدونم توضیح بدم چون شما جلوی خودم جلوی صرافی نو دمیج زدید و این دلیل بر پیسی چک بود 

درضمن همین که شما اقدام به همکاری نکردید اثبات داشتن چیت بود

• Like 1
ارسال شده در

لطفا با مدرک صحبت کنید احتمال بر اینکه Less - No Dmg - Op Hax  میشه به هرکسی گفت !

هیچوقت من نو دمیج جلوی ادمین نزدم و نخواهم زد درخواست آن بن و Av این منیجر بی تجربه رو دارم !

@MrMojtaba

@Ali

ارسال شده در

بنده شما رو reportدادم به علت اینکه tele 23 زدید و با چیت نو دمیج منو کیل دادید و وقتی ریپورت میدم ادمین spec میشه و نیاز ببینه pc check میکنه 

لطفا در سایت جو سازی نکنید!

ارسال شده در

با درود!

طبق صحبت هایی که با رنک بالاتر داشتم ادمین @HajMmd لطفا مدارک لازم جهت اثبات حرف خود (Cheat) را ارائه دهید!

و پلیر @MrMarlBoro آنبن خواهید شد و لطفا راس ساعت 18:00 در سرور حضور داشته باشید تا مراحل Pc Check شما انجام گردد.

با تشکر! 

ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، MrMojtaba گفته است :

با درود!

طبق صحبت هایی که با رنک بالاتر داشتم ادمین @HajMmd لطفا مدارک لازم جهت اثبات حرف خود (Cheat) را ارائه دهید!

و پلیر @MrMarlBoro آنبن خواهید شد و لطفا راس ساعت 18:00 در سرور حضور داشته باشید تا مراحل Pc Check شما انجام گردد.

با تشکر! 

ببخشید مجتبی من تو 6 ساعت کل log pc هم پاک میکنم به نظرت چیزی براpc checkمیمونه؟؟؟ 

ارسال شده در

با توجه به قوانین سرور منیجیر حق pc check داره 

.

.

• قوانین کنترل سیستم PC-Check

فرایند کنترل سیستم برای برطرف شدن شک ادمین ها بر پلیر ها اتفاق میوفتد. در صورت تقاضای ادمین برای کنترل سیستم شما، شما ملزم به همکاری با وی هستید. 

برای انجام سریعتر فرایند کنترل سیستم شما ملزم هستید نرم افزار TeamSpeak ، Ammyy Admin  و AnyDesck را بر روی سیستم خود نصب داشته باشید.

برای حفظ امنیت حساب کاربری و اطلاعات شما ما این حق را برای شما در نظر گرفته ایم و دسترسی به سیستم شما فقط برای عده  خاصی از ادمین های با تجربه ممکن است.

در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور  یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد.

نکته: تنها ادمین هایی که داخل تیم کارکنان سرور هستند و رنک Manager و بالاتر دارند میتوانند سیستم شخصی کاربران را کنترل کنند.

.

طبق این قانون بن درست بوده با مدرک حرف بزنید!!!

ارسال شده در

ما میگیم شک اگه چیت بود 5 روز بن میدادیم ولی ما شک داشتیم

و برای رفع شک pc checkانجام میشه 

به جز اینا کسی حرفی داره بره به کسی شکایت کنه که قوانین رو گذاشته تموم شد و رفت در خواست بستن پست

ارسال شده در
در 28 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است :

player @[PD]aMiR در اون تایم بودند و شاهد هستند!

درود 

طی قوانین هرکس در پیسی چک همکاری نکند باید بن شود این پلیر در زون بانک رو آب وایساده و داره اسنایپ میکنه تلپورت هک میزنه من یدونه فیلم که چند روز پیش تلپورت هک زده دارم اگه لازم باشه اپلود میکنم!

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، [PD]aMiR گفته است :

درود 

طی قوانین هرکس در پیسی چک همکاری نکند باید بن شود این پلیر در زون بانک رو آب وایساده و داره اسنایپ میکنه تلپورت هک میزنه من یدونه فیلم که چند روز پیش تلپورت هک زده دارم اگه لازم باشه اپلود میکنم!

درود لطفا اپلود کنید!

مدرک تا 1 هفته معتبر هستش.

ارسال شده در
در 10 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است :

با توجه به قوانین سرور منیجیر حق pc check داره 

.

.

• قوانین کنترل سیستم PC-Check

فرایند کنترل سیستم برای برطرف شدن شک ادمین ها بر پلیر ها اتفاق میوفتد. در صورت تقاضای ادمین برای کنترل سیستم شما، شما ملزم به همکاری با وی هستید. 

برای انجام سریعتر فرایند کنترل سیستم شما ملزم هستید نرم افزار TeamSpeak ، Ammyy Admin  و AnyDesck را بر روی سیستم خود نصب داشته باشید.

برای حفظ امنیت حساب کاربری و اطلاعات شما ما این حق را برای شما در نظر گرفته ایم و دسترسی به سیستم شما فقط برای عده  خاصی از ادمین های با تجربه ممکن است.

در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور  یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد.

نکته: تنها ادمین هایی که داخل تیم کارکنان سرور هستند و رنک Manager و بالاتر دارند میتوانند سیستم شخصی کاربران را کنترل کنند.

.

طبق این قانون بن درست بوده با مدرک حرف بزنید!!!

برخی قوانین در شرایط خاص تغیر مییابد! این مورد PC Check توسط شخص خود بنده و یا کسی که اجازه داده باشم انجام میشود و این مورد در میتینگ به ادمین ها گفته شده بود!
نیازی به دخالت کردن شما نیست!

• Confused 1
ارسال شده در
در 18 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است :

درود لطفا اپلود کنید!

مدرک تا 1 هفته معتبر هستش.

https://uupload.ir/view/ydk9_gta_sa_2021-01-26_20-57-35-778-1.m4v/

اینم مدرک تلپورت هک ایشون که کیف بانک داشت رفت تو آب تلپورت هک زد  حتی تو پابلیک هم وقتی ایشون از آب خارج شد زد کیف بانک رسوند چیت کاملا واضح

ارسال شده در
در 29 دقیقه قبل، Ali گفته است :

برخی قوانین در شرایط خاص تغیر مییابد! این مورد PC Check توسط شخص خود بنده و یا کسی که اجازه داده باشم انجام میشود و این مورد در میتینگ به ادمین ها گفته شده بود!

علی تو جلسه گفتی حق pc check staff رو ندارید!!!!

ارسال شده در

با احترام

ایشون با توجه به مدارک اپلود شده دارای چیت می باشند و درخواست Pc Check ادمین خاطی درست بوده!

طبق تایم گفته شده در سرور حضور داشته باشید.

ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، Ali گفته است :

درود

Pc Check برای رنک بالای منیجر مجاز است.

طبق گفته شما تیم استف حق پیسی چک خود استف رو ندارند و شما باید پیسی چک کنید

ولی این موضوع مربوط به پلیر بوده و ایشون به دلیل عدم همکاری در پیسی چک بن شدند

ما تیم استف طبق قوانین سایت پیش میریم 

ارسال شده در

منتظر پاسخ نهایی از سوی  مدیریت محترم : @Ali    

اگر بنده No Dmg زدم لطفا فیلم رو آپلود کنید وقتی من کاری نکردم Pc Check ام نمیشم من گفتم که طبق شنیده هام باید مدیر کل Pc Check کنه نه شما منم که تو سررور گفتم تا علی دی جی نیاد من نمیام انی دسک

بعد ایشون منو بن کردن !!!

درخواست آن بن و مدرک و آن رنک ادمین خاطی رو دارم !

و در ضمن چیت تلپورت هک در پست های قبلی شکایت شده بود و پس گرفته شده .

با تشکر .

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، MrMarlBoro گفته است :

منتظر پاسخ نهایی از سوی  مدیریت محترم : @Ali    

اگر بنده No Dmg زدم لطفا فیلم رو آپلود کنید وقتی من کاری نکردم Pc Check ام نمیشم من گفتم که طبق شنیده هام باید مدیر کل Pc Check کنه نه شما منم که تو سررور گفتم تا علی دی جی نیاد من نمیام انی دسک

بعد ایشون منو بن کردن !!!

درخواست آن بن و مدرک و آن رنک ادمین خاطی رو دارم !

و در ضمن چیت تلپورت هک در پست های قبلی شکایت شده بود و پس گرفته شده .

با تشکر .

چرا بحث رو عوض میکنی تو در pc checkهمکاری نکردی !بن شدی که فعلا ان بنی

ارسال شده در
در 7 ساعت قبل، _SiLeNT گفته است :

علی تو جلسه گفتی حق pc check staff رو ندارید!!!!

گفتم که شخص اجازه داشته PC Check کنه؟

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...