Lu3ifeR ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMarlboro مدرک : https://uupload.ir/view/jkk6_avc_less_dmg_mrmarlboro.mp4/ No Dmg کاملا واضح درخواست Vac Ban به دلیل استفاده چیت مکرر رو دارم ! و نتونن از پکیج ان بن استفاده کنن! یعنی چی آخه پول بدی چیت برات آزاد باشه؟! @Ali
evilll ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 دوست عزیز بخاطر لگ اینتوری میشم و شما ام دمیج نمیخوردید . و نکته دوم اینکه من برای اولین باره بخاطر چیت بن شدم که تو pc تو فایل بازی هیچ چیتی نداشتم اما بخاطر استفاده از باگ بن شدم برای اولین بار ! که پکیج آن بن خریدم برای همین من پشت سر هم چیت نزدم و تا الان ام ازم شکایت نشده بود !
HajMmd ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 درود @MrMarlBoro در صورت قرار ندادن مدرک معتبر به مدت ۳ روز بن میشوید
evilll ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 مدرک خواصی ندارم اما اینکه دمیج نمیشم مبنی بر این نیست که No Dmg - Less Dmg زده باشم.
HajMmd ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2021 مدارک کاملا واضحه اگه نت ضعیف باشه کلا دمیج نمیخورید شما دمیجو میخورید ولی کم نمیشه پینگ هم بالا نیست پلیر @MrMarlBoro به دلیل استفاده از چیت ۳روز بن شد
ارسالهای توصیه شده