.PaRaDiSe.pk ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MeTaTrON نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Hajmmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: الان ناموسا این نو دمیج عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نو دمیج وقتیه ک یارو صدا دینگ بده دمیجش 0 بیاد بالاسرش این داره اسکین منو میزنه !!!!!!!!! این یعنی چی؟؟؟ به چ دلیل این ادمین بی لیاقت باید منو وسط بردن کیف بن کنه؟؟ این بی مسعولیتی تا کی؟؟ با دقت ببین الان من تو این فیلم چیتی زدم؟ @Ali @Ali @Ali @MrMojtaba
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 شما به دلیل چیت Aim و fast reconect بن شدید درصورت تمایل تاپیک را مشاهده کنید برای آنبن به پنل مراجعه کنید ادمین رسیدگی : @MrMojtaba
.PaRaDiSe.pk ارسال شده در 14 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 1399 fast recoect ?? wtf? +/auto login! 3 ta gta baz mikni har vaght kick shodi sari alt + tab mikni miai to inm cheate ehyanan
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 به فرض فست ریکانکت نداری اما aim رو که داری تو ی ثانیه از فیلم نشون بده که خطا زدی هرچی زدی بهش خورده ثانیه های آخر هم نو دمیج آن شد
.PaRaDiSe.pk ارسال شده در 14 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 1399 کجا این ایمه ? چرا کیل میکنم چیترم کیل میشم چیزی نمیگید ایمی ک اصلا نیس معلومه!! نو دمیج ک اضلا معلومه ندارم سطخت خیلی پایینه امیدوارم حسام نیاد ننتو ***** xDDDDD 2
Ha[M]iD ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 خب از همین ۵ روز که ما اومدیم آرنا و نفر اول در تاپ کلن ها هستیم و پایدار دیگهگوهی نمیتونه بخوره از هم کلنی های ما شروع به شکایت کردن تا بن شیم برا این که فرصتی بشه تا خودشونو بکشن بالا از ما و مارو بکشن پایین. Mesle_Paydar_Fishari_Nashavim#
SiLeNT ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 داداش اگه auto login تو 3 ثانیه میای اون وقت fast reconect چیه گفتم sanie 40 ta 50 on kardi sari off kardi zayast
.PaRaDiSe.pk ارسال شده در 14 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 1399 re mnm mesl to 1 sal play midadm ziad in chiza to maghzm michaarkhid
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 درود شکایت به دلیل توهین به منیجر بسته شد همچنین به دلیل فحاشی در سایت وارن دریافت کردید بنده جزئیات کامل رو به @MrMojtaba دادم و ایشون تایید کردند میتوانید از پنل پکیج خریداری کنید Closed
ارسالهای توصیه شده